ANDA SEDANG MEMBACA

34

Syabas FIFA - Piala Dunia Kini 2 Tahun Sekali

Obefiend Weiland Jumaat, Disember 03, 2010 , ,
Best!

Tak payah tunggu 4 tahun sekali. FIFA hari ini mencanangkan Russia sebagai hos Piala Dunia 2012. Nampaknya Lucy kena segera mengumpul idea untuk sekuel kepada Cerita Piala Dunia. Korang semua dah beli belum buku mahakarya Lucy Klasemen Maximus? Kalau belum sila pergi mampos. Siapa tak beli esok aku akan cadangkan pada majlis tertinggi Sokernet supaya mengharamkan korang dari mengomen dalam blog ni. Aku serius ni. Macam mana kamu yang mendabik dada/buah dada sebagai peminat bolasepak Malaysia tapi tak beli buku bolasepak sebenar yang pasti klasemen tanpa perlu sandarkan pada kenangan?

hnghhh fail

34 Ulasan:

hellghast berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hellghast berkata...

2018 daa...

ohujan berkata...

surat khabar mana salah ni.. 2018

Lan Bingka berkata...

lembab tul the star ni...2018 la

Hambali ® berkata...

2018 la ... bangang punya surathabaq bintang

i'msosupernotcool berkata...

aku ingat utusan n nst je yang buat bangang.

the star pon same.

lahabau.

LS berkata...

Aku dah ada Cerita Piala Dunia.
Hari2 bawak pegi ofis duk baca waktu lunch break.

2012? Kah kah kah!

talkIZcheap! berkata...

tapi, bola sepak Malaysia pun sandarkan pada kenangan jugak, camne??

p/s: ceh... sikit2 nak ban orang... salah guna kuasa...huhu

LS berkata...

@TalkIZcheap

Nice. Tu tak leh kita nafikan.

Hambali ® berkata...

selalu sangat menipu dalam berita ... gitulah akibat die

top_ace7 berkata...

hari-hari ada world cup pon boleh !

iftitah berkata...

kalau nak tipu rakyat pun agak-agak la. ini dah melampau.

afterc berkata...

suratkhabar The PornStar ni memang xleh harap..dah banyak berita sukan diorang salah lapor..cthnya Man U xde dlm table standings tempoh hari

Cob Nobbler berkata...

Baru semalam gua dengan member gua kutuk stadium Zenit St Petersburg - padang gila beku keras - dah besok terus jadi tuan rumah World Cup.

Qatar 2022?LOL.Bape juta la pak sheikh Arab ni bayar si Sepp Blatter ni agaknya..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

2012? hahaha..

gua ade gambar pegang buku CPD sebagai bukti. jangan haramkan gua plak ye. gua mogok lapar nanti.

hellghast berkata...

dah the star,nst dgn utusan yang amik kisah pasal sukan,akhbar lain takde,asik politik semata...muntah wooo...

Rusia deserve sebab Asia,Eropah dan Afrika dah pernah,Rusia belum lagi.bg can la,boleh diaorg bina banyak stadium dan kemudahan...

Dubai sebab banyak duit,aku yakin pasni Dubai buat stadium tengah2 pulau atau padang bola kat tingkat 2000 tingkat...

Kikeh berkata...

Tuan,

Dubai kat UAE

Qatar bukan UAE

makanbola berkata...

kahkahkah

hoi hellgast...xkan la madrid kalah trauma xabes lagi????
ghairah betul nk komen,kahkahkah

talkIZcheap! berkata...

ceh... cubala fahami situasi skit... Hellghast cuba buat lawak cam the star tu la

apa raa...



:P

kitt berkata...

kah2..aku dengar radio dlm keta pagi tadi mcm lain..

eh, aku br nak pegi Uya nak angkat itu buku..jangan ban lagi.heh

SocketWorld berkata...

The Star = FAILED!

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

the star memang terbaik editornya hahaha...

kalau xavi,iniesta dan fabregas ade bace..terbeliak bijik mata..tak sempat prepare tuk 2012 hahaha..

ape punya kelas seman poyoever la the star ni haha

.Gory. berkata...

Pergh, World Cup dah jadi random. Mula mula dua tahun sekali. Lepas tu dia kasi kita pendam sampai 10 tahun. Pergh.

Bert berkata...

gua dah order CPD, tp posmen area umah gua mcm celaka, x sampai2 lagi bukunya. Jangan posmen rembat sudah buku tu

Nazrin Saad berkata...

hahaha.

the star mmg. hari tu masa cover el classico boleh pula dia tulis david silva yg skor dua biji.

hahaha.

gua rasa the star pun nak tiru sokernet juga ni. sengaja nak buat artikel parodi bola sepak.

rafillet-o-fish berkata...

2012..pastu 2022..gila 10 thn bai nk tggu next world cup..ozil pn bersara pas dunia world cup pas 2012..hahaha..bengong nye the star online..mesti yang taip ni xtau pasal sukan

hellghast berkata...

typo la hahaha ni yang aku nak makan bola ni hahaha!!!

cilake nampak aje salah hahaha!!! silakan gelak bersama aku HAHAHAHA!!!

mr dimaz berkata...

btoi tu slalu sgt mnipu..
the star nk lawan kosmo..haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

helghast cuba berselindung dengan ayat typo.. haha.. rilex bro.. gua paham.. hahaha..

nu_Ox3r berkata...

kalau korg baca mail sport,yahoo eurosport bukan men lg england kondem rusia,qatar.
kata lps ni leh wat kt antartika la plak WC.pdhal kecewa gila oink2 dorg ni sbb tu je la hrpan nk mng WC klu england mng bid 2018.kah3.org UK pn emo xkena gaya gak.

keli berkata...

Ganyang Russsiaaa....hidup maria sharapova. Gua mmg sukerrr dgn awek tenis russssiiiiaaaa....gua x beli lg bku CPD psl gua sakit bontot......bley kire excuse x nih....plz..plz..plz jgn ban gua..

Cob Nobbler berkata...

nu_Ox3r:gua rasa FIFA pilih Russia,Qatar - sebab dua negara ni boleh merancak bisnes - jual simen,jual rumput,jual batu-bata.

Lu kena ingat ni bisnes - kalau dia ambik negara yang dah siap-siap ada stadium world class cam England or Spain conferm tadak bisnes.

It's all about business bro.

Lu tengok stadium kat Rusia tu semua bekas peninggalan Soviet Union yang perlu direnovasikan sempena World Cup - how much money they will spend on this?

Qatar?jangan cakap lah.Sebut Pak Arab gua dah tau perabih duit.

Encik Bebo berkata...

sila pegi mampos?i likeee!!!

Akram berkata...

ha3..mmg jauh beza 2012 dgn 2018. Ni edit artikel nk blk cpt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...