ANDA SEDANG MEMBACA

20

WHY?

saudagar gaRAM.. Selasa, November 30, 2010
member gua tanya,apesal tak menganjing menang lawan liverpool..
gua jawab..


kalo menang lawan team hebat,bleh jugak menganjing..

simple..
setakat liverpool..hmmmm..
not worth it..





lagipon gua tak tgk game tu..
tapi rasa macam menganjing sket2 jugak jawapan gua..

20 Ulasan:

physawleepart berkata...

nape sume entry xde komen?

i'msosupernotcool berkata...

lu bukan nganjing.
lu cume terus terang.

keh keh keh.

iftitah berkata...

liverpool liga mana?

Jarr berkata...

YNWA.

hek elehh..
kalau skrtel tak buat amal jariah, takde der menang..seri je kot.

kahkahkah..
tapi masalahnya dah kalah pon..mmg bangsat arr.

Merrul berkata...

sabtu nih pegi birmingham..
minggu depan tapau chelsea plak..

LS berkata...

Ya! Dah boleh komen.

pjoe berkata...

maxi &^%&*%$#$#$%$

ayobkelubi berkata...

eleehh tauke garam ni..baru lah nampak..menang 3 kali berturut2 barulah nampak..

aku doakan birmingham yang penuh ngan pakistan tu kalahkan team ayam ni.baru tahu tinggi rendah langit.

p/s : musuh baru aku skang ialah team ayam ni. kewh keh keh..

Tabok berkata...

dah bole komen?

ayobkelubi berkata...

boleh dah bang tabok.shareholders mengamuk tadik dgn tauke.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

liverpool akan bangkit suatu hari nanti dan menjadi pesaing kuat kepada team klasemen!


tu pun selepas team klasemen menang EPL 30 kali la.. haha..

ayobkelubi berkata...

@dany : kata-kata mu doa.terima kasih. keh keh keh..

Nik Saiful Anuar berkata...

ok, gudluck UCL nnt, bwk blk sebijik pasu bunga tuh

klau x dpt, cube lg season dpn ye dak, haha

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

kalah seoson ni biasalah..

bila menang yang luar biasa..
tapi wa perlukan luar biasa yang banyak..

keli berkata...

Eleeeh....mse gme tu kompem nk gugur jantung tgk kehebatan dan keagungan serta kepoweran liverpool....Kok kok kokoook. YNWA

tycimelly berkata...

bak kate membe gua mase gua lepak mamak tgok game spurs lvrpool baru ni..
"kalo liverpool kalah,kompem sbb spurs skor lebih.."
klasemen dulu,klasemen skang..
ape ade hal kan??
liga panjang lg beb..macam2 bole jadik..
hahahaha

r.k berkata...

spurs memang hebat , lawan arsenal dapat penalti ' melalui ' freekick .
lawan liverpool pun dapat penalti ' melalui ' freekick .

memang dah training ke apa ? XD

ChesterChaz berkata...

aku vote skrtel sbagai FIFA player of the year.. gila baik hati beliau nih.. haha

paper-bag-head berkata...

bukan senang nak score dua-dua side.

akukaki berkata...

adehhh.... sampai bila pkck roy baru nak sedar yang player dlm 1st team lvpool skng ni xda natural winger yng mantap??

Aduh.. next match beliau ptt gunakn formasi diamond, GK-Reina, overlaping FB-Johnson/aurelio, CB-skrtel/en.soto, holding MF-poulsen, central MF-Raul/Lucas, attckng cnter MF=Maxi@cole(mamat ni dah sembuh blm?), ST-Torres/Kuyt.

yg lain2 tu jd sub cukup la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...