ANDA SEDANG MEMBACA

43

El Classico kepala otako kalahko dengan westhemko

Mutakhir


West Ham belasah Manchester United


West Ham belasah Manchester United


2010/12/01

LONDON: Jonathan Spector dan Carlton Cole masing-masing menjaringkan dua gol untuk West Ham membelasah juara bertahan Manchester United 4-0 dan mara ke peringkat separuh akhir Piala Liga manakala Arsenal turut layak selepas menewaskan Wigan 2-0 pagi tadi.

Bekas pemain United, Jonathan Spector, menjaringkan gol pada separuh masa pertama sebelum Cole menambah dua lagi gol selepas rehat untuk West Ham yang berada di tempat tercorot Liga Perdana Inggeris.
Arsenal kini menjadi pasukan pilihan untuk menjuarai pertandingan itu apabila gol sendiri Antolin Alcaraz dan jaringan Nicklas Bendtner memastikan Wigan tersingkir. - AP

Sumber : Berita Harian

43 Ulasan:

dingin berkata...

1st

laila berkata...

er..xde cite pasal barca-real ke?

Jarr berkata...

2nd terus.

Jarr berkata...

2nd terus.

Azfar Ridhwan berkata...

Eh, takde entry pasal El Classico ke. superb kot Barca thrash Ronaldo, overrated Ramos & co. High 5!

ashraf berkata...

MU sore loser

Nik Saiful Anuar berkata...

abg dingin is back

haha

bendahara 3rat berkata...

Man U kalah ni salah satu propaganda fremason untuk bagi peluang Avram Grant jadi manager lagi. satu cawangan, kna la bertoleransi sikit ye dak ?

Ikhwan berkata...

mmg "dingin" pagi ni...

blitz berkata...

ok la tu kalah dengan team premiership jugak.. daripada kalah dengan team league two..

Cik Agogo berkata...

cik agogo likes this.

khatijah berkata...

AFF Suzuki takde cer ke?

Cob Nobbler berkata...

i like blitz comment kahkahkah!

makanbola berkata...

oi blitz..
xpyh nk ok ok lak
dh klh dhla,mane de ok ok
MU pun penah beberapa kali klh dgn team div bwh2

MU mmg btl2 sore loooserrrr
kahkahkah

i'msosupernotcool berkata...

hai blitz!!

Redz da Tsar berkata...

Aku saspek MU nak sapot Taski Wenger untuk dapat piala pertama sejak 2005 la...

Sekarang tinggal Taski Wenger je nak menang atau tak.. Haha

iKHwAn berkata...

man u baru nak riak2 dgn 7-1 ny.. korang leh bahan plak dgn 0-4 nyer.. kekekek..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

untuk pengetahuan semua, carling cup bukan lah target utama untuk team klasemen. liverpool mungkin. target utama kami ialah 3 cup utama yg dipertandingkan. kalau menang tu kira bonus la. sir alex menyedari dengan mengharungi perlawanan tanpa kalah akan menyebabkan player2 bongkak, takbur dan riak seterusnya akan menyebabkan mereka bermain sambil lewa dan menjejaskan kedudukan klasemen. sir alex dah nampak bahana ini dari awal lagi. contoh terdekat ialah chelsea. betapa bongkak nye si dubuk liar dan rakan2 nya serta lucy sekali yg mendabik dada bermegah dengan kedudukan klasemen selepas tiga kali kekalahan. sir alex tidak mahu semua itu terjadi kepada pemainnya. lalu pada game yang kurang passion a.k.a kurang penting, disusun player mentah dan hijau agar bermain dengan cara mereka. hasilnya mereka dapat merasai nikmat kekalahan. bukan bukan satu, bukan dua, tapi empat. nikmat kekalahan ni adalah benda yang sangat berharga untuk dipelajari oleh budak-budak ni agar tidak mengulanginya di masa depan kerana meereka terlalu selesa menikmati perlawanan tanpa ada sedikit parut kekalahan. this is about psychology untuk menaikkan semangat pemainnya. so, ape ade hal? klasemen kan? kahkahkah!

seiichirosano berkata...

kalah menang adat permainan

ayobkelubi berkata...

kalah dengan team premiership ker, team division two ker janji tema dia apa adik-adik?.

yer betul

tetap kalahhhhhhhhhhhhhhh.. keh keh keh..

Jarr berkata...

ayob, turun beringin ini malam?

adijaya berkata...

damn.. damn.. damn..
sokernet dah maju selangkah lagi.
tiba-tiba saya ternampak artikel pilihan editor kat ruangan atas. atau korang semua dah nampak?

sokernet memang best, maka dengan ini saya cadangkan setiap pembaca dipungut biaya. tapi jangan la mahal-mahal. kutip 20sen sen sebulan pun dah kira ok. 20sen bukan mahal pun. masuk toilet kat hentian putra dah 40sen. padahal toilet bukan nya bersih pun.

saya rasa sokernet meningkat maju dalam tempoh yg cepat disebabkan lucius yg sangat kreatif. kalau boleh, saya nak tahu nama sebenar beliau. semasa majlis anugerah wartawan kebangsaan minggu lepas, saya tercari-cari nama lucius dalam nominee. disebabkan tidak tahu nama sebenar, maka saya tidak berhasil.

sekian.

incik neng berkata...

ahh nak kutukmengutuk @eminat syaitan yang direjam tapi sampai 4-0 ..macam tak berbaloi pon nak kutukmengutuk ik3

uncle fly berkata...

tak jadi hal lahhh .. ekekekeke

makanbola berkata...

danny,
kau komen pjg2 pun aku xbaca
sbb ape yg pentinggggggggggggggg???

KALAH tetap KALAH






KAHKAHKAHKAH

eswandyasre berkata...

kalo satu cup dah terlepas,err tak beberapa nak klaseman lah yek ~snifsnisnif (berpaling)

talkIZcheap! berkata...

kalah, kalahlah... semua orang mengaku kalah, apsal digelar sore loser lagi?? sape yang sore ni?? keh keh...

hellghast berkata...

bro danny armandony banyak taip,namun tetap tak mengubah keputusan Man Lu kalah dengan team cencorot hahaha!!!

Jarr berkata...

bau bau emo dah kuar.
time time mcm ni la boleh tgk mana fans man u cepat emo...
terutama yg masa team lain kalah dia yg paling kedepan kalau diajak jadi mujahiddin.

takpe Man U, game next week menang ok.bukan janji palsu ni, betul2 punya.


p/s:Jorji, bak address gua nak courier baju gua ke lu neh.kahkah

Mohd berkata...

sian kat fan MU..kalu kalah dok senyap2 kat umah tak on9 kene bahan..

kalu kalah dok bising2 kat sini pon kene bahan gak..

camne lg nk buat ntah..
kehkehkehkeh..

talkIZcheap! berkata...

biasak r tu, Mohd, fan Men Yu sumer dah cukup kental dah, menang kena bahan, kalah kena bahan, seri kena bahan...

the nature of champion, everybody loves to hate... :P

crone1585 berkata...

kalah...tu je mampu dikatakan....hahaha...
4-0...lebih satu gol pintu gawang dibolosi.berbanding 3-0.....

keli berkata...

4-0. Hammer menang dgn team mne nih.....ader kaki ke x team yg kne tu.....???????? kakaka......
Ni aku rse nk happy ala flinstones
Yaaaabedabedu.....hahaha..

Askar MUFC berkata...

Yang aku heran tu, patutnya fans team yang still ada dalam tournament tu yang layak kutuk team yang kalah. Adijaya misalannya. Tapi skarang fans team2 yang lagi awal terkalah dan terkeluar plak yang terlebey ngutuk..hehehe

keli berkata...

Team len yg kalah dan terkeluar tu result mse dowg kalah brp yeeerrr...errmmmmm....
Org ckp kalo kalah biar kalah melawan.....
Tp gua ni org yg think positif 4-0 tu kire kalah melwn gak larr....kakaka

y.a.n.a berkata...

br MU kalah 4-0, kalau MU kalah 7-0 cmnelah kan korang menganjing...lagi teruk dari anjing menyalak agaknya..

4-0 je...why so mean?

lek-lek kacang sudeyh...
bagilah kat org lain plak...
MU juara bertahan carling cup kot, kesah apa.

ijan berkata...

kahkahkahkah

kalahhh

mr dimaz berkata...

wow ramainye yg menyalak,,smpan la nnt abs sore lak..
fan loser yg lbih2,,aknye bpe lame la dyorg smpn..
mu pon da muak la ngn carling bg la peluang kt budak taski..

y.a.n.a berkata...

tu ar dia mr.dimaz...dorg ni melatah sebelum usia.

kareem berkata...

fans arsenal apsal rilek2 je ni? time ni la kome nak bahan MU...

Jarr berkata...

butthurt.

komen bunyi cam cool..tapi menggelegak.
sian korang..sampai kuar alasan, knp fans yg dah kalah awal nak bising2?kahkahkah...

ok ok.dah dah diam semua liverpudlians!biar arsenal bising, Kareem, over to you bro.

dia orang takleh dgr bahan dari Kopites, nanti keluar Klasemen Forever bersiri nanti..kah kah kah.

haish...you show your true colours..(baca berlagu mcm phil collins)

Askar MUFC berkata...

Hehe..komen aku tu so terpaksalaa aku jawab balik. Tak tahu laa fan MU lain cemana tapi aku takdelaa jadi sore loser or butthurt dgn kekalahan nih. Yes,memang kalah 4-0 dgn team tercorot EPL adalah amat memalukan buat fan MUFC, tiada alasan..hehe

p.s. nasib baik masa MU kalah dgn Conventry dulu Sokernet takder lagi, kalo tak mesti kena bahan lagi kaw2 punya :-P

i'msosupernotcool berkata...

kah kah kah.

we're going for our first title.
in Arsene we trust!!

oyeah!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...