ANDA SEDANG MEMBACA

42

SOKERWAGS #1 - Pemain Kelab Klasemen dan WAGS Mereka

Obefiend Weiland Selasa, November 30, 2010 ,

Wives and Girlfriends

Khas buat Klasemen Forever yang emo. Nah gambar pemain ManU bersama isteri dan teman berkesedudukan masing-masing.Sila layan dan komen. Kalau engkau boleh komen lagi lah. HAHAHAH. Dah kena ban!

Michael "Injury" Owen serta Vidic bersama Isteri



Saudara Scholes bersama isteri dan Luís Carlos Almeida da Cunha bersama teman tapi mesra



Wes Brown dan Evra bersama isteri



Kiki Lala Macheda bersama girlfriend. Darron Gibson bersama boyfriend Johnny Evans


42 Ulasan:

pjoe berkata...

1st

saudagar gaRAM.. berkata...

hahahahaaa...
gibson n evans..

Ikhwan berkata...

gua bajet si klasemen forever tu akan buat akaun baru la....tp apa da hal...dia pnya psl td takleh komen..celaka pnya klasemen...

Ikhwan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ayobkelubi berkata...

serious gibson dgn evans?

berapa anak derang nak ek?. keh keh keh..cam gampang betul..

Obefiend Weiland berkata...

gua melawak je

derang main tak power maka takde la awek nak lekat

macam crouch main power dapat Britain Next Top Model bai

hahahah

MOFASAD berkata...

testing testing

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha.. gibson ngan evans.. suke klasemen forever kalo tengok gay ni.. makin naik hantu dia nanti..

caklempong berkata...

haha takleh blah korg buat bende ni dlm bm.."melompat ke ulasan"..haha..evans punye awek cun dowh..tp awek br die gibbo pon leh gak..huuu

AlpocodelaCruz berkata...

Perghh... nani.

Macam waiter.

Obefiend Weiland berkata...

kesian ko panggil dia waiter

Waris berkata...

Kejudasan mu makin ketara Obe !!

makanbola berkata...

Luís Carlos Almeida da Cunha tu agak2 die pakai deodoran x????

i'msosupernotcool berkata...

sheringham tetap idola gua!!

top_ace7 berkata...

mana abang berba? hahahaha.

Abershavin berkata...

yes!
dh boleh komen

Alke berkata...

wa rase klasemen lak tengok partner si Nani...apsal dia pakai long coat ek?

ashraf berkata...

yg hitam sume nak awek latin or putih.xnk langsung awek negro.hahah

LS berkata...

Kah kah kah! Mcm haram

saiful aizat berkata...

Gf abang Gibson hot <3

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

brape lame plak team ni nak klasemen

Mirrul berkata...

countess count berba mana?

harap harap pengulas di sokernet melaporkan secara langsung dari bung karno stadium esok.

kareem berkata...

shrek?

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

wow evra..hahah..kuar anak kelabu kihkihkih

KID LEARNS TO FLY™ berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Mat Pintu berkata...

gay syial! man utd sgt gay...ohoi

ijan berkata...

kah3...
stim la c klasemen tgk gibson dgn evan...
kalah man forever

Pet Shop Boys berkata...

Gua masih tak faham lawak Klasemen ni apa dia....:(

Nazrin Saad berkata...

apa la masalah adik klasemen forever ni? kurang tumpuan di rumah ke nak cari tumpuan kat sini?

pergilah bunuh diri. esok masuk paper, kalau dah nak femes sgt.

semak mata aku tau. semak.

mengomen mcm org takde akal.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

nazrin: haha.. nice one..

blitz berkata...

aiks.. lepas pulak adik klasemen forever ni komen.. igtkan dh kena blok..

Obefiend Weiland berkata...

sanggup buat akaun baru bai

LOL

trololol

ijan berkata...

kah3...
bodo btl bt akaun bru...

r.k berkata...

gibson dan evan , secocok !!

keli berkata...

Breast bini scholes da lanjut ke bwh sket....kne pkai obat Payu up kakakaka.....

Ikhwan berkata...

setakat ni aku tak pernah tgk lagi WAG dubuk liar tu...kekeke...:D

LS berkata...

klasemen forever ni period lah aku rasa. asal boleh keluar darah haid dia keluar. bangsat betul.

Viper Feireira berkata...

hahaha, ap yg aku nak tau ialah....cmne dr.. Luís Carlos Almeida da Cunha leh jd Nani? plik pun ade orng2 dr culture portugis n spanish ni (trmasuk brazil n argentina n sekitar dengannye)....style kot ltk "Almeida da Cunha" or "da Cunha" kt blakang jersey dr "Nani".....tah2 nnti ade Nono pun xkn heran dah.........haha.....I guess aku sorng je yg ambk kisah sal mende2 seperti ni.......hahaha

Putra berkata...

@Viper Feirera

tak payah jauh2 la..ko tgk liga Malaysia pun cukup ada yg guna nama samaran, cth player kelantan Badri Radzi, nama kat jersi "PIYA", lagi satu Hairudin Omar guna nama "Hai-O",utk apa diorang guna nama samaran? sendiri fikir la, keh keh keh...

uncle fly berkata...

vote for gibson + evans

wakakakaka

Awang Joe berkata...

macam bendera pahang bila tgk evra n bininya...sekol punye mmg mantop...hehe...

Nazurah Aishah berkata...

tatau pun owen dah beristeri...rasanya dia kecik lagi masa main kat stadium larkin dulu :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...