ANDA SEDANG MEMBACA

62

Stop! HAMMER Time

Obefiend Weiland Rabu, Disember 01, 2010 ,


The Hammers 4 -0 Kelab Klasemen

You can't touch the Hammers! Aku tak mau dengar alasan hantar skuad bawah 12 tahun. Aku tak mau dengar alasan Mickey Mouse Cup tak penting. Itu semua dakyah Mazhab Sore Losers tu. Last year korang menang happy macam cipan.Tahun ni kalah jangan pulak keluarkan statement "Ah takpe kalah cup masih klasemen". Kalau ada yang tulis statement tadi aku ban dia dari mengomen selama seminggu!



Dua gol dijaringkan oleh Jonathan Spector dan dua lagi oleh Carlton Cole. Ini bermakna 2 goal dari Spector yang pernah bermain untuk United dan Cole dari Chelsea.



The reject's revenge


62 Ulasan:

saudagar gaRAM.. berkata...

yaaaa....cant touch this..

alan zed berkata...

kah kah kah !

hammer time !

adijaya berkata...

aduh.. tak sempat tgk game malam tadi. ada paper petang nanti pukul 2.00.

arsenal menang tak?
manchester yg klasemen confirm menang punya, dah tak perlu tanya kan.

muhamad imran berkata...

ada apa hal

adijaya berkata...

apahal lepas tulis komen ada nota ringkas macam ni:

"Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval."

huhuhu.. kepada abg lucy, tolong buat preview the biggest match of the universe: Man Utd vs Arsenal, 13 Dec nanti. tolong ye.

ok, bye. takleh lama-lama, kena struggle for SPM. gambatte!

azlan berkata...

aiya kalah la pulak. setiap tournament itu adalah penting. gua keciwa. kalau kalah 1-0, boleh kata nasib...tapi kalah 4-0, mmg west ham main lagi bagus.

harap harap ada bright part la dari kekalahan ni. Boleh fokus pada cup cup yg lain. btw, kalah ttp kalah..no excuse.

GGMU.

Cob Nobbler berkata...

I'm forever blowing bubbles...
Pretty bubbles in the airrrrrr!!

kahkahkah gua teringat everytime gua pegi umah member gua kat Berthnal Green kahkahkah!

orang_es berkata...

ah carling cup je, still klasemen apa ada hal hahahaha

ashraf berkata...

MU taik.

zool the Hitler berkata...

haaa haaa haaa obi dah siap bagi FAQ... terbaek la obi

zX berkata...

taksempat nak jadi klasemenr forever .. demmit

mohd faizal bin sarif berkata...

mmg tiada alasan.sbg peminat red devils yg jitu..cewah..gua pon tak suke gune reason tu.klh smlm di sebabkan silap pak alex.lmbt mengesan kealpaan dan kelembapan j.evans.3 gol dr hammers smue berpunca dr ketidak cergasan beliau utk mengekang asakan striker the hammers.sile potong gaji j.evans.

ggmu!

frwls berkata...

hammer time mmg best. ah lega dapat komen..

Ikhwan berkata...

tadi pagi aku nmpak klasemen forever sengeh sorang2 mcm org gila...knp yek?

Aizuddin Hanis berkata...

kecewa betol ah...ntah ape2 ntah main smlm...

thenocturnalzulkhairi berkata...

STOP! HAMMER TIME!
har har har berjoget2 aku bace entry ni!!

mrlrie berkata...

smalam kalau letak berbatov mesti menang! dia bulih score 5 bijik wooo.. dah jadi agg 4-5... huhuhuhu lariiiiiiiiiiii

Tabok berkata...

west ham ni penjelmaan semula barcelona kot?

dewajiwa berkata...

kah kah kah!
tak heran pun. apa la sangat.

GGMU.

Tabok berkata...

west ham ni penjelmaan semula barcelona ke?

Nabil Hussein berkata...

carling cup?apa tu?

chelsea awal2 lg dah kena kan?kan?

aku igt dorg malas main la..team tak kalah lg season ni..elok la kalau kalah sekali.

nanti org kata apa..riak sgt plak.

mak aku cakap,kalo hebat,jgn buli budak2..kesian.

mengalah.sifat terpuji tu.

Nik Saiful Anuar berkata...

klau liverpool team ayam brand, west ham team anak ayam

Liverpool 3-0 West Ham


tp man u team telur ayam, kahkahkah

West Ham 4-0 Manchester United



You'll Never Walk Alone

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

the winner..the winner..the winner isss.... mc (michael carrick)kene hammerr..

the whiner..the whiner isss...can't touch this hahaha

Diloz berkata...

Obe sebenarnya orang yang paling frust MU kalah weh.

Haha.

akukaki berkata...

hahahahahahahahahaha...

Man U 7-1 Blackburn??

Hahahahahahahahahaha...

Man U 0-4 West Ham??

Hahahahahahahahaha...

Man U hebat? Mantap? Cool????

Hahahahahahahahaha...

YE Kerrrrrr???

Hahahahahahahahaha...

Welcome back to earth.

p/s:Liverpool hebat, mantap dan merah itu berani. YNWA!

Jarr berkata...

Janganlah pandang rendah League Cup ni.Dulu masa Man u menang league cup je season tu kemain berkokok ckp, at least kami ade league cup, kau ade?

kalau cup ni cup ayam, top team takkan join competition ni.Hanya sebab dulu winners league cup dijanjikan tempat automatik ke UEFA Cup, sebelum kuar format Champions League.

So prestij dia mmg la tak setaraf FA or Road to Wembley.

Mungkin korang tak kisah sebab ni cup ntah pape kata kamu, tapi Fergie hangin satu badan kamu tahu?

kah kah kah...

kalah ttp kalah..sama mcm Liverpool menerima kekalahan dan zaman gelap mereka. Team klasemen mcm kamu kena ada daya tahan tekanan berada diatas.

sebab kes kes mcm ni lah..silap silap, boleh jadi Klasemen Forever bersiri nanti..

ok masa utk gi training.

galileo berkata...

ak sokong ko jarr
season lepas league cup tu lah yg dibangga2 kan...
jgn kate nxnk cup kecik2 lah...
ahhaha

Ku Tendang Setan berkata...

HAHAHA. Man utd menang riuh sekampung. cit poodah la budak2 menyuu

i'msosupernotcool berkata...

kah kah kah

sore loser.

kah kah kah

the rasmus berkata...

orang cemerlang bukan sentiasa menang.tapi orang berjaya apabila dia jatuh,dia bangkit dan berjaya kembali.u cant change the past,but u can change ur next step and change ur future.

-motivasi pagi di bumi sejuk-

GGMUF - glory2 man united forever.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

untuk pengetahuan semua, carling cup bukan lah target utama untuk team klasemen. liverpool mungkin. target utama kami ialah 3 cup utama yg dipertandingkan. kalau menang tu kira bonus la. sir alex menyedari dengan mengharungi perlawanan tanpa kalah akan menyebabkan player2 bongkak, takbur dan riak seterusnya akan menyebabkan mereka bermain sambil lewa dan menjejaskan kedudukan klasemen. sir alex dah nampak bahana ini dari awal lagi. contoh terdekat ialah chelsea. betapa bongkak nye si dubuk liar dan rakan2 nya serta lucy sekali yg mendabik dada bermegah dengan kedudukan klasemen selepas tiga kali kekalahan. sir alex tidak mahu semua itu terjadi kepada pemainnya. lalu pada game yang kurang passion a.k.a kurang penting, disusun player mentah dan hijau agar bermain dengan cara mereka. hasilnya mereka dapat merasai nikmat kekalahan. bukan bukan satu, bukan dua, tapi empat. nikmat kekalahan ni adalah benda yang sangat berharga untuk dipelajari oleh budak-budak ni agar tidak mengulanginya di masa depan kerana meereka terlalu selesa menikmati perlawanan tanpa ada sedikit parut kekalahan. this is about psychology untuk menaikkan semangat pemainnya. so, ape ade hal? klasemen kan? kahkahkah!

iKHwAn berkata...

kah kah kah.. mampu gelak je lah.. kalah 0-4 bukan sesuatu yg biasa bg kelab yg baru je mng 7-1.. keh keh keh..

-yzd- berkata...

Kah Kah Kah mickey mouse cup. Kah kah kah. Tak kesah. Kah Kah Kah

Ejoi berkata...

Musim ini, Piala Carling MILIK Arsenal FC.

NOKTAH!

ayobkelubi berkata...

dany : anda dalam denial kekalahan.

jarr :hidup budak beringin!.

p/s : kenapa mesti gelar cup ni cup ayam?.fully silver tu beb!. keh keh keh..

Jarr berkata...

dany armando, ada benarnye juge kata kamu.tapi dah brape kali bebudak mentah hijau pak alex buat perangai utk game2 mcm ni.

kahkahkah.

Azizan berkata...

"there's no player in this world who has not lost before. all those who play on the field will have tasted defaet. however, the best players will give everything he's got to stand up again. ordinary players take a while to get back on their feet. while losers will remain flat on the field."


GGMU!!!!!

Asip berkata...

aq sokong ckp D.A.N.Y.
GLORY2 MAN UTD...
Anak mude blajar dr kekalahan

Ku Tendang Setan berkata...

kah kah kah. kalah dengan team ajran org israel tergaru2 boleh ckp klasemennn. cit poodahhh!

AlexiaAqram berkata...

biasalah man u.


apa barang nak menang piala yang dah menang lepas. bagi can org len plak.

tadehal lah, tak jejas carta pon.

woot!

ijan berkata...

kah3....
kalah is kalah

Askar MUFC berkata...

Hmm..walau apapun alasan, kalah tetap kalah. Bagi aku, setiap perlawanan kena lawan betul2. Kalau kita masuk padang dengan pemikiran "ala,carling cup jer,kalah pun takper", baik jangan masuk bertanding dari awal.

Anyway, harap budak2 muda MU belajar dari kekalahan nih dan lebih berpengalaman di masa hadapan. Harap2 tahun depan budak2 muda MU nih akan bawak balik Carling Cup ke MU.

Ajeossi berkata...

the rejects revenge

mus berkata...

team big 4 dah commit nk bagi piala tue kat team lain,,,cuma arsenal jer yang termenang...atau diaorg rasa tak confident untuk stay big 4 bila season abis nanti...heheheh

kitt berkata...

cis..pesen nak ban2 komen plak skrg ni..ha ha.

ye la, mengaku.. kalah teruk..main hampeh...nak tumbuk coach mcm ronalbi...kecewa hampa.

eh,tapi klasemen jugak yawww.
*gua setuju dgn lu Askar MUFC.

talkIZcheap! berkata...

ah... kalah pula! 29 match unbeaten, the best track ever, takpe, Cempiyens Lig dgn EPL masih belom kalah, banyak modal lagi nak berlagak...

"Kalah tapi masih klasemen"

p/s: aku tak sebut 'cup' ye, sila jangan ban seminggu... :P

Askar MUFC berkata...

Hehe..rilek kitt.

MUFC memang tamak sebenarnya, semua piala kalau boleh nak bolot. Kalau ada liga untuk budak2 tadika dekat England pun nescaya MUFC akan buat satu team tadika untuk membolot piala liga itu. Begitulah sifat team yang ingin bergelar champion sepanjang masa.

Pagi tadi pun SAF takbur sikit, kononnya nak bagitau yang setakat West Ham tu, budak2 muda MU pun boleh makan. Cuba kalau lawan team pawer, contohnya lawan Spurs masa semi final last year. First eleven ada player berpengalaman macam neville, brown, vidic, park, anderson dan berbatov, barulaa menang.

Kesimpulannya, sifat takbur ini tak baik sebenarnya..hehehe

talkIZcheap! berkata...

ada sebabnya kenapa rotate, jadual main rapat2 ni memang penat, time2 sebelom boxing game, matches mmg sangat rapat, so kena pandai2 rotate...

aku pon tak berkesempatan tgk match semalam, so takleh komen lebih2, tapi kalah 4-0 memang haram jadah, tgk team sheet sepatutnya result bleh better than that, tapi ye lah, football, bladi hell!!

Ah, kutuklah kekalahan Men Yu semahunya, aku tahu korang dah lama kemaruk nak kutuk Men Yu kalah, kutuklah sepuas-puasnya...

"Setahun, hanya sekali, merayakan hari setan dikalahkan~"

Askar MUFC berkata...

@talkizcheap!

hehe..pasal perenggan 1st ko tu, semua orang tahu itu yang sebenarnya. Saja aku tak cakap, kang depa kata banyak alasan plak =]

Jarr berkata...

4-0 nuff said.

itu pesen Deus Machina post kat wall fb aku time Man u menang.

sekian.

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Sekarang Real Madrid sudah ada Man U sebagai teman 'loser' untuk berkongsi masalah dan untuk menyertai kelas motivasi Dr (tipu) Fazley!

Redz da Tsar berkata...

Arsenal nak menang cup jugak.. Sejak 2005 tak pegang... Sebagai semangat kesukanan dan hadiah krismas, bagi la Arsenal vs West Ham.. Kalau vs MU nanti payah pulak...

Bukan MU taknak menang, tapi MU nak bagi Arsenal PELUANG untuk menang... hahaha

r.k berkata...

tahun ni Birmingham amek Carling Cup . kompem !!

hammer time !
" they fly so high , they reach the sky , and like my dream , they fade and die , Fortune always hiding , i've look everywhere , im forever blowing bubbles ,
pretty bubbles in the air ! "

blitz berkata...

nik saiful tulis..

"klau liverpool team ayam brand, west ham team anak ayam

Liverpool 3-0 West Ham


tp man u team telur ayam, kahkahkah

West Ham 4-0 Manchester United"

dah tu northampton nak letak mana?

crone1585 berkata...

sedap ye bahan fan MU ye...trus bahan membahan fan MU...panas....huhu...

keli berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
keli berkata...

Northampton jd bunga telor la kasi bungkus telor ayam. Kakakaka....

y.a.n.a berkata...

ini baru kalah game carling cup, blm MU x msk final carling cup lagi..

season lepas MU mng carling cup, korang perlekehkan...ckp, banggakan lah sgt darling cup korang tu...

tak hadap sgtlah kalah 4-0 tu...lg pn abg ferguson smlm buat perubahan tak apa2..

kalah ttp kalah...
MU tetap dihatiku..
why so mean..a

Nik Saiful Anuar berkata...

@Blitz


yeah.....still 4 goal in 1 match

but

ade fight gak ckit, sampai ke penalti shoot out, kehkehkeh

jd bleh ltk northampton "ayam serama" cantik ckit ye dak?? haha

thomas berkata...

agak-agaknye mcm mane komen dari klasemen forever kalau die tak kene ban dari sini.

jamsarisabian berkata...

mane-mane..mane unbeaten team 2..mane die..gua nak gelak guling-guling depan die..haaaaaaaaaahahahahaa..

mohd faizal bin sarif berkata...

kah kah kah. kalah dengan team ajran org israel tergaru2 boleh ckp klasemennn. cit poodahhh! >>> ape polak ni nk cite2 avram israel ni..adei...come on!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...