ANDA SEDANG MEMBACA

45

Martin Škrtel Yang Sngal


Apa ke mangkok si botak ni?


Whai Martin Škrtel. Aku tau ngkau kmaruk nak mnjaringkal gol. Tpi jnganlah smpai dua-dua gol ngkau nak tpau? Ptut bleh tmpat ktujuh skarang trpaksa stel dtempat ksepuluh. Lain kli jgan jringkan gol untuk phak lwan ok Škrtel. Trpaksa Ckgu Jnnah post gmbar anjng-anjng lgi skali

From this



To this?



Sementara itu Lennon have the final say. peace yo peace yo!



Imagine there's no klasemen
It's easy if you try
No teams below us
Above us only Newcastle
Imagine all the scousers
Living for today...

Imagine there's no United
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no Everton too
Imagine all the people
Living life in peace...

You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And Liverpool will be as one

45 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

klasemen lagi!

iftitah berkata...

john lennon tu idol aaron lennon

Anak Nakal berkata...

kah kah kah. Jenjang tak dapat lawan ayam serama.

Emoon Zulhilmi berkata...

kihkihkih..
tata uncle roy

ashraf berkata...

mood el-classico plak

julu berkata...

defoe n bale kene amek klas penalti la..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

MU bakal jumpe liverpool 3rd round FA Cup 8 or 9 januari nanti. mimpi ngeri untuk fans liverpool jumpe team klasemen.

julu berkata...

lucy..
kalo xnak wat entry bekup psal chelsea xpe la.. kitorg faham..
tp wat la entry big match kat spain..
madrid-barca..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

gua sokong lu julu.

Ikhwan berkata...

hurm,sandarkan pada kenangan selamanya jugakla kelab liverfool nih...

skjp,klasemen forever takmo buat akaun sandarkan pada kenangan forever ke?hahaha!!!

ijan berkata...

mane jannahhhhh???
luci ni suke bt keje org lain
marah c klasemen forever yg trpakse mmpertahan kn kelab yg x brape klasemen sorg2...

btw sad pool ;D

Cob Nobbler berkata...

John Lennon was a scouser anyway hahaha!

anyway - at least I'm proud to say I'm such a Lennonist.kahkahkah!

Gua rooted kat Tottenham ever since gua dengar alasan Obe dia root kat Fulham sebab dekat kat tempat tinggal dia masa dia kat London.Gua masa kat sana tinggal kat Walthamstow - dekat je dengan White Hart Lane.

kahkahkah!

seiichirosano berkata...

hahahahahahahaha :D

memang terbaik la, sekali Stevie Gigolo cium camera lagi, tapi dia sorang je Liverfool yang reti main cium-cium ni

zX berkata...

ayam api kalah ngan ayam serama ... kasian... er ada sapa2 boleh mainkan lagu sandarkan pada kenangan?

3rdfrom9 berkata...

away record Uncle Roy memang hancus... demmmmm

Point of View berkata...

julu dgn ijan ni apa punya bangang. entri obe punya tapi sibuk marahkan lucy buat kerja orang lain?

bodo tak bole nak diajar

phyzL berkata...

ahaha..lagu tema scousers "IMAGINE"..sila truskan ber"imagine"nasi..itu jer yg mampu..terus menerus menjadi kenangan..

I Am Legend berkata...

the scouse took the headline from the blues

Jarr berkata...

Skrtel sengal aku boleh terima lagi..
kekalahan ni aku letakkan di bahu Maxi dan Torres yg mensia sia kan peluang yg ade.Peluang yg org tua tua ckp, PATUT GOL.

bodoh.

makanbola berkata...

inilah masa2 sial bagi liverpudlian...mcm pundek

ayobkelubi berkata...

@jarr : saya sokong anda. aku rasa kita patut import budak2 beringin lah gi anfield.

maxi dgn torres mmg sengal malam tadik. pfttttt!.


p/s : minggu ni mmg kuatlah ayam berkokok.

Jarr berkata...

nak mimpi ngeri ngapenye kalau jumpa Man U?Konchesky tu kena makan nestum banyak skit..tido.Dah tau Lennon main bola bawak 125Z dia punye laju.

mengamuk si reina semalam.

peluang banyak, satu pun tak deliver.Martin Atkinson tu pon ade harapan nak kena butoh ngan aku.

Game semalam dua2 team main open.Bukak ruang utk counter attack.Game menghiburkan walau bukan 7 gol terhasil.Menghiburkan jugak tgk Maxi miss kick depan gol sampai buasir gua tergolek keluar menjerit.

tak kurang juge Torres 2 peluang mcm tu je ilang kena intercept ngan Bassong.

Dan kepala Meireles ngan betis Carra 2 kali menyelamatkan pintu goal.

95 minit yg menghiburkan walau hati sakit mcm nak lempang TV, tapi TV tak salah.

Dunia akhir zaman, setan menang besar, orang bersorak gembira.Setan tak klasemen umat manusia bersedih.Oh chelsea,takpe nanti korang klasemen balik ok.

Utk penyokong kelab Anton LaVey, selamat klasemen.kahkahkah

mooie berkata...

klasemen forever..hahaa

Awang Joe berkata...

3rd round...setan will down...!!

y.a.n.a berkata...

amboi amboi jarr, marah nor MU mng...
tak suka MU xpe, suka la fan dia yg ni..hahaha..:P

Pet Shop Boys berkata...

COme on guys...should give credit to Harry Potter...eh silap Harry Houdini.

we lost to a better team. Apa nak terkejut Liverpool kalah, bukan tak biasa season ni lol.

Aku dengar Chelsea seri , betul ke? tak sabar nak baca artikel AIman Tak Kisah dari Lucy lol.

Jarr berkata...

Dear Yana,

Gua tak penah marah Man U menang.Takde sebab autonomi gua nak marah Man U menang.Gua siap ucap tahniah kat pesbuk..kamu kena add saya la ni kot kat pesbuk (kahkah).

Gua cuma kecewa ngan performance team gua semalam, tu jer.Gua marahkan torres ngan maxi..gua takleh marahkan skrtel..niat dia nak selamatkan pintu gol.tapi luck dia mmg haramjadah..lagipon modric naik moto bawak bola..mana sempat kejar.

dah dah..gi sambung happy happy as a klasemen.issue marah marah ni takde, dah tua bangka nak emo bokpe.kahkahkah..

p/s: gua hanya marah man u bila dorang menang ngan liverpool, utk boleh bikin kita putus kasih ok.=))

Jarr berkata...

typo..utk** = itu.hehe

y.a.n.a berkata...

hahahaha..ok2..nnt saya anda di fb.. guna nama apa tu kt fb?

btw jarr, kesian gak kt liverpool smlm..hmmm..

Jarr berkata...

haaa ok. fb opis gua available sampai 9.30am je..pastu server letak pagar batu tak kasi masuk.

balik rumah gua check.

jgn kesian kat liverpool, mereka mmg gitu.sandarkan pada kenangan tu mmg bukan sesaja org kasi nama.

kahkah

Ozzz300 berkata...

wolf wolf haha

Ikhwan berkata...

meroyan lagi mamat klasemen nih...

Klasemen Forever berkata...

budak sekolah bengong.

blaja dulu bodoh. lenkali jgn tulis "this tips" kat blog ko. it's "these tips" bloody fucking idiot moron bastard! hahaaha

Ikhwan berkata...

sian...meroyan la ko smpai hbs season...

bLaCx3n berkata...

hahaha...meroyan..

zool the Hitler berkata...

French Connection UK (FCUK) for skrtel

Merrul berkata...

nampaknye ayam putih maseh lagi betenggek dgn megah kat atas bola nye..
liverpool,think about it..
u've come to our land and u think u can beat us???
it,s NONSENSE SCOUSERS..
huhahahuhahauhauhauhauahauhaha..

Ajeossi berkata...

You know how troubled a club is when a defender leaves his duties, comes forward and scores….TWICE ! XD (Thayr, footyroom)

Jarr berkata...

"u've come to our land and u think u can beat us???
it,s NONSENSE SCOUSERS.."

pesen banyak sgt tgk citer propa yahudi jadi gini la bahasa dia..

saja gua berlawak, kalau nak kecik ati nanti gua kasi awek sorang.

dewajiwa berkata...

tahniah buat Martin sebab score. cuma yang 2nd tu jangan dibuat lagi lain kali.

LS berkata...

Klasemen forever ni senang jer.

TAKDE TELO.

bising betul.

Merrul berkata...

thanks jarr..tapi gua da ade awek da..hahahahaha..

keli berkata...

Beselah tu klo skrtel wat OG. Bykk da player liverpool wat mnde sme sblm nih...Apedehal....cheerzz...
Lantokle fan len nk ckp per...
You'll never walk alone skrtel....

talkIZcheap! berkata...

Maxi Rodriguez memang memalukan Argentina!

kitt berkata...

haha..gua pegi teman member gua lyan liverpool,last2 tgk dia terkulat2 kalah dgn spurs.

mmg maxi dgn torres pengkaq gila semalam. tapi, gua bekenan betul bola2 sepakan mereiles..lain mcm peginye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...