ANDA SEDANG MEMBACA

25

Liverpool Terus Mara Untuk Kop Semua

Jannah Ahad, November 21, 2010
The big boys can sort out their title race on their own.

Abang-abang besar boleh uruskan larian ke penamat musim dengan sendiri.

We only have to care about winning the remaining matches and not get relegated.

Kita hanya pikirkan untuk menang perlawanan-perlawanan seterusnya dan terus mara lagi dari kena humban ke League Championship.

Because getting relegated would suck balls.

Sebab relegasi sangat tak sedap.



- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan Tun Fuad Stephen,Kota Kinabalu,Malaysia

25 Ulasan:

Sito Kebaboom berkata...

1st

bLaCx3n berkata...

2nd

hellghast berkata...

minggu ini menang,minggu hadapan?apapun enjoy dulu untuk minggu nih...hahaha!!!

Ozzz300 berkata...

hellghast: haha setuju..

Mukmin Selamat berkata...

hellghast: enjoy while it last lah. hahaha.

YNWA!

ijan berkata...

jannah ade tme mng...
alang2 2 jom la doggy lucy

bLaCx3n berkata...

Barca belasah almeria 8-0
mantap giler.....

Nik Saiful Anuar berkata...

without powerhouse, we did it again

You'll Never Walk Alone

AlpocodelaCruz berkata...

Wakakaka!!!

Team corot....

Kesian....

Mr. Schomey™ berkata...

hahah. style. suck balls=sangat tak sedap.

Zinedine Zaiddin berkata...

Barca belasah almeria 8-0 bukan mantap..itu biasa2.

Kalau Almeria belasah Barca 8-0 itu baru mantap namanya...HAHAHAHA

Nice win Liverpool, gue masih lg kecewa dgn Arsenal yg bingai gi lepaskan 2 goal lead...bodoh!

- koroe - berkata...

aku dah agak asenel ngan chelshit ni mst kalah nye.haha.riak sgt penyokong nye..hahaha

seiichirosano berkata...

SHIT!!!

keli berkata...

Liverpool terus mara,
untuk rakyat malaysia....

Liverpool dulu, kini dan selamanya

YNWA
Liverpool(Kelab glamer sepanjang zaman)
Kakaka......

keli berkata...

We win without abg G. Gua pinjam tagline UMNO jap td. Sape yg emo atau sakit bontot bley g mampos.

Kakaka.....
YNWA

keli berkata...

Ayam nak berkokok skrg nih....
Kok kok kokkook....
Kok kok kokkook....
Kok kok kokkook....
Kok kok kokkook....
Kok kok kokkook....
Kok kok kokkook....
Kok kok kokkook....YNWA

Lann Shaukani berkata...

Keh keh keh! Xpe2 reds, game byk lagi.

GGMU!

kareem berkata...

Hang buat apa jannah kul 3.33pagi xtido lagi?

3rdfrom9 berkata...

Rekod away game uncle Roy memang suck kalau draw dgn team yahudi next week kira bernasib baik ...... formation terbaik pagi tdi Dirk Kuyt kembali ke posisi winger....

Jannah berkata...

kareem,

Aku terjaga dari tidur yang enak terus check result. Rasa rugi tak tengok game sebab menang 3-0.

FreeMen berkata...

Because getting relegated would suck balls.

kerana dapat penyingkiran adalah hisap bola (telur).

=))

kareem berkata...

Oh,tidur sebab malas nak tgk game la?Berserah je la ni?hahaha..

hellghast berkata...

Jannah glory hunter hahahaha!!!!

r.k berkata...

jannah leave liverpool to walk alone .
kata kop , love . tak true la . keh keh

Jarr berkata...

takde gerrard pon bleh menang...even takde torres pon bleh menang..tapi membantu la jugak sabtu tu hari.

johnson saja kasi sebiji nak tutup mulut hodgson.alasan lwn team corot takleh pakai kalau direfer pada situasi liverpool skang..so kemenangan tu hari sedikit sebanyak mengubat hati nan lara..kita tunggu next game.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...