ANDA SEDANG MEMBACA

71

Klasemen Forever...Apa ada hal!



Dubuk bila sakit dia jadi jinak.

Meerkat belaan Wenger

Count Berba


75,000 Setan Merah mencapai orgasm bolasepak sebenar sebanyak 7 kali di Old Trafford Sabtu lepas.

T U J U H kali!

Apa ada hal..

Klimaks yang terus menghantar Manchester United ke puncak liga perdana inggeris boleh diibaratkan sebagai sireh pulang ke ganggang atau lebih tepat lagi menghantar team Chelsea ke tempat kedua, berkongsi mata dengan Arsenal. 2nd place is for the first loser uolss..

Dengan kata mudah; klasemen!

Apa ada hal..

Manchester United sekaligus menghantar memorandum ke FA Inggeris meminta dibuang 'Losses' dalam table kedudukan liga kerana ingin memelihara kesejahteraan bersama kelab-kelab lain, sekaligus jimat ruang dan dakwat. Apa guna letak 'losses' pada pasukan yang tak pernah kalah? Kan membazir.

Manchester United juga secara dasarnya bersetuju memberi ruang 'losses' tersebut kepada Liverpool. Sebagai hadiah katernyerrr...

Apa ada hal..

Motto 'Kalah tapi masih klasemen' sepatutnya diubah menjadi 'kalah itu rutin'

Apa ada hal..

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!
Klasemen Forever!

Aiman tak kisah..

71 Ulasan:

Jarr berkata...

klasemen.

baru nampak saudara jorji.

kekekeke.3rd round FA nanti kita jumpa ye.

j or ji berkata...

jarr; aku dengar kat radio tadi..ada peluang The Kop nak buat statement 'Tak menang piala takpa,janji menang lawan manchester united'

kekeke.

frwls berkata...

yeay! lawan MU lagi!

Diloz berkata...

kasar tapi LIKE!

haha.

Jarr berkata...

@jorji, fierce rivals mmg gitu dia punye pembawakan.mana ade rivals yg boleh dibandingkan selain pertemuan Man U -L'pool.

Istilah tak menang cup, janji menang ngan Man U tu mcm kata keramat.

Cuma aku berharap, gerrard jgn buat perangai cium kamera lagi pasni.aku malu tau tak.

j or ji berkata...

hahaha

adek dah besar berkata...

gua bukan aiman.
ada apa hal?

MOFASAD berkata...

jarr... aku suka dia cium kamera. nak tengok dia cium bini dia susah kowt~

jiwa berkata...

kasar sebab dah lama pendam jiwa dalam-dalam kot,bila tiba masanya -BURST !

But i Love Martin Skrtl,atleast dia defender yang golkan 2 minggu ini!

LS berkata...

bang Jarr, dia memang suka kamera. horny katanya. kah kah kah!

dewajiwa berkata...

match sabtu MU-Blackburn mengimbau match 1994 dulu. zaman Shearer king of EPL. adrenalin tahap tinggi punya match. setiap detik aku cemas, cuak, berpeluh dan gundah sampaikan boleh kekal dalam memori sampai sekarang. tapi kali nie, vice-versa punya situasi. Berba is the king. voila.

GGMU.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

yeah! setelah lama ditunggu kuar gak entry angkuh+bongkak+berlagak MU.
bolasepak sebenar tak terkalah!
GGMU.

kareem berkata...

gua syak taun ni race antara MU ngan arsenal...kehkehkeh..

ijan berkata...

emo btol c klasemen forever ni...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

huhu.. kelakar la budak baru sunat ni..

talkIZcheap! berkata...

pihak pengurusan kena buat sesuatu ni, apa barang buat spam dkt ruangan komen?? Kot ye pun nak spam, jgn r bagi komen yg sama, keh keh...

Ikhwan berkata...

sian kat klasemen forever nih,sejak tak klasemen nih jadi gelong truih...

Klasemen Forever berkata...

budak sekolah bengong.

blaja dulu bodoh. lenkali jgn tulis "this tips" kat blog ko. it's "these tips" bloody fucking idiot moron bastard! hahaaha

Ikhwan berkata...

sian...meroyan lg...

ashraf berkata...

pahlawan papan kekunci

bLaCx3n berkata...

ade bdk jiwa kacau mu klasemen eh?
hahak..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

blacxen: el classico mlm ni ke mlm esok eh?

Ikhwan berkata...

blacx3n:biasala...smpai nak membodoh2kan org lagi tu...

takpe,aku nak copy paste nasihat sokernet kat dia kjp


buat klasemen forever

Kalau rasa sakit bontot team korang kena menganjing pasal dah 2 dekad tak menang liga sila ke SANDARKANPADAKENANGAN.COM. Kalau sakit bontot pasal team korang kena maki team kanak-kanak Taski Wenger sila la ke website lain juga. Kalau nak serius jugak sila angkat kaki, jalan terus ,belok kiri le lepas tu sila pergi mampos.

Nik Saiful Anuar berkata...

Klasemen Forever, behave ur self

chill sudey

perangai anjing menganjing ni menjadi sbb provoke dr liverpoolian thn 80-an gak, then after Fall of Mighty Reds from their perch, utk 20 thn, ni lah akibatnye
last2 gen y liverpoolian gak yg kene, tp ape ade hal
In Shankly History We Proud
(kat u.k la, kt malaysia x tau plak ape sbbnye, haha)

You'll Never Walk Alone

Ikhwan berkata...

sian ko...tak hbs2 meroyan...aku makin seronok tgk ko meroyan...lagi satu,suka hati aku la aku nak tulis apa pon kat blog aku..ko bukan cikgu pun aku nak mengajar aku tulis apa kat blog aku...sila jalan terus belok kiri pergi mati...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ikhwan: tak payah layan la derr.. adik2 baru kenal blogosfera.. jgn jatuhkan martabat kita melayan budak baru sunat yg meroyan.. kahkahkah..

Ikhwan berkata...

ok dany,gua ok ajer...sian mak bapak dia,dpt ank yg suka sepak kepala org...maybe bapak dia penah kena sepak ngan dia kot...

Jarr berkata...

ni pesen send komen banyak kali yg buat gua nak minum neskopi ni..

piala sumbangsih bile arr?

SyDen berkata...

woot, aku rasa derby paling hangat kat England bukan United-Liverpool?

dewajiwa berkata...

abaikan je komen dia tu.
makin dilayan makin meroyan. bukan luak pun komen provokasi macam tu. sian.

@SyDen,
bukan derby (match setempat/sejiran) la. match Super-Sunday atau Clash-Of-The-Titans baru ngam. hehe.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

united-liverpool memang bukan derby game pun. betulkan gua jika salah, derby game ni game utk perlawanan setempat contohnye MU vs MC, arsenal vs Tottenham, Chelsea vs Fulham, Liverpool vs Everton.

Jarr berkata...

Liverpool vs Man u, north west derby ye kwn2.

Semuanya bermula bukan dari bolasepak sahaja. Persaingan ekonomi setempat yg mana,Liverpool terkenal dengan port nye,albert dock etc.Some of them di panggil Dockers.

While Manchester terkenal dgn industri textile.

derby mereka dikenali North West Derby. Kapish?

RyuJi berkata...

klo derby gua paling suka - city vs united..ok papahal gua sambung tido dlu..penat klimax 7 kali kemarin..penat gua anta msg mganjing kat fan mambang biru...biar bill tinggi jnji den pueh..wakakka..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

thanx jarr.. gua baru tau..

MuKaHaNTu berkata...

Troller kena troll balik dgn lu dany. Cayalah. Haha
Chelsea kelab orang tua emo kibod warrior.

top_ace7 berkata...

tujuh tumbukan padu ke udara !

Zinedine Zaiddin berkata...

Kelakor pulok aku tgk meerkat belaan Wenger tu..hahahahaha XD

Teruskan bakar membakar..baru awal season nampaknya perebutan title dah jadik makin hangat! Wuiyoo~~

Psst!

Ingatkan komen sampai 60 komen ni..org lain2 rupa-rupanya ada spammers daa~

ayobkelubi berkata...

aku paling suka derby SELANGOR lawan KL.

mohd faizal bin sarif berkata...

eh jgn gurau2 lebih..nnti ade org tak bole gurau die mengamok kang ...derby terbest bg aku citi lwn man u.so far smue team bermain dgn baik skrg.cume liverpool kene tingkatkan skit kekonsistean mereka.peluang smue 50/50.aku suke warna wani bola sepak kejar mengejar.itu time baru rse ketrilleraan.adat kene kutok time klh atau time down..balas2..tolak segala emosi.lawan balik dgn pemikiran org yg matang.

ggmu.

Jarr berkata...

aku suka derby Bangsar vs Kerinchi.Ganas...bola ntah kemana.Kaki melayang layang ke muka.

p/s:memori 2001 main utk flat sri pahang lwn kg kerinchi.

Faez berkata...

derby county la terbaikk.....

ijan berkata...

siot ingt kn tgh sedap bperang mengutuk kekalahan libepul or chlsea seri
rupenye spam je yg byk...
eh mcm x nmpk yana jek..
ni kn entry khas mu

r.k berkata...

baru first time dapat tujuh , kami dah lali dah dengan tujuh ni , nak merasa pulak seri 1-1 .

kah kah kah , masih lagi riak walau duduk nombor 2 .

hah! ni baru entry manu . keh keh keh

bLaCx3n berkata...

lupekan budak jiwa kacau dan keklasmenan MU iut..
pg nnti kte lyan el classico plak pg sok-5.00am.
jgn lpe solat subuh..

LS berkata...

Entah apa2 la si klasemen forever, mcm loser kampung jer hoi. Perangai cuba dewasa sikit, tak boleh kena bakar, bakar bontot tuh.

Adeh

Jerk berkata...

arghhh! positive... positive...

ini semua atucara freemason.

positif, positif.

kah2!

adijaya berkata...

el classico 4.00 pagi bro bLaCx3n.

nak tengok jugak maourinho kalah.

bLaCx3n berkata...

ak bgn tgk result ja..hahak..
dua2 team mantap..
gme mesti syok..

sʊkÁnábɪs berkata...

fan manchesters yang dari dulu tak penah ade beza dengan lalang. Rooney, sejak dari world cup 2010 tak penah score score, habis diludah ludah oleh fan man u. tapi bile dah score SEBIJIK, tu pun PENALTI, bukan main ingke macam beruk. hihi.

talkIZcheap! berkata...

weyh, jarr, minum neskopi tak ajak gua!!

p/s: time Obe sapot Chelsea dulu, aku ingat dia penah kutuk2 Drogba dah tua la, apa la... last2, time menang liga sezen lepas jasa sapa??

ooops, tapi betulla fan MenYu lalang, pasal Obe pon dh jadik Obejudas dah skrang, sokong MenYu jgk, keh keh keh... :P

keli berkata...

Eleh...bru half season ler....byk game lg GGMU sume. Jgn suke sgt wei...nnt korg g blk tmpt asal no.2korg bley tgk lucy dan fan ABU(especially klasemen forever) kt sokernet ni counter blk camner...(perasaan hasad dengki mse bg komen nih) kakaka...
The Star pon x iktiraf kewujudn MU sblm nih...hehe.
El clasico Los Galacticos kompem menang.
Rindu nk tgk Alonso dan Arbeloa....hehe. YNWA

keli berkata...

Nape yana jer awek yg bg komen nih...(ggmu plak tu) heehe jgn mare....
zu mner yer....sme jgk cam linda radzi hilang camtu jer....komen dowg masih tersemat dlm sanubari.kaka....

mr dimaz berkata...

terbaek lah jorji,,teruskan menganjing..mane entry luci senyap je x kn da giveup kot..
arsengal x pyh nk pasang impian jd klasemen..hahah

y.a.n.a berkata...

i wonder how klasemen forever will behave if MU kalah....

damn, ur so pathetic!

sʊkÁnábɪs berkata...

luci dah lupa cara nk taip klasemen dia. kah kah kah

fikiranlicin berkata...

Debry terbaik adalah bila Tunku Razaleigh v Datuk seri Maha-thir pada pemilihan UMno 1988 dulu. Klimaks tahap rakyat kena bengap sampai sekarang. Hidup Melayu! Hidup Melamak! Hidup Mamak!Faking HELL!

Wan Perlis berkata...

super babetov

keli berkata...

Ko tggu jelar Yana...kompem ngeri pyer...x tau la dier spam cmner nnt....gua tolg gelak jer nnt...korg bley brhrp MU bley stay klasemen smpi hjung season yg aku rse peluang dier cme 50-50 sbb ni EPL bkn La liga.....anything can happen. Nilar sbbnyer gua suke EPL...ape jd kt chelsea skrg mgkn g blk kt MU. Karma is sucks....kakaka...

SyDen berkata...

yup, season tak habis lg. and season ni mmg fight gile, x mcm season sblm ni.

Term tradisional "team yg no.1 time Krismas akan menang liga" dah takleh pakai. So kene tunggu habis season baru bleh tgk. May the best team wins.

Oh btw according to wiki, derby paling top/heated kat England between West Brom-Wolverhampton. 2nd, Ipswich-Norwich, 3rd Liverpool-United.

y.a.n.a berkata...

hi keli...br perasan u ada ckp psl i..hehe..oh, i dr sekolah gile bola.haha..cuma tak reti main bola jer..kalau tny sejarah bola pn, 1% dr 99% jer i tau tp football is my passion..boleh? haha

br 15 game tp gado mcm nk abis season da dorg ni..ckp psl klasemen tu, sumpah tak paham penyakit dia..

SFB berkata...

nice one jorji.. United kembali ke tempat yg mmg haknya.. hehe

~We Are United!~

talkIZcheap! berkata...

sebab EPL ni unpredictable la kita menganjing dan riak berlagak seberapa lama yang boleh, tengok Luci, kuota utk dia berlagak dah habis, sekurang2nya hingga Chelsea rampas kembali klasemen forever dia.. kalo tak, alamatnya kena la 'hajingan menang tapi klasemen forever...' dari GGMU, kui kui kui...

gua ingat kena la suruh sape2 tahap ustaz ke, tahap wali ke buat sembahyang hajat skit utk Liverpool, kurang2 merasa klasemen walaupun sekali sezen ni cukup ar, bleh merasa nikmat menghanjing team yang tak klasemen... kalo gua yang buat kan, takut tak sampai ke langit je doa tu...

kitt berkata...

bagero betol spam2 ni..ingtakan ade mende hot sampai bnyk2 komen.

hi SFB, lama x nampak.

Anak Nakal berkata...

celaka. budak-budak MENU ni kalau bab menghanjing memang kreatif.

(aku saje malas nak eja betul-betul. apa ada hal kan?)

Newcastle-Chelsea. Aku suka maple penuh dengan bebudak baju merah bersorak. aku tumpang gembira. kah kah kah.

bLaCx3n berkata...

yana - ok lar 2 tau sket2.
cbe tny 'klasemen forever' 2 die tau x psl2 bola nie..
ke tau wat spam byk2 ja...hahak..

Luca DK berkata...

abang klasemen forever, lain kali tak payahlah tulis banyak2 kali.

kalau abang tulis sekali pun kami paham la.

plz..plz..plz.. kamu jangan jadi bangang..

Klasemen Forever berkata...

budak budak lalang menyu memang suka menyalak macam babi lahanat.

Azizan berkata...

mamang betul cakap Luca DK, Klasemen Forever ni memang bangang.

Lucius Maximus berkata...

107 komen?

Hah, apa lagi? Komenlah lagi. Padan muka semua!

Abdul Sokernet berkata...

hi Lucy!

crone1585 berkata...

relax lucy..biar MEREKA bermegah diatas..ape ada hal..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...