ANDA SEDANG MEMBACA

35

Hero Harimau Malaya!

Abdul Sokernet Ahad, November 14, 2010 , ,
Hero no.1 - Mahali Jasuli

Hero no.2 - Safiq Rahim

Hero no.3 - S.Kunalan

p/s: China 3 - Malaysia 0

35 Ulasan:

j or ji berkata...

Harimau, biar tumbang asal mencakar. dari kalah tak bergigi.

Go Malaysia!

meen berkata...

tapi camana kira ni. dengan yang injured, red card, tinggal berapa ketul je lagi bole main.

Mr. Schomey™ berkata...

pengadil macam fucker. nampak sangat berat sebelah nye. apemende la Fifa punya pengadil ni

Ariffin Janal berkata...

gile wa cakap lu. bagi kad merah macam bagi saman. cuba bagi kad liat mcm bg sedekah.

nasr berkata...

Malaysia 5 kad kuning, 3 kad merah
China tiada kad.

pergh.. hebat tul?? pengadil dari mane ni? Malaysia main cam harimau buas kah?

*xsempat tengok game. hanya dapat baca statistik perlawanan je. story sikit..

- koroe - berkata...

" kite main dengan bagus sekali malam ni. mungkin pengadil berat sebelah.."

-sesape tah-

Leandro berkata...

pengadil cm lahanat.penipu.

thniah harimau mlaya.salute korg

Anip berkata...

patutnya tackle pengadil terus tadi.dah alang-alang nak kena kad tu biar dengan pengadil sekali kena usung keluar.

Cesc Luzeza berkata...

"mintak maaf jika saya katakan,china bermain 11 orang melawan malaysia dengan 9 orang,oh tidak china bermain dgn 12 orang melawan malaysia bermain dgnan 9 orang."ayat pengulas..huhuhuhuhu
siut jerk ref australia ni..

seiichirosano berkata...

australia haram jadah ni haram dia tak puas hati dengan malaysia yang akan menjadi kuasa besar asia. konon la, masuk AFC boleh selalu layak ke piala dunia, then terklasemen di Asian Cup, yang ada tahun 2007 tersingkir di suku akhir, di afrika selatan tertuptuptup di tangga ketiga

ijan berkata...

ref bodoh

Nabil Hussein berkata...

ref macam lahanat.

r.k berkata...

Apa agaknya tindakan FAM ?
eh , dorang tahu ke Harimau ada game sekarang ? seronok sangat makan mee nampak ...

Hidup Sihat berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hidup Sihat berkata...

referee dah kena bayar dengan 10 amoi agaknya. gila sadis.

1 - http://youtu.be/pzARfttg_co
2 - http://youtu.be/PIN8UQGYK6Q
3 - http://youtu.be/IzlCn2-SVvc

.Gory. berkata...

Membantah keputusan pengadil diberi kad merah?

Pergh, gua tengok muke muke EPL lagi ganas maki pengadil habis kuat kene kad kuning je.

Kad merah baru kira standard

pizlimw berkata...

Nampak sangat nak bagi China lepas. Agaknya dah kena rasuah dah pun. Malaysia hebat, tak malula nak pakai jersi. Sapa kutuk team Malaysia boleh pergi mampus.

moze berkata...

Gua pon emo sama beb...Rasa nak tackle je Ref yg bernama Benjamin Williams dari Australia.
Bagi kad merah, then senyum2 mcm kerang busuk...
Aku rasa Hj. Zainal Abidin Rawop siap google nama mamat nih coz siap ble tau yg mamat ni seorg cikgu. Cikgu kat Sanitarium kot..
If player Msia cukup, confirm ar China kalah.

haadziq berkata...

ak salute ngn malaysia..2org kna buang padang ms 1st half bleh bertahan lagi.

keeper malaysia mmg mantop!

HASNIZAM berkata...

Game terbaik Malaysia...
China punyer gol semua ihsan pengadil (2 free kick satu pnalti)...
Ben william ni spesis mat saleh makan sampah, sebab tu die wat keje tahap sampah...

m_3_g_4_7 berkata...

gua turut emo...

Go Harimau Malaya!!!

kalo jumpe Ben ni konpem aku bakar je...Yaaa..hobi baru aku, bakar referee bengong...xnk dh bakar krusi...

Daud berkata...

1st time game malaysia xde org kutuk team malaysia..nampaknya lps ni malaysia kene main 9 org lagi la.hehe

LoStGuErReRos... berkata...

reff jimbit... faktor dengki inilah yang membuatkan skuad harimau malaya susah nak pegi Piala Dunia... keh keh keh...

Ikhwan Syafiq berkata...

fuuuhhhh...siap masuk wiki tuuu...mmg tak selamat la si ben nih...


http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Williams_%28referee%29#Controversies

anas saifuddin berkata...

ben william patut letak jawatan jadi tukang bagi makan kat ladang ternak lembu kat ostrolia.tu pon kalo lembu2 tu sanggup terima dia.

al-rashid berkata...

mmg xpatut reff..
nmpk sngt china cuak dgn malaysia..
sbb tu bg kad merah seawal mungkin tu..

Noel Cienfuegos berkata...

wow, hairan aku sorang pun tak point out benda ni, bagi aku salah paling besar adalah budak mahali tu, dah tau on yellow card lagi mau tendang bola jejauh. tak yah nak bawak sangat la perangai rempit tu, awak tu main bola international beringat la sikit. ni baru betul bangang tak leh nak diajar.

ijan berkata...

stndert r mahali emo xleh control prasaan...
tp ref ni mmg sial abis
yg die buang safiq 2 ape kes??
kompom da ade team asia yg ak band klu g nxt world cup(klu ko lps la ausie)

Hidemichi berkata...

Referee bias pun permainan kena teruskan. Undang-undang kena jaga. At least bagi pihak kita sendiri. Tindakan dia tendang bola masa throw in tu tetap salah. Lebih bersalah lagi kalau dia kenangkan harapan 25 juta rakyat Malaysia yang hancur dek seorang pemain.

Ya, kemudian 2...Safiq Rahim kena ingat 'get on with the game'!

Kad merah yg last tu aku x salahkan player...langsung.

Semoga ini kali terakhir Ben William dapat beraksi atas mana-mana padang. Amin.

Wan Perlis berkata...

reff nk kena pijak

thenocturnalzulkhairi berkata...

berani betol mat saleh ni..
ni mesti kes belom kenal sape sultan bola!
heh!

nasr berkata...

terima kasih bro Hidup Sihat ngan bro Ikhwan Syafiq.
geram plak tengok ref tu...
xdpt nak komen lebih sbb aku xtgk full game.

Diego Amani berkata...

Hero Malaya game tu yang sebenar adalah Khairul Fahmi.

Kau memang sejuk!

Jarr berkata...

gua kat guangzhou skang ni..
tgh cari ref aussie tu..ade sapa sapa nak kirim santau?

mrlrie berkata...

jarr, hang tolong santau bagi ben william tue jadi nyanyuk.. hari2 nak mkn kad saja... lapar saja jadi sasau mkn kad merah ka.. kad kuning ka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...