ANDA SEDANG MEMBACA

74

Lupakan klasemen. Kita beralih pada piala suzuki

dingin Rabu, Disember 01, 2010



Malam ini, jangan lupa Piala SUZUKI. Jam 8.30 malam.

Malaysia menentang pasukan kelahiran Robin Van Persie, Van Bronckhorst, John Heitinga, Robin Van Persie, Demy De Zeeuw dan Nigel de Jong iaitu Belanda.

Tonton di mamak ataupun ada duit pergi stadium. Ada astro, tengok kat rumah. Macam aku, tengok kat rumah father in law. rilex2 jer.




Namun usah risau. Kita ada







The profesor. Heyyyyeheheh


Sumber gambar motor. Forum MBC. Apa macam?

74 Ulasan:

Jarri berkata...

apekehal gambo besor sanghat

dingin berkata...

Kita perlu sapot Suzuki

yuu donaghue berkata...

gambar taknak saiz pintu...cam haram~

dingin berkata...

Gambar dah dikecikkan atas nasihat Tuan Suzuki. Beruntunglah sesiapa yang dah pernah melihat gambar besar tadi.

el_zafa berkata...

apahal nama Van Persie sampai dua kali ulang? tu salah satu ciri ART kah iaitu teknik mengulangi nama player? hehehehe

Bert berkata...

putih melepak coach rajagopal kita ni

r.k berkata...

Belanda ni duduk area Asia rupanya , baru ghua tahu .

Ajeossi berkata...

sapot jgn x sapot..

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

manager scouting

tang rambut tu cam same la..tang kulit tu ssh nak bg markah haha

keli berkata...

Moto Suzuki FX125 Dohc. Ekjos YY Pang. Kompem moto ni mmg laju. Bajingan rempit jer bley wat gini....tp klo suzuki gua rse panther jgk yg ttp legend. Almk aper gua citer nih...nikn sokernet...segala kesulitan amat dikesali. Kakakaa......Tp gmbr muke wenger sarong kt kepale Rajagopal mmg ngam....kredit to Dingin....hehe

kitt berkata...

aarghh..cimpanzi betul gamabr last tu...

hiyaark...gua kluar opis skarang!!

keli berkata...

Live score
Ina 2-1 Mas.

Mat Pintu berkata...

apsal tengkuk hitam lak professor tu? daki ke

keli berkata...

Live Score
Ina 3-1 Mas

ijan berkata...

cilake mlysia da kne...

keli berkata...

Live score
Ina 4-1 Mas

Ku Tendang Setan berkata...

4-1 gua terus blah. terbakar sial tgk defend dgn keeper malaysoia. gua hantar budak sekolah lg power lahh. ada che mat gi pakai sharbangang tuh jugakk. INDON SIALLL LA. GUA EMO lak.

iKHwAn berkata...

skali malaysia jd mcm manyu daaa.. 4 bijik dah kene.. adoyaii..

Ku Tendang Setan berkata...

HAHA. tuh gua sokong ikhwan

Cob Nobbler berkata...

mungkin kebanyakan pemain indonesia pernah bermain di final piala dunia menentang sepanyol..mungkin itu faktor keyakinan mereka menentang harimau malaya..

ashraf berkata...

penjaga gol pun hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

keli berkata...

Live score
Ina 5-1 Mas

Ajeossi berkata...

gud luck dgn thailand..

encik azuwan berkata...

hampeh bahagian tengah.saket hati aku tgk kt RCTi ni.cibai.

keli berkata...

Pasni m'sia bley try lg kt Yamaha Cup, Honda Cup, Modenas Cup, xpon Kawasaki Cup.....

palytoh berkata...

defender hampehhhhhh..own goal.. slopi..ampehh.. sakit hati shial aku tengok.. keeper tak boleh wtpe la kalo defender main cam tahik..

zzzz emosi aku mlm ni...

mr dimaz berkata...

msia kna gangbang ngn mat endon,,
defend sial,,cam bangang..wat malu je letak nama msia..

syakir berkata...

kita baru tau itu memang keupayaan kita,sebelum ni tak nampak sangat sebab tak jumpa lawan sebenar.
main macam wau,angin kuat sangat.

Irfan H.B ni ada gaya macam I.Affelay tapi ada tatu & pernah main Ajax bukan PSV.

Malaysia memang underdog.

achmad berkata...

asrardinho mmg stail...
dngr cerita prnh trial dgn psv

talkIZcheap! berkata...

dah jadik Real Madrid dah... kena 5, huhu

Bert berkata...

player indon hensem2 mcm pelakon sinetron, tu pasal depa menang..cis bunyik gay pulak aku ni

y.a.n.a berkata...

ala u'ols..jgn la emo..
team klasemen cm m'sia mmg cmtu..hahaha..

sandarkan pada tiang gol saja..

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

memang kelas seman...

kene tukar tak jesi yg selalu aku buat main futsal..

aku selalu main futsal guna jersi malaysia..oh todak.com/apejadahkena5-1

nu_Ox3r berkata...

mana brendan gan?titus james palani?indon pn pndi cri org baka-baka indon pngil main ngn dorg,mesia xkn tgk sje.tp jgn la smpi tru singapore amek mat salleh jdi warganegara.tpi indon pn dh men keji cm singapore .christian gonzales tu org uruguay.

syakir:bukan men ngn ajaz la.fc utrecht la

nu_Ox3r berkata...

*Ajax

makanbola berkata...

kimak betul indon ni...rakyat 8bilion,tp import player...sial betol..

keli berkata...

M'sia kalah ke menang ke gua akn supprt m'sia gak. Same gak cam gua support liverpool kalah dan menang....
Dulu zmn supermokh m'sia mmg power..
Jdi fan M'sia akan terus sandarkan pada kenangan sme cam fan Liverpool yg hensem, kacak lg bergaye....
Malaysia, you'll never walk alone.

KABAKOGA berkata...

hebat,,

hellghast berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hellghast berkata...

@ Nu_Ox3r : Titus James Palani tu takde hati nak main dengan Malaysia,aku rasa dia pun main mcm kayu sebab tu senyap,Brendan Gan tu tak boleh main amik aje,kena bincang dulu,nak bertunang pun kena bawak bincang hehehe...
Laos pun boleh seri dengan Thailand,Thai dah tak kuat ke atau Laos dah kuat?

theyohan1234 berkata...

aku stuju defend Msia mcm gelabah.. nk plak mamat pendek itam yg bajet shaun wrig phillip tu bawak bola.. nyampah sial

Msia tetap di hati

thenocturnalzulkhairi berkata...

http://www.facebook.com/affsuzukicup

Siape mulut lancang memang boleh la join kat sini..

weh kote yang dah di ban,
gi berjuang kat sini la weh..
baru berjase..
hahahaha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Malaysia perlukan defend kental macam aidil zafuan untuk menyaingi juga memangkah striker indon. muke jambu beliau juga akan membuatkan pemain2 indonesia tercabar dengan ketampanan yg dimiliki. tapi sayang. injured plak.

Emmet Muhamad berkata...

INDONESIA 5-1 SELANGOR

thenocturnalzulkhairi berkata...

URUGUAY 5-1 MALAYSIA

ijan berkata...

GUDANG GARAM 5 - SAAT 1

keli berkata...

Gua rase player M'sia x dpt thn psiko dan pressure kt stadium Bungkarno. Sbb gua dgr team kempen sweeping m'sia ader mlm td. Tactical sume ok. X adil la weyy korg sume slhkn defend jer, aku rse forward dan center pon masalh gak sbb byk peluang dowg lps dan passing hampeh.
Cmner pon kalo lwn thailand dowg wat camni babai ler jwbnyer...
Gua ingt pasni nk jd mat rempit blk sbb nikn piala suzuki.
Sape berani men dgn gua pyer Panther......kakakaka....

uncle fly berkata...

hampeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Joe Grizzly berkata...

piala atau kejuaraan apakah yang sesuai lagi relevan ngan team Malaysia nih...Buntu dah palaotak aku memikir...

makanbola berkata...

woi Joe Grizzly,
come on laa...cuba compare team msia skang dgn team 10-15thn dulu mcm shebby ckp mlm td...bezakan la woiii...dan kau xtahu ke msia mng pingat emas sukan sea aritu?kalau 10 thn dulu kalau msia kena blasah camni,next game kompom aku xtgk dah.Tp skang dgn revolusi yg rajagoMbal buat,aku masih nk tgk msia main lwn thailand.Aku nk tgk kalo msia mng lwn thailand kau akan komen lagi disini..

-tanah tumpahnya darahku-




NIKE






kahkahkahkahkahakh

Hambali ® berkata...

malaysia = sandarkan pada kenangan = the kop

nu_Ox3r berkata...

hellghast:brendan gan sndri yg offer nak men ngn mesia bai...

Mohammad Lokman Hakim berkata...

fan Malaysia teruk kene smalam kat stadium.dlm paper tulis nak datang ribu2 punya.alik2 yang datang xsmpai 100, tu pun student sume.

provokasi diorg tahap dewa kalau korg nk tau.supporter malaysia siap kne evacuate ke vvip box then dibawa keluar dari kawasan stadium guna bas. bawak lari ke embassy sbb ramai dah tunggu kat pintu supporter Malaysia.

member aku y xsmpat naik bas smlm siap trjumpa satu family mlesia siap ade anak kecik kne kerumun dgn fan indonesia kat luar stadium.dah kene cekik dah tp slamat polis dtg..gile ape diorg ni.fanatik tahap gaban

Jarr berkata...

Dewi Perssik 5 - Lana Nordin 1.

babi la itu game.Ntah apa sual pun tatau.

Come on lawan thailand kasi titik itu khab kun khaa...waka waka.

kareem berkata...

keli,setakat panther lu tu,gua cucuk ngan c70 gua je..

kareem berkata...

Ade baiknye kite bawak fan kelantan ke bung karno...

Jarr berkata...

Kareem, gua dah pass kat lu membahan klasemen. sebab klasemen marah kite org yg dah kalah awal2 dulu bahan dorang..ko pandai pandai la handle.


kah kah kah

akukaki berkata...

Wat de hell? 5-1? Wat de hell? Indonesia? tp, xpa bru 1st match.

zX berkata...

kena titik kaw² dengan indon = gampang!

Alke berkata...

team tak main cam biasa, maklumlah, ade bebrapa pemain utama tak dapat main....tapi apsal Super Amri Yahyah main tengah..letak la belakang Idlan ngan Safie, baru dia jadi....anyway, fan Indon memang gampang tul.....tak lama la tu, jakarta kena gempa lak, kikikikiki....

skystrike berkata...

malaysia kena ganyang sial...kempen sweeping malingsia akhirnya berjaya...lol..

Nazrin Saad berkata...

gol nombor 4 tu alahai,sedih aku tgk. dah la tak marking terlepas bola mcm tu ja.

tgh aku tak nampak lah pula ada safiq rahim.

budak irfan dgn okto tu masyarakat punya laju. rajagobal tpksa turunkan amirulhadi jd leftback.

gua rasa idlan dgn amirulhadi ja reliable mlm td. diorg dpt bola, org laen misspass lak. damn!!

penutup kata : aku tgk keeper indon udah rupe hai-o dah.

Joe Grizzly berkata...

makanbola: boleh, gua komen nanti :)

talkIZcheap! berkata...

setuju ngn point last Nazrin.. aku pon pelik, apsal Hai-O main keeper, team lain plak tu, wakakkak!!

moze berkata...

Pergh... mennyirap minum sirap aku tgk MU eh...Msia main. Bak kata Alke, ramai 1st team Msia yg x men...so ader la alasan kat situ (dah kalah mesti kena ada alasan beb!).

Tp 1st goal Msia mmg cantek ar... rasa cam tgk Barca main plak..huhu.. Tp pastu...haram!

Fan Indon mmg kimak la. Korg x prasan ker time lagu Negaraku dipasang, diorg pakat boo ramai2. Mmg gampang.

Aku rasa if Msia menang semlm, mau terbakar stadium tuh gamaknya...

Tp masih ader pluang..kalo kalahkan Thailand ar...kalau kalh dgn Thailand, main piala Bardhan je la layaknya team Msia ni..

keli berkata...

Hahaha...kareem gua mmg caye yg lu mmg bley cucuk angin moto gua tp kalo lu cucuk lu sedut gua pyer asap ler, lu pyer moto xder asap kakaka.....

hellghast berkata...

@ Nu_Ox3r : itu berita yang kata,aku pun tengok berita,tapi ingat senang ke nak amik je tibe2 player luar,yang player2 dlm team pun kena jaga hati dia,diaorang train selalu,kalau tibe2 pemain kacukan Malaysia masuk team Malaysia atas tiket dia main kat luar negara tak boleh juga.

at least mcm Rajagobal kata,tak nak terburu2,tak boleh main serap aje,nanti communication antara pemain hancur...

Malam semalam Defend dan Keeper memang bawah tahap sebenar.malaysia main ade nampak kelancaran serangan,cume defend Indog bermain baik mlm tu.

hellghast berkata...

fan Indog memang celaka,sebut 'Maling' kat player Malaysia,cilake...

nu_Ox3r berkata...

hellghast:ak phm tp atleast try pnggil dlu k.mcm titus tu ak dgr die yg xfit utk men ngn mesia.mayb sbb pndi timbang bola je kot.ptut masuk skuad takraw mesia je.heheh.ak rsa mmg ptut pnggl bredan gan ni sbb tgk irfan bachdim tu.die psl xdpt pluang men ngn belanda tu psl die smngt nk men indon.at least popular la kn.pdhal stnadard low je kt belanda.so sama gak bredan gan ni.dri try men utk aussie xdpt,bek men mesia je.pnggil die bkn sbb die men kt luar ke tp sbb kebolehan die.krg mmber dh dpt men aussie xke rugi.pnggl training dlu.nk kira jaga hati player len ke x,ssh la nk maju cmtu.klu cmtu mmg xde la transfer window kt dunia bola sepak.sebab pe?sebab jaga hati player lama.kah3

keli berkata...

@ Nu_Ox3r :Lu kalo komen pnjg2 kasi lar perenggan bai....gua nk bace ngantuk mata gua....zzzzz...ahakaka

hellghast berkata...

@ Nu_Ox3r : aku bukan tak setuju cume tak boleh terburu2,lagipun Rajagobal dah buat perancangan utk piala AFF ni.
mungkin kalau dia panggil untuk test power lepas tamat AFF ni.
aiseh layan Vietnam vs Myanmar best jugak...open game...

nu_Ox3r berkata...

Keli:next wa akan wat para lps ni.hehe.

hellghast:

tu la.sblm mamat tu officially play for australia.ak tensen tgk indon men import dh skg.

dh cm singapore plak.tp irfan n okto tu mmg ada drh indon xmcm gonzales tu.
tapi msa game smlm mmg perasan la fan indon sorak MALING.terasa gila.

Nikolai berkata...

takper.. baru sat tadi Myanmar dah kena belasah vietnam 7-1 hahahha apa diorang ingat diorang je bleh blasah malaysia. tengok la nanti. Endon .. kena blasah haa camne reaksi diorang lak :) hahahha.

hellghast berkata...

ko bior betul Nikolai davibekam...camne pulak Myanmar belasah Vietnam 7-1 sedangkan aku tengok 1st half td Vietnam dah 2-1 Myanmar,referre tolak satu gol vietnam ke?hahaha!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...