ANDA SEDANG MEMBACA

33

Jenis-Jenis Klasemen







Klasemen Dalam Kenangan


Kawan - Kawan Klasemen


Kempunan Nak Klasemen


Menang Tapi Tak Klasemen



Kalah Tapi Masih Klasemen!



Hehehe.

33 Ulasan:

adijaya berkata...

huhu.. first walaupun tak klasemen.

talkIZcheap! berkata...

cuak tapi klasemen, lama-lama jual simen...

satu lagi klasemen lu lupa. unbeaten dan (bakal)klasemen

not arrogant, just better (f#ck it! we are arrogant coz we're better :PP)

talkIZcheap! berkata...

oh ya Lucy, credit untuk gambar2 baru dan refreshing kali ni, ha-HA!

Sandokhan berkata...

third, tapi masih menyimpan cita-cita nak jadi klasemen

keli berkata...

Kakaka...Da agak dah lucy kompem posting mende yg same. so predicted.

Smpi bile bley brtahan ni....

Tp aperpon ttp klasemen wat mse ni..

Enjoy......
Abramovic tolong bagi cek 100juta pounds lg januari ni.(berkate fan chelsea dlm hati)
Kakaka.....

Jannah berkata...

But if you stop winning games ain't gonna be Klasemen for long brader.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

haha.. lucy pun xde modal dah ni.. hehe.. tapi salute la pasal berani tunjuk muke..

GGMU lucy..

MOFASAD berkata...

hai luci!

Lann Shaukani berkata...

Jannah punya ayat best! ;)

kareem berkata...

Tahniah utk gambar2 baru bukan yg recycle. Haha. Tapi gua konfius tang Spurs tu. Ape maksud 'kawan-kawan klasemen'?

palytoh berkata...

apa ni lucy chelsex KALAH dengan kelab entah mana-mana ni? bukan bolasepak sebenar dan tak 'art' la macam ni XP

zool the Hitler berkata...

Chelsea-the making of klaseman sandarkan pada kenangan

julu berkata...

kawan klasemen la sbb halang arsenal jadi klasemen..

Saiful Nizam berkata...

dia masih klasemen.. fact! tapi lepas ni tatau la nak guna alasan apa lagi.. sebab klasemen kalah kat last man

3rdfrom9 berkata...

1 team klasemen kena malaria beli ler kelambu dulu sebelum nak lawan team nyamuk...

bLaCx3n berkata...

unbeaten n unklasemen..
beaten but klasemen..
win but no class...
class cncel..
hu3..

theyohan1234 berkata...

klasemen skang x pnting.. klasemen akhir liga yg pnting.. tungu masa je tu..hehe..

y.a.n.a berkata...

cuba buat entry yg membina sket.
balik balik klasemen...
takde modal lain ke?

daaaa....

pada fan mu, selagi kita tak kalah, riak abis2..nnt da kalah kita get ready la..

:P

Emoon Zulhilmi berkata...

woah!

entry same yg ayat laen2 dari yg sebelum ni..

dah makin goyang pa?

hahah

keli berkata...

C'mon lucy sbg pengkritik bolasepak Indie no.1 gua dn sume pengkomen kt sni menghrpkn entri yg lebih macho drpd nie....

Wat 1 entri mengaku kalah ke?....
Kakaka.....

y.a.n.a berkata...

sokernet ni dah cukup hebat dgn upgrade yg dibuat tapi rasanya akan jd lebih cool kalau boleh like komen org...

possible tak?

rasa cm best jer dpt like komen yg bgs2..

Point of View berkata...

Kalau entri ini tak membina dan tidak mencerminkan kerja pengkritik bola indie nombor 1, why dont u all post something interesting on footie at ur boring blog? Ni blog parodi, nak serius tengok football focus

nu_Ox3r berkata...

Dulu--->Klasemen
Sekarang--->masih Klasemen lagi
Minggu depan--->dah xde kelas man

y.a.n.a berkata...

POV: lucy is good but he keep updating the same thing. We want see something new, something refreshing.

kareem berkata...

hi yana. Jom ngeteh

y.a.n.a berkata...

hi..taknak lah..tgh tgk badminton ni..jap g..

talkIZcheap! berkata...

POV: janganla serius sangat, heh heh :p

palytoh berkata...

set ke3 macam glue punk... letih aku tgok datok kene trick same je nga lin dan..sampi 4 kali...

r.k berkata...

still klasemen , riak la .
mengaku kalah ? keh keh keh . tak chelsea la mate !

KTBFFH !

Ikhwan berkata...

chelski klasemen goal ajer...point dah sama MU....kalo gol byk tp kalah tak guna gak lucy oiii....

ChesterChaz berkata...

hahahahaha.. kesiannn mereka dan mereka yang kalah tuh.. hakhak

mentega gumuk bolat berkata...

saje bg peluang team lain menang sbb tetap klasemen jugak...ai heran team2 bawahan yg menang tp tetap tk klasemen...
kah kah kah

lucyal berkata...

mana dubuk lu kata nak bersuara...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...