ANDA SEDANG MEMBACA

18

Video Ganas Minggu Ini #4 - Koleksi Video Brutal Mingguan

Obefiend Weiland Jumaat, November 19, 2010 ,
Bila Big Phil kena baling

Orang selalu tanya, "Kenapa Luiz Filipe scolari dipanggil BIG phil atau Philipao dalam bahasa Portugis?". Jawapnnya ada dalam video ni. TOOOOOOO dia!


18 Ulasan:

foo berkata...

kaitan dengan big phil?

r.k berkata...

kalau jadi coach kat meleysia memang asik kene denda je la berembat dengan fan .. eh , ke berembat dengan fam .

keh keh keh

Hambali ® berkata...

hoh ajak bertumbuk tuuu

** Stok buku Cerita Piala Dunia ada lagi ke? Nak order 1 la.Insyaallah dlm termpoh terdekat.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kesian die dohh. x tentu arah lepas kene baling dohh.

eh gua pun dah terjangkit gune perkataan dohh ni la. dohh tol la budak KLCC tu.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kesian die dohh. x tentu arah lepas kene baling dohh.

eh gua pun dah terjangkit gune perkataan dohh ni la. dohh tol la budak KLCC tu.

mohd faris bin mohd aladin berkata...

aku asal org jawa.terpinga2 aku cuba memahami?

keli berkata...

Skrg nie jd coach team mne mamat nih? Chelsea pye legend nih.....kakaka. Apede hal..

Obefiend Weiland berkata...

pasal dia ada BIG CAJONES

bagi lambang fuck you cara brazil pada orang yang baling radio

get it

zX berkata...

tak main la middle finger

bagi tangan terus ... sebab tu dia panggil BIG phil hahaha

gedit?

nyzm berkata...

apa benda yg terkena kat kepala dia?

Bert berkata...

keli: skrang ni BigPhil berkhidmat di Palmeiras.

BigPhil ni mmg gangtser. masa jd coach Portugal dulu sardin je dia p tumbuk player serbia

*gua dah order CPD. Klasemen x gua?

keli berkata...

Kene baling dgn radio...perggh sakit siyooll....fuck u care brazil mmg besarrr..ptotnyer rajagopal wat camtuh. Player serbia tu nme dier vidic ker. Kakaka....Apede hal....

hellghast berkata...

bukan main marah big phil!!! hahaha!!!l

kareem berkata...

off topik jap..

Tetibe gua teringat bangganye Nani bile die skor lawan Spurs bile tgk video nih...

http://www.youtube.com/watch?v=NaX8NTtkllw&feature=player_embedded

makanbola berkata...

kareem,
prasan x yg ronaldo bkn bengang ngan ref,tp ngan nani...sbb bola tu kalo nani x tanduk mmg kompem gol...bodo punya nani,sama bodo ngan fan mu

keli berkata...

@makanbola
mmg btol sgtlar komen ko.
kareem oh kareem hati ko keras. aku pon bengang gak mse lwn spurs hri tu tp da cool down dah. Tp mse lwn spain dier wat hal lg, gua jd bengang tgk nani yg bangang die pegi tnduk bola ronaldo tuh...nani mmg bangang. Sape2 jd ronaldo pon msti bengang. Mmg bangang giler....hishhh bengang aku.

Taufiq Ali berkata...

Lari tajuk siket..

Lagu theme BPL musim ini di ambil dari band kasabian - fire

Sorry kalau slowpoke..heheee

ijan berkata...

shit gme north london derby xde spe pon bt header..
mntg2 la bdk skola nye game

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...