ANDA SEDANG MEMBACA

28

Misi balas dendam berjaya!





Maaf sebab lambat update. Maklumlah sibuk berkorban dihari raya korban ni.

O.k, ini maklumat kepada siapa-siapa yang belum tahu.

Malaysia berjaya membalas dendam atas kekalahan 2-0 ditangan Jepun minggu lepas dengan kemenangan 3-0, Rabu lalu.

Dendam kekalahan 3-0 pada pasukan China juga berjaya ditebus dengan kemenangan mutlak 2-1, walaupun China cuba membuat taik kali kedua, kali ini dengan melantik pengadil dari negara mereka.

Diharap kecemerlangan pasukan Malaysia akan berterusan hingga ke final sekaligus membawa pulang pingat emas selepas kali terakhir melakukannya di Hiroshima, Jepun tahun 1994.


Hero Harapan Negara

28 Ulasan:

kulu izwan berkata...

1st

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

ye2 je gua ingat team bola. hampeh. hahaha. pasni boleh buat takrawnet plak.

FdausAmad berkata...

gua ingat lawn ball tadi..demn!

zX berkata...

sepupu soker tu .. ok la accepted haha

Bert berkata...

lawan korea hari ni weyh. kalo x bole makan jugak malaysia patot fokus kat sukan lain mcm renang sirip mahupon kabbadi

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

sepak raga tuju pun caya gak

frwls berkata...

tahniah Malaysia. thats why we love u.

lawan Vietnam nanti betul2 k

Jarr berkata...

dah lama tak layan lipat maniam malaysia.Inilah masanya.

mooie berkata...

ceh.takraw rupanya..haha..
good luck!

hellghast berkata...

aku tengok ada harapan dapat pingat,tapi harapnya emas la,tapi kalau kalah kat final dengan thailand dengan memberi tentangan sengit pun dah cukup bangga!

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

normanizam punya servis dah x power cam dulu...lagipon skang dah x leh nganjing2 lawan dah bila tiap kali dpt point...tringat zaman takraw dulu2...siap nganjing lawan tiap kali kena libas

Budak Nakal berkata...

Cayalah Shabey Chik!

j or ji berkata...

aku tengok lawan japan, 1st regu pun boleh berpeluh. 2nd set,jepun leading 4-0.

japan block guna belakang badan, nampak practical jugak.

Jarr berkata...

apsal tak block pakai papan hitam je?

thenocturnalzulkhairi berkata...

haha sape ckp xleh nganjing2?
aku tgk futra berdangdut smcam gak td..

hellghast berkata...

Normanizam servis dah kurang kencang,hati dia dah lembut.killer team pertama tu pun mcm kurang power.
bab menganjing tu antara Malaysia,Thailand,Indonesia dengan Myanmar aje...tak caya ko tengok la kalau mana2 team ni jumpa...

thenocturnalzulkhairi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
thenocturnalzulkhairi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Awang Joe berkata...

menang dh satu...

kardio berkata...

Alaa.. abang abdul sokernet tak payah update pun tak apa. Bukan best pun article yang abang tulis.

Dalam banyak-banyak penulis sokernet, saya rasa abang yang paling NooB sekali. Dapat masuk sokernet pun sebab kroni. Tak payahlah fikir readers tertunggu-tunggu 'karya' hebat abang ye

Luca DK berkata...

yeah! akhirnya kardio muncul.

hai kardio. sehat kew?

yui berkata...

futra la paling lawak,
siap gelek2 pinggul sambil membuat _______ bunyi "woohooo"
kah kah kah

talkIZcheap! berkata...

"readers"!!

Kardio is more than one person!

-Bigger than sokernet, idop Kardio!!-

ijan berkata...

karddddddiiiiiiiiooooo

mdikhqoi berkata...

suka hati lah abdulsokernet nk tulih ape.
blog ni ada access.

kardio, x puas hati buat blog sendiri

keli berkata...

Label dier mmg bikin panazzz....tp dem.....he's right.

hellghast berkata...

kepada bro kardio :ni website bolasepak Indie dan ditulis dengan nada sinis dan humor.
btw bile masa pulak aku jadi kroni2,dan lagi satu kalau tulisa dia noob,janganlah komen,tak perlu masuk laman ni,kalau ko masuk dan komen ko pun noob mcm kitaorang hahaha!!!
emo la lu ni..kalau kat forum aku dah kena kick dah hahaha!!!

FeRoZ SuLaiMaN berkata...

macam mana gua buleh lupa match MAS v THAILAND nih...adessss...sebok mandi laut pulak dah...rugi2!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...