ANDA SEDANG MEMBACA

71

Klasemen Forever

FdausAmad Selasa, November 30, 2010 , ,

"Kenapa abang Obe ban I ni?, tak sporting la uoolss!, Tak Klasemen Forever langsung.."
-Klasemen Forever-

Kepada Kardio dan Klasemen Forever,
Sokernet mengucapkan;

SELAMAT MENJAWAB SPM!

71 Ulasan:

azwan berkata...

loser gila..spm tak lepas lagi,dia punya komen mcm ada degree in football...kahkahkah

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

huhu.. kesian die.. teruk dah kene tu.. klasemen forever, walaupun lu tuduh gua gay, tapi gua nak ucapkan gak la selamat menjawab SPM ye..

zX berkata...

1st taim ever ke ada malaun kena ban kat sini? Mmg klasemen forever betul kah kah kah!

SyDen berkata...

Aku suggest wat entri special utk Klasemen Forever ni. Bagi dia dihargai sikit.

/bakar line

azlan berkata...

klasemen forever,

selamat menjawab SPM. diharap jgn mencarut dlm kertas jawapan spm.

p/s:-cuti panjang nnt nk sunat kt klinik mana?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

jap.. kalo lu x puas hati ngan gua, cari gua kat sini: http://www.facebook.com/sharelleizwan

jangan buat kecoh dalam ni ye. ni blog utk abang-abang yang kuat mental.

Redz da Tsar berkata...

Keh3x... Biasanya aku baca entri je tak tinggal komen...

Bila dengar citer 'kote2x' Klasemen Forever dengan Kardio tue, terus aku usha....

Memang cilake dan kurang ajar...

p/s: Oleh sebab aku sokong United, memang bengang la... Hhaa

Obefiend Weiland berkata...

sanggup dia buat AKAUN BARUN nak spam

kental sial klasemen forever ni

takpe

akaun baru pun kena banned. LOWL losers

Obefiend Weiland berkata...

adik klasemen

buat la berapa banyak duplicate akaun. lepas tu aku tekan satu button je masuk spam dik

zexter berkata...

n1 obey, ur the man

ijan berkata...

even geng chelsea pn benci ko...
blah la dri dunia sokernet kah3

MOFASAD berkata...

pit! aku dah komen nie!

hahahahaha

Ku Tendang Setan berkata...

klaka lak aku tgk

Ikhwan berkata...

klasemen forever buat akaun baru?aku dah agak dah....tak reti2 nak pi study ke?dah la tgh exam lg mau main internet...

Nik Saiful Anuar berkata...

nak spam bende elok nih, takut kene banned gak

mane citer el clasico?? haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ramos lempang puyol, tolak muka xavi. casillas warning pique. memang hangat game pagi tadi.

Nazrin Saad berkata...

baru gua perasan ada liverpool dah diiktiraf juara epl musim 2098/99 kat sebelah.

hahaha. mcm lahanat.

the rasmus berkata...

sian klasemen forever.gila isim.org suh blajo matematik,die blajo main lastik.dh org suruh sembahyang,die maen layang2.dh org suruh gi surau,die gi meracau.dh org kata open minded,die kene spammed.org lain elok2 suka,klasemen forever padan muka.

kitt berkata...

test..test...

ok lepas, ternyata aku bukan kalsemen forever..

tapi team aku dah naik klasemen, apa ada hal...hehehe

Cik Agogo berkata...

laa... yang spam banyak2 tu budak spm ke...

tension jawap exam kot... biasa la budak2 baru nak "up"... tu belum lagi nak hadap "exam" dunia luar. harap2 lepas ni dorang lebih open minded laa...

padan muke kene banned.

keli berkata...

Sah klasemen forever da start jd legend siap ader entri khas utk dier ucap selamat ambik periksa. Time aku exam SPM thn 2001 xder pon org nk ucap selamat. Heheehe....Klasemen forever selamat menjawab & klo jwb tu kasi fail biar mse depan hang gelap. Kakakaa....dan lps mse dpn gelap dtg jmper aku kite rompak kedai emas. Wakakaka......

fairuz berkata...

cubaan cubaan..

orait..kasik ruangan komen clean sket daripada anasir tak betul macam Klasemen Forever tu..

KABAKOGA berkata...

adik klasemen forever dah mengganas kat tangkisnet plak,,

Viper Feireira berkata...

hahaha, aduh......njoy football as a whole.....klu team kalah relax la, team menang bngga ckit but relax......ni la advantage penyokong arsenal.......menang kalah relax je.......hahaha (ok lawak je, n im an arsenal supporter)

thenocturnalzulkhairi berkata...

kehkehkeh klaseman forever ni elok gi hntar support team mlysia kat indon esok..
boleh lawan mulot cabul fan indon..
hahaha

afiq. berkata...

obejudas FTW!

LS berkata...

gua gelarkan dia senang jer.

SRS = STUPID RETARDED SON.

bodoh melantun2.

erika_kartuna berkata...

to adik klasemen forever..

sumpah aku sangat berharap ko ada kat korea utara supaya ko reti hargai komunikasi antara manusia!

=)

palytoh berkata...

pagi ni ade game carling cup ke?

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

byk plak n3 pasal si klas seman poyoever ni hahaha..

kalaulah klas seman poyoever ni team kat epl..mesti pak arab beli hakhakhak..

buat la review league cup malam ni ke hahaha..

y.a.n.a berkata...

saya setuju dgn anda kid learns to fly...

sedihlah malam ni..jiwa lara.

Redz da Tsar berkata...

Yeah! Klasemen forever menjadi legend Sokernet...Keh3x... Giler glamer sangat... Dah betul-betul glamer...

p/s: Macam mana tau dia wat akaun baru? huhu

kurt berkata...

si klasemen 4ever ni biaser masuk rumah org maki2 tuan rumah di alam nyata...tu psl kt sini pun kokok2 mcm anjing gile.

theyohan1234 berkata...

klasemen frver mmg power..kejap je trus legend..haha.. klasemen frever ni fan team mna?

Speed Junkie berkata...

Tektik mamat klaseman forever telah berjaya. Semua org focus kat die, termasuk lah pengulas pengulas yg disayangi.

Kawan-kawan, sile abaikan mamat klaseman forever ni, and focus balik menghanjing kekalahan chelsea n liverpool.

Entry2 penghanjingan kurang menyerlah...obe, fdaus, j or ji, dan lelain, sile tingkatkan usaha anda semua.

Majulah penghanjingan Chelsea n liverpool untuk semua...

BanDeLa berkata...

kasian dia pergi mendapatkan obat...hahahahaaa....spm mbik brapa paper la adik klasemen forever nie ar..

y.a.n.a berkata...

tanpa disedari, klasemen forever hanya ingin menempa populariti sahaja...

beliau ingin famous seiring dgn liverpool dan klasemen terbaru Manchester United...

Ya, dia berjaya meletakkan dirinya dan menjadi famous dlm sekelip mata.

tp dpt ke lwn populariti dr.rozmey?

:p

eswandyasre berkata...

Bijak klasemen forever me-komersialkan diri dia.Aku wajar buat 2 thumbs up persis DDR !

y.a.n.a berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iftitah berkata...

asal tade entry barca-real?

keli berkata...

Yerrr mmg dier femes slgi kite sebut nme beliau.
But damn mmg dier laen mcm ler cre dier femeskn dirinyer....jrg2 dibt oleh makhluk seangkatannyer..
Cmne pon kemuncln dier prnh gegarkn sokernet smpi x bley htr komen...ishishish.....
Memori psl dier akn terpahat dlm ingatan. Kakakaka.....

y.a.n.a berkata...

hahaha..ur right keli...gila babas ar klasemen...

kalau dia baca ni, mahu dia print komen2 kita, tampal kt bilik tidur, baca tiap2 malam..

Kurt berkata...

Mana entry El-Clasico nie...aku mandambakannya...best giler tgk Barca punya style main...dah mcm final Champion League pulak aku tgk smalm...

Kurt berkata...

Rest In Chaos (R.I.C.) Klasemen 4ever....wakakakaka

theyohan1234 berkata...

keli: lawak btul komen lu..hahaha

klasemen frever dh sma level dgn hitler, karl max, josep stalin dll..

selagi kita sebut nama beliau, maka semakin famos la beliau..x guna

Faez berkata...

entry psl ketuanan madrid ditampar 5kali dimuka xdak ka??

r.k berkata...

kamon westham !. ghua harap entry penuh untuk kote dah habis . kalau nak bagi sedas dua lagi sekadar satu perenggan atau satu ayat dah cukup .

kote pun tempatnya hanya satu bahagian pada badan lelaki . kan ..

carefree .

Ozzz300 berkata...

boring r asek cite pasal klasemen forever tu je, aku bc sokernet da xgelak da ni, mana lawak2 bermutu ni? hurm..spoil la

ChesterChaz berkata...

klasemen forever tuh tau ker maksud klasemen tuh.. ke main taram jerr..

adik pegi laa blog gulinet ke baling seliparnet ke.. sokernet ni untuk mereka yang kental sahaja..

xpun gi tgk astro ceria.. pastu jerit kuat2
"untuk kite2 aje"

harharhar

AlexiaAqram berkata...

gila klasemen dah mcm gila sex.

bongok.

Sang Harima berkata...

Kehkehkeh. Jenis perasan beranak dekat England.

dewajiwa berkata...

tak abis lagi kisah mamat tu ke? udah la. baik citer pasal The Special One. hehe

LoStGuErReRos... berkata...

klasemen forever tak sekolah agama... tu yg meroyan tak tentu pasal tu... dah macam org nigeria pun ade perangai die... keh keh keh... tetibe lak aku nyibuk kat sini...

hidup Fulham!!!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

abis la.. lepas ni mesti obe up entry west ham vs MU pastu diikuti dengan pengulas2 lain.. sebelum papehal baik gua jawab dulu..

"eleh carling cup je. ape ade hal? dah bersepah-sepah medal carling cup ni. game untuk adik-adik je tu. yang penting klasemen. ape ade hal? aiman tak kisah."

amacam? ada gaya lucy tak gua jawab?

makanbola berkata...

shialll laaa..
apesal lak ada entry tok klasemen forever ni
kalo korang layan lagila menggatal jubo die tu,senyap2 ban sudahhh
sampai entry elclassico ngan kekalahan memalukan pertama MU pg td xde lagi ni!!!!

Zinedine Zaiddin berkata...

Hari ni merupakan hari paling bahagia...terima kasih abang2 pengulas sokernet kerna bukak balik ruang komen. WOOOHHOOO~~!!

hellghast berkata...

oiiii mane entry Man Lu kena titik dengan West Ham 4-0????

julu berkata...

haha. dany.. aku sokong..
tp cam taik gak leh kalah..
29 games unbeaten.. akhirnya hancurrr... :D

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

danny memang terbaek..

ayat lu memang gempak..
kita tunggu penulis2 menyu tulis apa pasni..

lucius cepat bukak cite..

dingin hasilkan entri2 bergambar terbaek

zX berkata...

carling cup tak klcc la dowh! bagi kat adik2 je la cup tu haha

Awang Joe berkata...

rindu laa nk baca entri klasemen forever...hehe...

SocketWorld berkata...

Carling Cup update:

Klasemen(top) 0 - 4 Klasemen(bottom).
SPECTOR who?

crone1585 berkata...

dah kne dah 4-0....lebih satu gol...hahaha...

Jarr berkata...

skrip popular arini, carling cup je.cup adik adik,mickey mouse,bwah bwah bwah..

kami masih klasemen.ok?

aku fans Leyton Orient.

kareem berkata...

kahkahkah...akhirnya Manyu tumbang gak pagi tadi..ape?trofi adik2? Aku rase team lain pun ckp benda sama mase Manyu menang season lepas..la ni, depa pun ikut tiru gak..kehkehkeh

frwls berkata...

klasemen, hati kau keras

Jarr berkata...

Kareem, itu hari lu marah review gua kat blog pasal CPD.

skang gua dah review bebetul..maaf ye abg kareem, tapi hati kau keras.

kahkah

talkIZcheap! berkata...

apsal uols banned dia?? tak baik tau?? aku siap dah karang lagu dah untuk dia...

-Glory, Glory F*ckchester-

Glory, glory F*ckchester,
Glory, glory F*ckchester,
Glory, glory F*ckchester,
We came to f*ck
and don't care who the f*ck you are...

Just like the Busby babes in days gone by,
We'll f*ck your team all around,
Your teams can go to hell for what we care,

F*ckchester, F*ckchester...
We f*ck your team
and you don't even know what hit you then!

Glory, glory F*ckchester,
Glory, glory F*ckchester,
Glory, glory F*ckchester,
We came to f*ck
and don't care who the f*ck you are...

We are now a flying klasemen,
F*ck you, Klasemen Forever!
Arsenal, Chelsea bring it on!
You can go f*ck yourself for what we care!

F*ckchester, F*ckchester...
We f*ck your team
and you don't even know what hit you then!
F*ckchester, F*ckchester...
We f*ck your team
and you don't even know what hit you then!

Glory, glory F*ckchester,
Glory, glory F*ckchester,
Glory, glory F*ckchester,
We came to f*ck
and don't care who the f*ck you are...

-Hak cipta terpelihara-

p/s: beberapa huruf terpaksa di'sensor'kan sebab ada budak2 tak abis sekolah lagi yang baca blog ni...

Joe Grizzly berkata...

nanti jap, SPM tu mende? mcm pnh dgr je sblm ni...

kardio berkata...

fark.. apsal budak berotak lembu tu yang buat hal, saya pun kena ban sama?

ijan berkata...

kahkahkah
kardio emo dow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...