ANDA SEDANG MEMBACA

58

Kids now no more!



"Se - ART mana pun pasukan Arsenal, MANCHESTER UNITED tetap di hati..sampai mati!"
-Pipiyapong-

sumber : wikileaks

58 Ulasan:

Hambali ® berkata...

dah macam Duta (penyanyi Shiela on7) pun ada gua tengok

Jarr berkata...

kah kah kah..
banyak betul pembongkaran kebelakangan ni...

kitt berkata...

pelajar terbaik taski kuala lipih.

yuu donaghue berkata...

pergh wikileaks dah bitau hati pipi kat mana sebnar2nyer...

Askar MUFC berkata...

biasalaa, MUFC pun ada ART jugak, berbARTov namanya. gol nak yang cantik2 jer, kekadang bola senang pun sepak tak masuk =]

-kesilapan pada nama disengajakan-

hellghast berkata...

Pipiyapong sokong Arsenal sebab dulu dia ingat ejaan nama Arsene Wenger adalah 'Art'sene Wenger.HAHAHA!!!

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Maka dengan ini terjawablah segala teka teki kenapa si Pipi menjadi senyap sejak kebelakangan ini.

Walaupun Arsenal berada di kedudukan yang baik kebelakangan ini, namun tidak banyak penulisan dari si Pipi untuk menghangatkan Sokernet dengan penulisan bias ke arah Arsenal. Beliau banyak mendiamkan diri. Andaian yang boleh dibuat ialah empunya diri susah hati dengan kemunduran Man U, maka beliau tiada lagi kesungguhan mahu menulis untuk Sokernet.

Pendedahan ini lebih panas dari pendedahan cinta 'syhhhh' si penangkap hantu dengan bekas permaisuri.

Terima kasih Wikileaks atas pendedahan ini.

Obefiend Weiland berkata...

Pidomat

engkay Julian Assange SOKERNET eh

sialan loe..

LOLLLLLLLLLLLLLLLL

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

yang best kat sumber tu hahaha...

"wikileaks"

bongkar jgn tak bongkar hahah

thenocturnalzulkhairi berkata...

sanggup kau bermain kayu tiga pipi!!!!
kau curanggg!!!!!!
sob! sob! sob!

adijaya berkata...

adoi.. kalo macam ni punya cerita, kat sokernet ni takde langsung la pengulas yg betul-betul art? patut pun entry menang malam tadi tak update. huhu.

dengan terreveal nya pipi sebagai penyokong arsenal, maka jumlah penulis yg sokong manchester adalah 10 orang, berbanding liverpool hanya 1 orang (jannah el-nino) dan chelsea juga 1 orang (lucius ex-klasemen).

10 orang penulis lagi adalah penyokong tegar manchester united dengan saudagar garam memegang portfolio utk update game spurs jarang-jarang.

tapi, walau apapun yg terjadi, sokernet tetap di hati.

"kerna sekali cinta... aku tetap cintaaaaa" - lagu rossa

Redz da Tsar berkata...

Wow.. Setelah Obe dibongkar, kini Pipi pulak kantoi...

Wikileaks memang terbaik...

Lepas nie sapa pulak?

Joe Grizzly berkata...

Apsal la x spurs je...lagi art pe...

talkIZcheap! berkata...

@Redz: jangan Jarr, sudah... :P

adijaya berkata...

hahaha.. bayangkan kalau jarr juga manchester united. mesti best.

hidup batu nang, oghang kite blake.
jangang wak lebong sudoh..!

LS berkata...

hehehe! jgn lepas ni bang lucy lak kantoi pakai jersey man utd.

Nazrin Saad berkata...

ini tahu dek kardio ni, mesti dia emosi.

kahkahkah

Jarr berkata...

dari sokong manchester united baik gua makan lepat pisang.

lagi sodap.

kan pidomat kan?

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

kamon lu x perasan ada pangkah kat lambang menyu tu..
wa ada sebijik wa pangkah kan..
ada berada tekejut napa wa gembira sangat masa barca kalahkan menyu tu..
sedangkan wa pakai baju menyu

YNWA

Diloz berkata...

jangan cakap semua pengulas sokernet fan man united!

haha

talkIZcheap! berkata...

aku rasa semua yang minat EPL ni mesti at one point minat Man Utd, cuma yang tak lalang sahaja yang kekal, yang lain...? :P

-bakar membakar amalan mulia-

palytoh berkata...

Dalam hati ada setan - pipiJudas

Jarr berkata...

Anton LaVey mesti sayang korang semua.

GGMU!!
(Golongan Gay Utk Mancs)

Nik Saiful Anuar berkata...

cis...........bape lu org byr abg pipi utk pakai baju nih n wat photoshoot, kahkahkah

AlpocodelaCruz berkata...

Halamak stereng....

SocketWorld berkata...

wah wah wah..
ikut perkembangan semasa btul.!

ini versi wikiLeaks Sokernet terhebat.

karl berkata...

dah tamat dah tempoh undang2 darurat kat sokernet, heheh

kpd pipiyapong, oit org lepih, deme ape kabor? deme bile pulok nak tulih buku macam lucius?

iftitah berkata...

bukan true gooner ni.

thenocturnalzulkhairi berkata...

ini semue superimpose ni!!! hahaha

avid gunner berkata...

gua nak penulis arsenal baru! kah kah kah

talkIZcheap! berkata...

Jarr, sekali tersilap daa... GGUM sepatutnya, keh keh...

r.k berkata...

sokernet memang kumpul judas ke apa ?

crone1585 berkata...

ramai sguh peminat GGMU...ape yg diminat x tau dgn devil tu...hehe...

Ajeossi berkata...

bravo wikileaks!!

keli berkata...

Coz sume baju dan brg MU murah sbb tu dowg pkai dan beli. Kalo dah buruk jd kain lap moto dan kete jer... Baju team len mahal dan eksklusif dan hanye yg ory je yg ader kt pasaran terutama di butik2 kt KL dan dowg frame, syg nk pkai.
Ini jgk slah satu marketing plan oleh glazer nk byr hutang dgn jual kt black market. Kakaka....

Pipiyapong Abdillah berkata...

Gilaaaaa. Ini baju dalam almari kat kampung. Gua sarung je sebab nak cepat itu hari. Gua tak perasan pulak lambang cilake tu.

y.a.n.a berkata...

amboi jarr...
meriah komen anda kt entri ni...
lepat pisang lg sedap katanya...

nnt rasa lepat pisang air tangan dari fan MU ok?

keli berkata...

Pipi baek g samak cepat...mughallazah tu.....

y.a.n.a berkata...

amboi2 keli...
korang sekolah agama dulu pass ke tak?

najis mughallazah pn tak dpt nk bezakan ni..

ijan berkata...

eh yana emo betol...
da smpai mse ke??
kahkahkah

pipi lu da menduakan ars
dammmmm

y.a.n.a berkata...

eh, mn tau ijan...
i like u berry much much!

eh, bkn setakat aiman, yana pun tak kesah..

why so mean?

Cob Nobbler berkata...

Glory Glory Abang Pipi!

keli berkata...

U mare i ke? I'm sori....
I x kesah.....
Nnt i g kelas agame....
Nnt i blaja mughallazah tu aperrr..
I lap u....
U lap me....

y.a.n.a berkata...

motif sgt i nk mrh u..
i ok...hidup kena sentiasa bergurau senda..

why so mean kan?

makanbola berkata...

betul la yana...pakai baju lambang menyu mmg najis mughalazakarah...kena samak pakai air kencing alex ferguson...xskola agama belah petang ke?

ChesterChaz berkata...

@jarr ko da check ke gmb2 sblom ko baligh dulu jarr.. ne la tau kot2 ade pakai baju cantik tuh.. hehe

y.a.n.a berkata...

sekolah mn la ko masok ni makanbola..

ijan berkata...

ala yana ni x chil la...
ni kan blog parodi bolasepak...
kne tau konsep "bakar membakar amalan mulia"

tp ak still bengang pipi mendua kn ars...arghhhhhh

Jarr berkata...

ha'ah la TiZ, salah plak..tapi gua kisah kot?kahkahkah

seingat gua first jersey gua beli, jersi terengganu.pastu pesan kat kakak gua di liverpool belikan jersey l'pool no 15, patrik berger.
jersey away..ade lagi simpan..

so chester, seingat gua, takde kot gua penah pakai jersey man u waima sebelum baligh mahupun lepas bersunat..

ahahahahahaha.

kareem berkata...

mase ni pipiyapong lom mumaiyiz lagi. Ape tu mumaiyiz? Mumaiyiz adalah kemampuan membezakan mana yg elok dan mana yg tak elok. jadi, marilah kita beranggapan beliau belum mumaiyiz...

Saiful Nizam berkata...

ala.. aku ada gak baju MU.. tapi aku bukan penyokong MU.. just ade jersey MU je.. doesnt mean aku penyokong MU kan.. cuma jersey tu wat lap kaki depan jamban.. ahahah..

j or ji berkata...

BMW tu!

Jarr berkata...

jorji..alamat mana alamat.
gua nak pos baju..kah kah kah.

p/s: lu knal Noor Azlina PruBSN takaful tak?

j or ji berkata...

tak kenal la.. awat?

i'msosupernotcool berkata...

y.a.n.a tu sokernet punya P.A eh?

Jarr berkata...

jorji, saja gua tanya takut lu knal..hehe

y.a.n.a berkata...

supernotcool: mengapakah anda tanya soklan yg sedemikian?

Mat Pintu berkata...

bila nk ulas pasal 'PremFace' yg terkinja2 nk england mng bid wc2018 tu?? kuakua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...