ANDA SEDANG MEMBACA

24

WAHAI KOTE-KOTE SEKALIAN

Nazri Selasa, November 30, 2010 ,
Sokernet tak pernah mengamalkan demokrasi.

Itu sebab munculnya makhluk seperti Kardio, Biz, Bungwahab dan kote terbaru klasemen Forever yang mempertikai macam-macam.

Aku tabik jugak kat diorang-diorang ni sebab sanggup mengharungi proses register new emel, akaun bagai semata-mata nak mengutuk dan ada tahap menyerang peribadi pengulas-pengulas kesayangan mereka secara rahsia.

Tapi spamming macam orang terencat akal ni memberi tiket untuk aku membuat keputusan untuk mengubah setting komen. Jangka waktu setting komen ini tidak lagi ditentukan.

Setakat ini aku plan setting ini akan berterusan hingga akhir musim EPL ini.

Sokernet, tidak seperti artis Malaysia, bukan hakmilik masyarakat. Makanya disini aku memberitahu sekali lagi rulesnya - Pengulas bebas buat apa saja, pengkomen tak. Memang tak ada keadilan di situ. Kita bukan main bola di padang atau duduk di mahkamah. Kita sedang baca blog.

Tiada demokrasi di Sokernet.

24 Ulasan:

Nazri berkata...

first! akakakakaka

Pipiyapong Abdillah berkata...

Yang ni kita kita je ke boleh komen? Kah kah kah? Mana Klasemen Forever? Mana? Mana? Kah kah kah!

FdausAmad berkata...

Ini baru rasa macam King.

3rd!..yes, mana klasemen fucking forever?,

kahkah!

Lucius Maximus berkata...

Nampaknya tiada siapa dapat memberi komen dan kutukan mengenai Chelsea lagi. Hahaha!

dingin berkata...

Ini baru walaweh

Abdul Sokernet berkata...

hoi dingin!

They may look like an idiot and talk like an idiot but don't let that fool you. They really fucking idiot.

Fuckchester united fans.

saudagar gaRAM.. berkata...

lepas ni takde tindakan macam gampang lagi..

iampali berkata...

kan da kena marah

pjoe berkata...

keh3

SUPERMAN berkata...

hidup man united

LS berkata...

Bodoh budak klasemen forever ni. Dia punya pasal orang lain tak boleh komen. Asshole betul.

the rasmus berkata...

testis..eh.testing

mr dimaz berkata...

klasemen forever wat la akaun baru,,kahkahkah...

Hidup Sihat berkata...

Sokernet. korang memang champion. atau lebih sedap lagi, klasemen.

memang berjaya la korang punya entri2 menganjing sampai ada yang betul2 jadi anjing.

Encik Bebo berkata...

whatever happened to freedom of speech?ke jalan terus belok kiri and pegi mampos jugak?apa nak heran....malaysian mentality!!

Obefiend Weiland berkata...

freedom of speech? ni ha fredom of speech aku dari footer bawah sokernet

ATHLETE'S FOOTNOTE

Ini website bolasepak Indie dan ditulis dengan nada sinis dan humor. Kalau rasa sakit bontot team korang kena menganjing pasal dah 2 dekad tak menang liga sila ke SANDARKANPADAKENANGAN.COM. Kalau sakit bontot pasal team korang kena maki team kanak-kanak Taski Wenger sila la ke website lain juga. Kalau nak serius jugak sila angkat kaki, jalan terus ,belok kiri le lepas tu sila pergi mampos.

Ahmad Hamidi berkata...

entahnye, ni blog diorang sukati diorang la. apa jadah freedom of speech bendanya

blitz berkata...

kalau nak sangat freedom of speech, update la 1steleven.blogspot.com tu..

Encik Bebo berkata...

kalau blog ni mak bapak sape2 punya sekalipun,selagi boleh komen,suka hati makbapak sape2 la nk komen pun .cuma yang komen mcm sial e.g klasemen forever mmg patut diban la...ntah ape kaitan ngn blog diorang suke hati diorang la. whattafak la encik ahmad zahid hamidi..kalau sebagus itu hujah encik sila pegi daftar tabika tahun depan,sekian terima kasih.

p.s

@obifiend- ok tq encik obi,note taken.
@blitz - kalau minat sgt ngn blog budak2 celsi tu,sila la apply jd penulis.kalu x minat bole pegi mampus.

dewajiwa berkata...

leks Bebo. komen balas kat sini memang pedas-pedas. jangan amik ati sangat. diorang OK je cuma kadang-kadang sound tegak sebab kat sini tetiba angin bleh berubah kalau baca entri lompat ke satu entri lain. jap panas, jap cool. heheh.

SFB berkata...

rilek2 je Bos Nazri. persetankan semua budak2 yg mcm haram tu.

Manchester United top liga kn? Apa ada hal. ye idak?

kui kui kui

p/s- Encik Bebo ni kenape plak?

keli berkata...

Sape sobona big boss sokernet. X tau lak aku. Kompem gaji juta2. (ikot citer drama melayu sembang juta2) hehehe......
Tp dlm byk yg diblacklistkn oleh sokernet gua rse Biz ok kot psl ustaz xder lg nih.....tp taktau la vacancy utk ustaz ader ke x...hehe

Ahmad Hamidi berkata...

dah tu kalau nak mengomennya orang emo emo cam kau ni cemana pulak.aduhaii tahniah encik bebo, kau sangat dewasa! wuhuuuu

Joe Grizzly berkata...

bet gile tgk org tulis gado2 ni, allez-allez!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...