ANDA SEDANG MEMBACA

44

Video Ganas Minggu Ini #5 - China vs Japan - FIGHT!

Obefiend Weiland Khamis, Disember 02, 2010 ,
Dua tiga hari ni aku tengok banyak anjing-menganjing dilakukan antara pengulas dan pembaca Sokernet. Semua nak tunjuk kote siapa lagi kolop dan testis siapa paling licin. Dah dah cukup tu. Kita semua tahu kotel paling kolop milik Pidomat dan testis paling licin milik Lucy. Ini aku boleh confirm pasal lepas main Futsal kitorang suka main tampar bontot dengan towel basah lepas mandi bogel bersama-sama. Male bonding tu namanya.

Anyway tak elok bad blood.Tak elok trolling.Kalau nak release tension jom pergi atas padang settle it like proper thugs.Settlekan macam dalam video perlawanan diantara 2 musuh tradisi Jepun dan China. Siap keluar no shadow kick from Fushan dan Tinju Hokage. Best part? Referee sporting gila sampai kad kuning pun dia hesitate.

Dua kali tengok aku rasa nampak game ni lebih macam Royal Rumble.



44 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

first kepala bapak kao berjambol

A w a N berkata...

Padang bola dah boleh letak tali penjuru pentas tinju dah.. ganas2

mrlrie berkata...

kalau ben william yg jadi reff.. jadi lagu mana ha'a?

Jarr berkata...

Cantona suka team mcm ni...

Ajeossi berkata...

fair play my ass

AlpocodelaCruz berkata...

@jarr - Ape pulak Cantona, Vinnie Jones baru pure brute SOB.

ザ-sylver-shooter berkata...

bapak ah, dah macm shaolin soccer dah aku tengok..

Otakku Otaku berkata...

@AlpocodelaCruz - both used to be leeds scum

speedrider berkata...

aku ingatkan Pipi yang pakai jersi #22 tadi, rupanya Nakazawa.

theyohan1234 berkata...

demm

uncle fly berkata...

guide yang bagus untuk rimau malaya lawan siam nanti

Jerk berkata...

hahaha. aku nampak satu kelibat menyerupai pipichester kat 4:50

Cicadasx berkata...

Ganas gila match macam ni.
Credit to Japan sbb still try main bola.

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

mereka masih lagi terikut-ikut ideologi bushido di mana penghapusan besar-besaran org cina oleh org jepun hahaha

Awang Joe berkata...

player baju bukan biru menyondol cam babi...hehe...

Joe Grizzly berkata...

putain de la merde!!!! violent ass!!!

top_ace7 berkata...

dah macam perang dunia dah aku tengok ni.

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

gila punya tackle macam nih pon reff boleh pikir banyak kali lagi nak bagi kad ke x...

Mat Pintu berkata...

jepun x bals balik..cet

talkIZcheap! berkata...

aku rase Malaysia patut main camni, kalau dah tahu takleh fight bola dgn Indonesia, tackle at your will, la, apa lagi?? ha-HA!

baru betul ganyang Indonesia, huhuhu...

btw, walaupon tackle China memang keras dan ada yang memang takleh blah, tapi ada jugak yang aku rasa player Jepun yang lebih-lebih belakon, jatuh tergolek.... lemah sial!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kesian maria ozawa..

incik neng berkata...

cina... sampai ke sudah ...
dok jepun pon buat palat
atas padang main ngan jepun pon buat palat

hellghast berkata...

gile ah,pengadil pun dari China,main pun kat China,tapi kalah China,padan muke hahaha!!!

Bert berkata...

ada player jepun yg mati tak?

afiq. berkata...

ni banyak makan babi punya hal la ni! HAHA!

iKHwAn berkata...

Pehh! ayat obe yg ni mmg best "first kepala bapak kao berjambol" kah kah kah.. mmg tpt ke kpale jendol org yg suke main 1st time bg komen.. keh keh keh..

julu berkata...

kene try ni

ijan berkata...

fuuuu cine...
keper die plg sial

Cob Nobbler berkata...

gua tunggu korea utara vs korea selatan pulak macam mana..

long live dear leader!!

keli berkata...

Kung Fu Vs Samurai. Mmg fight.

Saiful Nizam berkata...

memang musibat ini china.. mcm siyal dia punye tackle.. dah serupa ragbi.. keeper siap bagi sepakan padu ke perut.. haduiyai.. pedih pedih.. kalau team malaysia kena mcm ni.. mau bersilat dorang atas padang.. mmg credit to japan.. takde pun dia nak balas.. pure professionalisme.. ini perlawanan masa asia games ari tu ke? mmg byk kes china berat sebelah.. ahaha..

keli berkata...

'Kita semua tahu kotel paling kolop milik Pidomat dan testis paling licin milik Lucy. Ini aku boleh confirm pasal lepas main Futsal kitorang suka main tampar bontot dengan towel basah lepas mandi bogel bersama-sama. Male bonding tu namanya'
Adehhh....Hard Gay siyool...
Ader gambar Wikileaks ker?

r.k berkata...

Fight kejadahnya kalau one sided . China patut konsentret dengan badminton je la , dan Malaysia boleh konsentret dengan permainan baling selipar .

carefree .

y.a.n.a berkata...

entri nasty gile babi...
yeeeewwwwwwwwwwwwwwwww!

neorackle berkata...

pengulas tu ckp "menang ngn bersabar"

bravo jepun.

Chaoi berkata...

nape China tak nak main macam ni masa lawan Malaysia ari tu?

Ikhwan berkata...

banzai!!!but china wins the fight...

Nazir Ramli berkata...

klo la undang2 mmbenarkan bawak tukul....mst syok lg ni

pjoe berkata...

2018 - Russia
2022 - Qatar

BearBoss berkata...

Ref ostrolia aritu upgrade dr game ni ahh~ :P

Solahuddeen berkata...

gaduh2 dorang pun tade la sampai bakar kerusi, baling botol, baling mercun kene paramedik, baling kerusi, gaduh sampai mati.

azLina z. berkata...

Bagus semangat jepun ni. Kalau Malaysia kene tolak sikit dah marah macam kena pelempang 10 kali.

Tajul Azri berkata...

Team China la yang main jahat

sekai berkata...

hoho.ni dah mcm aku men fifa world cup 2002 dah neh.tekel memanjang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...