ANDA SEDANG MEMBACA

37

SOKERWAGS #2 - Lagenda England Gary Lineker bersama Bini dan Anak

Obefiend Weiland Jumaat, Disember 03, 2010 ,
Steady Pakcik Gary

Gary Lineker bukanlah nama cak ayam di persada bola sepak dunia seperti Darron Gibson dan Johnny Evans. Oleh kerana namanya yang gah di empat penuru dunia Gary yang kini bertugas sebagai pengulas di BBC mempunyai seorang WAGS yang sangat hot. Gambar dibawah ialah gambar Uncle Gary menyambut hari lahir ke 50 bersama bininya Danielle Bux (31) dan anak lelaki sulungnya George (18). Selamat hari lahir Gary dari kami di Sokernet dan semoga panjang umur, murah rezeki dan tidak kekurangan nafsu sehingga memerlukan Viagra untuk berdayung di lautan bergelora bersama isteri.

You lucky bastard you.









Sos pembetulan Pidomat

Sos Kardio Daily Mail

37 Ulasan:

keli berkata...

Breast ker tu....????

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

klasemen!

keli berkata...

kakaka....lmbt ko....

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

FFFUUUUUU!

keli lu memang laju!

gila meleleh gua tengok weh.. power lagi ke pakcik nih? mampu ke die layan?? 31 tahun tgh ligat tu..

yuu donaghue berkata...

gary, peminat bola fanatik yang sampai bini pon kene implan bola ke dalam buah dada...kesian~

keli berkata...

Dialog gmbr 1st tu aku agak lbh krg gini bunyik dier...
'Lu org tgk bini gua....baek punyeeerrr....lu org ader, hrp kote ngan testis je bsr x gunerr...'
kikikiikiki.....

pakDin berkata...

cibai...x teragak2 tetek tu nak kluar..
apasal x kluarkan dua2 bijik terus..
ni kluarkan separuh2 wat ape...

hellghast berkata...

peh!!! ni yang aku rasa nak menyusu nih hahaha!!!

Bert berkata...

aku rasa sape main spurs kompem bole dapat bini mantap walaupon muka x seberapa. contoh lain, Peter Crouch.

aku harap sebagai penyokong spurs, aku pon dapat tempiasnya time kawin nnt..kehkehkeh

ijan berkata...

fuuuuuu

Faiz Tapit berkata...

babi... horny gile!

DIYSAR berkata...

bapak dia x penurun ilmu mgorat kat anak dia kaa??? tgok kesunyian jaa tu hahahah

FdausAmad berkata...

Danielle Baux ke Danielle Bux!?

Ahh orgasm!!, shit!

Cob Nobbler berkata...

Glory Glory Tottenham Hotspurs!
Glory Glory Gary Lineker!

kahkahkah!

sesuai dengan motto

To Dare is to Do..

kahkahkah!He dare to flirt some nice chicks.

Gua nak try malam ni kat BB - malam Sabtu..

Asyik dapat Indon ngan Chinadoll je - I want some effing Uzbek tonight!

Pipiyapong Abdillah berkata...

Bahaya ni kalau Gary Lineker keluar pergi opis tinggal bini kat rumah.

Mr berkata...

John terry dtg rumah bila Gary tingal bini kat rumah !!

.Gory. berkata...

Itu la pasal Pipi.

Anak dia beza dengan mak 13 tahun je kot. Baaaaaa.

Tak tahan derrr

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Mr komen lu memang terbaekk!

muhamad imran berkata...

mak aih tetek.

tapi cheryl tweedy gak lawa

keli berkata...

Hahaha...sgt2 btol lar komen Mr. Bab camtu mmg terry da best man....kakaka.

afterc berkata...

silikon. tak best nak menyusu..setakat indah dipandang..kehkehkeh

julu berkata...

haha.
jgn sampai berlaku sumbang mahram..

Ikhwan berkata...

dem,besar siot!

asbestosZ berkata...

Oh, Gary Lineker yang ini kah?
http://www.youtube.com/watch?v=9t_8pfbCH-4

Awang Joe berkata...

mana hilang "knape umat islam perlu menyokong keputusan FIFA memilih Qatar 2022"? kna ban ke?

gaya mcm datuk,ibu dan anak jer keluarga gary nie...hehe...

Anak Nakal berkata...

ada berlaku incest gua syak.

KID LEARNS TO FLY™ berkata...

oh sedap di kunyah begitu shj hahahaha

y.a.n.a berkata...

kenapa sunyi jer sokernet ni..takkan beku dek salji kot...

neorackle berkata...

anak muka frust. senyum x ikhlas.


isteri muka down. x puas. ala2 nk skandal ngn unker seekers..


hahahahaha...

thenocturnalzulkhairi berkata...

mood : mencari post pipiyapong!

y.a.n.a berkata...

takyah carilah..
dia tengah riak kt fb tu...

zan berkata...

But Patrick dulu ada signature series Gary Liniker kan?

akukaki berkata...

bulat, bulat, bulat, bulat..
GILA BULATNYA!!!!

SFB berkata...

meeehhhhhh... berdarah idong gua.

phas3r berkata...

mak angkat je pun.
kan?

Hambali ® berkata...

tetek ke belon isi air ni

Kap berkata...

susu telah berubah menjadi keju.
rupa macam sial.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...