ANDA SEDANG MEMBACA

31

Budak-budak zaman sekarang dowh

dingin Isnin, November 22, 2010

Rosak akhlak. Siapa belum tengok kisah remaja bercumbu di Bukit Bintang pasti tidak faham. Rupa-rupanya bukan sahaja di Bukit Bintang, Malah di England sana pun gejala sama juga menular.





Di Stadium Emirates
Aku ni tak penting dowh....
Aku bagi dia pilihan dowh...
Aku bagi dia KLCC atau Klasemen dowh...
Dia pilih KLCC dowh....


Di Stamford Bridge
Aku ni tak penting dowh....
Aku bagi dia pilihan dowh...
Aku bagi dia KLCC atau klasemen dowh...
Dia pilih KLCC dowh....


Di OT
Aku ni tak penting dowh....
Aku bagi dia pilihan dowh...
Aku bagi dia KLCC atau Klasemen dowh...
Dia pilih KLCC dowh....



Di Liverpool

Dia pilih KLCC dowh....

31 Ulasan:

xeroxing09 berkata...

aku yg pertama Dowh!jgn marah Dowh!

al-rashid berkata...

hahaha!!
lawak dowh....

Cik Agogo berkata...

hot jugak issue ni rupanya...

Pet Shop Boys berkata...

Alahai budak bercium jadi isu, Nabil bercium takde sape plak nak counter attack....

Superimposed my ass.

ijan berkata...

masc mcm xde spe nk ciomolot jek
kah3

Jarr berkata...

masch mulut longkang dowhh..
nabil jadi issue gak itu hari...
takde video..gambar je..kahkah.

zX berkata...

cam syial dowh!

makanbola berkata...

mat rempit mmg bodo dowhhhh

ppeoc berkata...

lawak gila dowh.hahaha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

masch muke tak bleh blah dohh..

shahrin yusof berkata...

dowh dowh dowh....

r.k berkata...

liverpool memang takde pilihan klasemen , teruslah pilih klcc


dowh ... kah kah

Diego Amani berkata...

Lepas ni Torres plak pilih KLCC..

MATAHARI berkata...

"kalau aku, aku tak tinggalkan dia dowh"...hahaha

.Gory. berkata...

Tapi Drog The Dog tu pilih la Klasemen dow.

Man City je pilih Burj Khalifa dow.

diazhavanaz berkata...

Adeh, memamg terbaek dowh!!!!!!!!

fikiranlicin berkata...

dowh...gua budak boyan dowh..mestilah awek gua pilih KLCC, gua BOyan dowhh...(skrip asal boyan lelaki tepi Pavillion tu) Boyan tak klasemen!

theyohan1234 berkata...

gmbar fab paling feeling..

gmbar rooney paling touching sbb ade hujan renyai2 pastu sluar ade berak2..

gmbar maschr paling redha walaupn clash

a little less conversation berkata...

hahaha..cm cilaka je..lawak dow

makanbola berkata...

gua rasa mcm nk cret dowwhh awek klcc tu
apesal gua deperate sgt nih....sgp siak
arghhhh

bLaCx3n berkata...

lawak mcm bodow dow..
hahaha dow..
wat de dow dowh....

iKHwAn berkata...

kah kah kah.. lawak x bodowh dowh.. kekekek

keli berkata...

jgn ckp dowh la bodowhhh.....bodowhhh btul lar dowhhh.....

Encik Akmal berkata...

kah kah kah!! cam bangang dowh.. aku rasa nama kawan dia yang rakam tu memang 'DOWH' dowh...

kareem berkata...

Gua rase elokla 'dowh' ni dijadikan satu identiti negara kita selepas 'lah'

aku berkata...

kena masukkan dalam kamus dewan dowh perkataan dowh ni dowh. aku pun heran dari mana timbul dowh, dowh

shah amirul berkata...

sampai nangis nangis dowh.hehe :P

Awang Joe berkata...

dowh.

Fyzal berkata...

tergelak gelak aku baca semua komen kat sini dowh ohhh ..

Hariz berkata...

Macam sial dowh! wakakaka

http://profhariz.com

Hidup Sihat berkata...

kat tempat public dowh.

dah macam New York!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...