ANDA SEDANG MEMBACA

28

Kah kah kah!



Kardio mana? Kardio?

Alah.. kardio yang kat entry i macam bangang tu.

Yang kata entry pengulas man. united ada 5 orang, takde telor, nak pegi toilet malam-malam kena teman dan apa tah lagi, banyak sangat sampai i lupa.

Mana kardio ni woih? Mana?

Hah.. lagi satu, Klasemen Forever mana?

Semalam kemain lain dok bersorak gay lah, fuckchester united lah, budak-budak sekolah lah?

Sekarang ni mana dia Klasemen Forever? Mana?

Kalau betul-betul hero, try lah komen woih..

Plz..plz..plz.. kamu try komen..

28 Ulasan:

Abdul Sokernet berkata...

1st!

Lucius Maximus berkata...

I lah Kardio yang sebenarnya.

Entri lu ini macam lahanat!

saudagar gaRAM.. berkata...

hahahahah....

tindakan bernas..

FdausAmad berkata...

Kardio tengah jawab SPM

kasi chance la..

pizlimw berkata...

Ooh dah boleh komen ye?

Jarr berkata...

alaa..apsal dah boleh?
nanti klasemen forever dtg pacak khemah sapa nak jawab neh?

Obefiend Weiland berkata...

aku dah on SPAM

klasemen forever auto spam

aku yang enable. sila check facebook sokernet

Ikhwan berkata...

klasemen forever jwb spm gak,....

LS berkata...

Kah kah kah.

Dua2 tgh jawab spm.

sastraboy berkata...

kesian...

hahahaha.

Obefiend Weiland berkata...

nak sangat spam. aku bagi kau duduk spam box

ha ha ha

blitz berkata...

test test..

Tabok berkata...

klasemen forever marah takleh jawab paper math smlm. maafkanlah die. oh peperiksaan

Nik Saiful Anuar berkata...

err.............sila wat entry el clasico pg td, kahkahkah

mr dimaz berkata...

klasemen forever borg cuti skolah x tau wat pe..

top_ace7 berkata...

kang dia datang kang. letih aku nak scroll komen ke bawah banyak-banyak kali.

Alke berkata...

puhh.. dah bleh komen. terima kasih.

kepada klasemen forever, kardio..lu orang buat kecoh lagi, wa cari ip lu, wa cari lu nye tempat tinggal, wa hentak nga tayar kete.

kepada management sokernet, tanpa komen, tiada la menganjing, hilanglah seri sokernet.

kepada mereka yg rase paneh hati ke, tak gheti bergurau ke, sila baca footnote website....pastu pegi bunuh diri.

LS berkata...

Budak klasemen forever ni, baru dtg period. Dah lama tak dtg, tetiba meroyan tak pasal2. Sawan babi gamaknya.

hellghast berkata...

hahaha!!! aku suke! sebab bile Real kalah kurang yang menganjing sebab sebelum ni komen disable hahaha!!!
btw Klasemen forever tu memang bikin panas telur!!!

kareem berkata...

adoyai...ni apsal dah leh komen nih? Mane janji nazri kate nak plan setting berterusan hingga akhir musim EPL ini...kehkehkeh

thomas berkata...

rindu plak kat klasemen forever.;(

Abdul Sokernet berkata...

eleh klasemen. tunjuk hero konon.

u datang la uya. kita lepak-lepak.

sebelah kedai uya tu ada kedai jual babi. bukan takat kepala babi je ada taw.

datang jangan tak datang taw..

keli berkata...

Kardio gua bley thn lg lar...tp klasemen forever mmg 1 fenomena ble dier wat spam tu mmg dasar org utan dpt pizza.....tp sifat x suke MU tu gua bley accept....wakakaka....hrp2 ler komen gua ni x kne blok...
Letih giler nk wat akaun bru bai...

crone1585 berkata...

sokong keli..hehe

ChesterChaz berkata...

kadang2 meriah lak kalo ader kardio n klasemen forever nih..

baru la rase semangat 1sokernet bila org blainan latarbelakang msama2 menghentam dua hanjing tuh.. hahhaaha

kardio berkata...

Saya perati, geng-geng pengulas lama (obe, lucius, pipi) rileks je dalam menangani masalah si spammer ni.

Tapi pengulas baru yang ni pula lebih-lebih. Biasalah kan spesis beruk ni memang tak boleh kalau diberi kuasa sikit.

Si nazri pulak macam biasa, period je memanjang. Entah salah makan pil hormon agaknya.

:parodi jangan emo sudahlah bro

.Gory. berkata...

Haah. Tengok kardio, tak emo pun. Tak period pun. Rilek je. Stil bangang macam biasa

r.k berkata...

setakat maki , hanjeng , trolling tu oke la .
tapi kalau spam , semak je .
spam sampai 18 baris . rasa faking juge .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...