ANDA SEDANG MEMBACA

59

Kempunan Tak Klasemen

Lucius Maximus Sabtu, November 20, 2010 , ,


"Gooners perlukan Pipistuta!" - Arsene Wenger

59 Ulasan:

adijaya berkata...

cibai..!!!

alienFTW. berkata...

pipistuta tu ape?

adijaya berkata...

baru baca sokernet ke dik?

Mukmin Selamat berkata...

perangai arsene wanger ni macam budak-budak tak dapat kerate kontrol!

ijan berkata...

demmmmm
asal home je klh

keli berkata...

Manager mne pon kompem tension siyot. Da leading 2-0 half time tibe2 kene 3-2. Haaa....x bley nk ckp per...nk rase klasemen jap pon x dpt. Pe2 pon good game. Tp badminton kalah acara beregu mmg tension kn gua.2-1.

diazhavanaz berkata...

AHHHHHH.........Cilaker!

Okay, itu ajer aku nak tulis...

Bert berkata...

badminton kalah gua x kisah, fight kot, x macam takraw.

tp apeadehal, SPURS menang..kahkahkah..masa kene lead 2-0 msg berduyun2 masuk handpone, habis game gua tersenyum nipis je..

COYS

diazhavanaz berkata...

(reply ikut skema twitter)

@keli I feel you bro!

nu_Ox3r berkata...

nasri bajet nk wat epic act la kn..hahha.skali gallas yg mng balik.hahha

keli berkata...

Lupekn arsenal dan tumpuan skrg kt Liverpool(pasukan glamour sepanjang zaman).

ashraf berkata...

gunners gone gooners baby!

diazhavanaz berkata...

Tak boleh nak cakap apa la, aku mmg kecewa giler2 sbb kalah malam nih. Dah la dgn hotsquirt, peluang pintas chelsex, pastu leading pulak 2-0...what the frickin hell!!!! Taktik wenger mmg ntah apa2 malam nih, lepas hotsquirt naikkan tempo game diaorg, still buat rileks lagi. Pastu apsal keluarkan nasri? arguably our best player of the day? Chamakh? Gimme a break!

Anyway, aku tension skang nih...malas nak komen kat sini, jom kita sama2 layan gelak kat facebook 2 Alam Dr. Rosmey! Hahahaha!

antudegil berkata...

hahahahaha~ 17 tahun punye kesan dah abes. badi dah hilang buat sementara waktu. Aku tgk wenger macam buat siraman air lak dekat pusara. COYS!~

makanbola berkata...

diazhavanaz
jgn risau,lps ni arsenal mng la lwn team cap ayam,n chamakh score hatrick...pastu ko puji wenger giler2...pastu klh blk ngan tah team ape tah...pastu ko kutuk blk...boooringggg arsenalllll....5 years playing art but without cup...how can we call that art mothafaka???

alienFTW. berkata...

HOIHOI PIPISTUTA NI APE

yuu donaghue berkata...

hai alienFTW....new here?

pipistuta player baru main kat liga kuala lipis

pizlimw berkata...

Haha, jenuh aku nak menjawab anak aku 3 tahun tanya pasal gambar Arsene Wenger ni.

"Kenapa dia ni ayah? Dia sakit ke? Kaki sakit keluar darah ke?"

kareem berkata...

woi..takdak gambar baru ka?balik2 putaq gambar lama..Cubela cari gambar fresh skit lucy..

@antudegil - time wenger siram air pastu campak botol tu memang klasik bai...hahaha

kareem berkata...

tp gua syak yg pipi dah pakat ngan wenger supaya bg chelsex klasemen dulu. Bak kata hero tamil dalam estet,'hero kalah dulu...'

KABAKOGA berkata...

uuulalalala,,
setiap masa(masa,masa..),
ullalala!!

hellghast berkata...

aiseh dua minggu lepas arsene wenger facepalm...mlm ni facedown plak hahaha!!!

kitt berkata...

@kareem...mana ada gamabq lama, tadi pun dia ada cangkung mcm ni apa..ke nak gambo dia bersembor dgn botol air tu...

lepas ni, fabregas mesti kena denda lompat bintang banyak2..

pipistuta tu kan yg tadi sengih2 pakai kot dgn scarf stripe tu..haha

TENGKU berkata...

chelsea tetap sampah mggu ni...haha

y.a.n.a berkata...

yg penting MU mng .....
oh kelab unbeaten ku..

nu_Ox3r berkata...

KLASEMEN KALAH LAGI.HAHHAAHHAHAHA.MNE LUCAS 'MAXIMUS' LEIVA

Bert berkata...

sila post entri 'klasemen' celsi secepat mungkin..kah kah kah

bLaCx3n berkata...

mu menang..bse dgr da..
chelsea klh bse dgr jgak..
liverpool??

Munky itu Hanjeng berkata...

Haaa itu diaaaaa..team klasemann apa ciii????
haa awat hangpa diam???ahahahahha...menang menyinga,kalah mencicit..

diazhavanaz berkata...

bangsat! aku tak tahu nak gembira atau sedey mendengar kesampahan chelsex hari nih...

Rz Ibanez berkata...

lee bowyer 1-chelsea sifar!!

blitz berkata...

pengajaran malam ni: jika anda pendek, tak perlu sibuk2 jadi wall masa ada freekick, dah tu sibuk nak lompat angkat tangan.. apa kes? hahahaaha

palytoh berkata...

abg lucy tak boleh cakap besar lagi Xp

ggmu

theyohan1234 berkata...

Demm..arsenal, koo keat/t.boon dan takraw kalah..

diaz; jgn risau

hari bahagia umat bola sepak tetap datang lagi bila celsie kalah..

Amjat berkata...

blitz

die angkat tangan sebab nak cover muke dia. Kot kalo kena muka tak ke patah hidung?kehkeh..

kareem berkata...

sumpahan wilkins berterusan daa...

@kitt - tadi memang dia cangkung tpi gaya riak muke die lain. gua nak gambar die baling botol tuh. xkan lu takdak kot?

Tapi gua dah bole agak next entri lucy..

Tetap klasemen walaupun kalah...

theyohan1234 berkata...

apsal aku tetap x bahagia lepas celsie kalah..arrrhh demm..

nu_Ox3r berkata...

LUCY WAT POST KLASEMEN PUN CUAK2 GAK BAI.SLOW2 KENA HAMBAT NGN MU.CM BESA DIA AKAN POST KLASEMEN TP CUAK2 TTP ADA.KAH3.BIRMINGHAM KOT

amirul berkata...

@alienFTW - pipistuta adalah pipiyapong..pipistuta adalah nama laen bagi pipiyapong sejak world cup aritu..hahahahah

celshit kalah..memang hari yang gembira utk umat manusia..hahahahahahaha

tp man u plak cam x sunggoh2 je nak skor lawan 9 man wigan..kalo celshit dapat chance tuh entah brape bijik wigan kene gamaknye..ape2pon gol kepala chicharito memang sangat high class..hahahahahaa

Ikhwan berkata...

luci mana?tidoq kot...dah kena perambat 1-0...kekekeke...nak menganjing nih!!!

nu_Ox3r berkata...

tenet tmpt lucy xdpt la tu.kita kena paham...hahahaah

bLaCx3n berkata...

rudeboy pom jln2 ja dlm pdg td..
sian kt wigan sbb men 9 org gamaknya..

AlexiaAqram berkata...

sudahlah lucy.

macam lah team kau klasemen. takpe2, kita sama2 cuba try next week bagi man u terfaktab.

afterc berkata...

yesssss....Chelshit kalah lagi dan Man U remains unbeaten..hehehe

Anak Nakal berkata...

"Ini website bolasepak Indie dan ditulis dengan nada sinis dan humor. Kalau rasa sakit bontot team korang kena menganjing pasal dah 2 dekad tak menang liga sila ke SANDARKANPADAKENANGAN.COM. Kalau sakit bontot pasal team korang kena maki team kanak-kanak Taski Wenger sila la ke website lain juga. Kalau nak serius jugak sila angkat kaki, jalan terus ,belok kiri le lepas tu sila pergi mampos."

- sokernet.blogspot.com

aku tak tau nak cakap apa. kah kah kah..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

baik lagi MU yg seri dengan everton 3-3 hari tu.. still unbeaten! ade bau2 nak klasemen gak lepas ni.. chelsea dah panas bontot.. arsenal plak pancit awal.. biase lepas krismas pancit.. kahkahkah..

ohh.. GGMU

Emoon Zulhilmi berkata...

bak kata pidomat..boxing day dah tentu man utd kat atas

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

btw mane klasemen forever??
takde suara ke nak menyalak hari ni??
kahkahkah!

seiichirosano berkata...

di kesempatan yang mulia ini, izinkan saya untuk menyampaikan satu tauliah ringkas sebagai mencuci minda dan hati kita selepas solat subuh ini.

semalam tak sempat tengok game, ada parti harjad (bukan haram jadah tapi hari jadi) di restoran nelayan titiwangsa. balik rumah je, on tv, full time di 813, dia cakap chelsex kalah 1-0, lee bowyer gol. arsengal kalah lepas leading, seperti memori daun pisang dengan wigan musim lepas je. yang paling kesian, bagaimana chelsex kalah 1-0, dengan percubaan birmingham hanya sekali tepat, dua kali melalut dan chelsex berlalut2 sepak selain tepisan ben foster yang cekap? oh, lupa lak, ben foster adalah ex-MAN UNITED yang sayangkan kelab itu. so, thanks to ex-MAN UNITED seperti Steve Bruce, Ben Foster dan minggu lepas seperti Danny Welbeck, Kieran Hot FM dan Fraizer Campbell sebab masih sayangkan kelab yang menaikkan nama anda dan membantu MAN UNITED me'naik'kan chelsex

saya akhiri tauliah saya selepas solat subuh ini dengan satu nyanyian

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Just like the busby babes in days gone by,
We'll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

sekian, terima kasih

Zinedine Zaiddin berkata...

Kalau aku jadi wenger dah kena sebat kt bontot sorang sedas ni...bingai bebenor..

Cik Agogo berkata...

demmm...!!!

Lann Shaukani berkata...

Brader Pipi menghadapi kekalahan dengan tenang. Kahkahkah!

Saiful Nizam berkata...

sak!

keli berkata...

MU unbeaten tp men dgn team bola sepak 9 sebelah. Pastu pengulas malas giler smpi tmpg entri team len. Kakaka.....tp xper still unbeaten but not undraw. Camne pon korg plig layak nk ckp psl konsisten wat mse nih.....honestly i hate it to say this...

talkIZcheap! berkata...

Chelsea perlukan Ray Wilkins...

oops, silap, Chelsea perlukan Abramovic... Carry on! ha-HA!

kareem berkata...

Kepada yang nak menulis lagu-lagu MU,lagu-lagu Birmingham, gua sarankan tulis di blog sendiri. Bukan ada muzik pun nak layan.

thenocturnalzulkhairi berkata...

ni kalah,aku syak mst kes nasri xnak salam ngan gallas! haha

farizizwan berkata...

Takdak sapa jawab lagi kat adik tu sapa pipistuta.Kesian kat dia.Pipi tolong jawab sat.

ChesterChaz berkata...

ayat standard lepas arsenal kalah ialah...
"pipi mane pipi??"
ahahahahaa..

okeh krismas da nk dekat nih.. so its time for the devils to shift to the next gear.. hoo yeahhhh

GGMU bebeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...