ANDA SEDANG MEMBACA

33

Kesian You, G








Stevie G: Sob, sob. Capello tipu gua. Kata nak suruh gua main 60 minit je. Ni dah sampai 84 minit, tengok gua dah injured!

Medik: Aiseh G, nak buat macam mana G. Takdir Tuhan.

Stevie G: Sob, sob. Gua kalau injured habis la Liverpool, habis la Sandarkan Pada Kenangan. Nanti kalau kena relegated macam mana? Gua tak puas lagi cium kamera bai!

Medik: Ala G, you ni. Kat League Championship pun ada kamera apa? Kat sana pun you boleh cium kamera G. Apa ada hal?

Stevie G: Huwaaa! Lu jangan la sebut ayat ‘apa ada hal’. Tu geng klasemen punya tag line tu. Huwaaa! Emo gua macam ni!

Medik: Sorry la G. I tak sengaja.

England 1 – Perancis 2

33 Ulasan:

Lucius Maximus berkata...

1st

al-rashid berkata...

" I tak sengaja."
dem!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

aik? lucy pun dah main first2??

Engerland.. begitulah..

Go Oranje Leeuwen!

frwls berkata...

konfirm kalah nanti ni.

kalah 3-0 macam lampard kalah aritu...eh lampard injured

ijan berkata...

adeh spain

top_ace7 berkata...

sandarkan pada abang lucas.

zX berkata...

apahal pengulas pun main 1st 1st nih .. mana aci lucy woi haha

dah takde G lagi la senang nak sandarkan pada kenangan .. hahaha

hellghast berkata...

begitulah ingurland...tidaklah pelik kekalahan itu,kepada fan sardin cap ayam,bersiap sedia dianjingkan dengan lagi teruk hahaha!!!

Saiful Nizam berkata...

Ketua unit kecergasan dan pemulihan pemain Liverpool, Darren Burgess, melancarkan serangan dalam laman Twitter terhadap cara Capello dan Persatuan Bola Sepak England mengendalikan Gerrard.

“Langsung tak pegang kepada janji dan sejarah lampau. Mereka bersikap amatur dan kini kami yang menanggung akibat ketidakcekapan mereka. Amat memalukan," katanya.

Sumber: Berita Harian http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Capello_LiverpoolberbalahselepasGerrardcedera/Article/

Haha.. mmg sandarkan pada kenangan betul la YNWA nih..

r.k berkata...

alah , liverpool kan ada Fernando Reborn Torres .

10th !

bLaCx3n berkata...

korban mggu ini....

ahmad fathi berkata...

lucy yg tulis mmg die ah 1st...hahahaha

Mukmin Selamat berkata...

semestinya brader Roy turun kan the lovely-lad poulsen!

*facepalm*x10

Pet Shop Boys berkata...

Gila ah perut abang G ada 6 Pac!

patut ah boleh score 40 yards.

Drogba ada ke?!!

.Gory. berkata...

Jadi, kesimpulannya, pemain muda atau tidak, England memang tak power. Sack Capello dan lantik M. Karathu!

hellghast berkata...

@ gory besar betul tuduhan mu itu...tapi aku suka bab ingurland tuh hahaha!!!

Jerk berkata...

juara dunia spain apa macam?

julu berkata...

spain kalah bai..
rating sume bwah 6 jek..
.

mooie berkata...

hahaa.. confirm ayam liverpool pasnie..hahaa

dewajiwa berkata...

yeah..my team France sudah ada sedikit peningkatan. pasnie up lagi sikit lama-lama acceptable la team baru nie.

England dah tak berani main bola lambung. tapi main short/true pass pun tak lepas..camana. nasib baik kaki Crouch panjang

kucing berkata...

gua syak stevie g ni, zaman cium kamera die dah habes. x solid dah mcm dlu.

Jarr berkata...

Gerrard sorang je ke main liverpool?

Masa ni la Liverpool nak buktikan struggle itu the key to success even tanpa Gerrard.

Mereka penah main tanpa gerrard utk jangkamasa panjang.

Apadahal?

Kalau kalah sekali pon itu dah mmg jangkaan rasional baik peminat Liver mahupun Liver Haters itu sendiri.

Menang ayam, kalah lagila ayam.
So, apadahal?

pakkordi berkata...

Linda Razzi mana? Linda Razzi??

Awang Joe berkata...

LIV vs WH (3-0).
nando ada score.

Nik Saiful Anuar berkata...

lwn man u dlu, powerhouse x de, bleh je mkn 4-1

kahkahkah

farizizwan berkata...

Macam rambo jugak badan steve g ni.Lucy,nak request.Tulis pasal north london derby.Plis,plis.

talkIZcheap! berkata...

Pakkordi pun dah bergantung harap pada Linda, semua pon rindu Linda, lama tak namapak Linda...huhu

Torres main tak masa kena kitai ngn Na...opps, Portugal ari tu? huhuhu...

-We Love Linda Radzi's comments, bigger than Kardio!!-

keli berkata...

Uncle poulsen kn ader...(dlm hati mmg x konpiden dgn dier nih). Xpon shelvey ke? Lucy ni sobona eh mmg minat dgn stevie g. Entri je nmpk cam nganjing tp dlm hati mmg minat giler.....gua agak jelar..ayam pon ayam lah. Tp ayam kenny rogers mmg sedap. Rindu sgt dgn linda radzi yer sume org. Pekate sokernet wat vote pengkomen paling popular.....Jgn ikot sms sudah.heh..

nyzm berkata...

ada G pun susah nak menang kah kah kah

kareem berkata...

Sape yg suruh lucy tulis pasal north london derby tu? Ingat lucy team belah sana ke?

farizizwan berkata...

Cis.Pipi tulis sat pipi!

TENGKU berkata...

0-3...hahahaha
chelsea sampah

ijan berkata...

plezzzzzzzzz
north london derby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...