ANDA SEDANG MEMBACA

56

Punca – Punca Malaysia Tunduk Kepada Iran




LOL!


Amaran: Entri berikut tidak sesuai dibaca oleh seorang mamat bernama Biz.

1) Iran bermain bolasepak. Malaysia masih lagi bermain bola.

2) Iran tidak mengikut telunjuk Amerika Syarikat. Malaysia jadi pak turut Uncle Sam. Tiada keberkatan di situ.

3) JAKIM mengharamkan mazhab Syiah dan menangkap penganut mazhab Syiah di kalangan rakyat Malaysia. Tapi tak pernah pula berani mengatakan Iran negara pengamal ajaran sesat. Kepura-puraan merugikan diri sendiri.

4) Pulak tu, bila bab bergocoh dengan Israel tiba-tiba Malaysia kamcing dengan Iran. Watahel?

5) Presiden Iran lagi mantap main bolasepak dari Perdana Menteri 1Malaysia. Tak percaya? Tengok gambar berikut.


Approach yang betul, angle ala-ala Stevie G nak sepak free kick, pakaian yang sesuai dan menutup aurat, lokasi atas padang walaupun kasut agak lari konsep



Approach agak pelik, angle macam M Daud Kilau tengah bergelek, pakaian menutup aurat tapi lari konsep, lokasi atas gelanggang simen pecah-pecah hasil kerja Kontraktor Bumiputera Kelas F dan kasut Bally

56 Ulasan:

SFB berkata...

nasib baik Ben William x jadi ref match ni... silap2 Rajagopal pun kene red card. hehe

Budak Nakal berkata...

Kita akan bina logi nuklear sblh stadium. - DS1M

Buenaventura Durruti berkata...

Entri yang serius macam gampang! Haha!

Nerzhul berkata...

kahkahkah!!!

j or ji berkata...

wakakaka. markah penuh!

Ikhwan berkata...

FFFFUUUU...

Ini ada logik...

I Am Legend berkata...

Lucy, Lucy...

Melalui bolasepak pun lu masih boleh kritik hal politik dan agama.

10 markah penuh!

Hambali ® berkata...

haha ... lawak sebelum raya haji. Dalam maknanya tu

Pet Shop Boys berkata...

this is why lucius is the best malaysian sports writer,indie or commercial...one just wonder why he support chealsea

Cob Nobbler berkata...

kahkahkah!

cara isteri bik mama sepak bola pun gua dah gelak - kepit tangan kahkahkah!

good stuff bro!

kitt berkata...

haha..gaya daud kilau tuh..
then tgk la geng2 blkg,semua pun templete sama, perut dah ke depan.

iran punya,rambut putih pun, steady je..

fikiranlicin berkata...

Baler.. PM 1malaysia ni sepok bola ikut arah telur juge rupenya. Patut la ada suami gagah..kahkahkah

Cik Agogo berkata...

point no.5..

pffftttt~~!!! gile bersembur2 aku gelak petang ni... arghhhahahahaa...

al-rashid berkata...

watahel??
hahahaha

bLaCx3n berkata...

ternyata m'sia mmg byk kepura2an disitu..
da 2 rajagopal ckp skuad bola m'sia boleh pulang dgn bangga..
watehel....hahaha...

Azrul Hisham berkata...

haha....macam2 :)

zX berkata...

bola meleis plak kaler pink...

FFFUUUUU hahah

Jon Paghiz berkata...

"Entri berikut tidak sesuai dibaca oleh seorang mamat bernama Biz."

LOL!

Alke berkata...

Lucy, terbaik and sharp!!

Rz Ibanez berkata...

yg gmbr bawah ada influence edgar davies..berkaca mata

el_zafa berkata...

check out muka2 belakang PM tuh, semua muka2 tgh eksited dan kagum tahap dewa....ciri2 utama BODEK.....

Bert berkata...

org baru baik cikenpox tu..kehkehkeh

SocketWorld berkata...

gua x setuju dgn zX.
1Malaysia tuh..

tp bola kaler PINK? tu je yg ada. hahaha.

zX berkata...

bola pink nye pasal, patut le gaya sepak pun macam terkepit telur kakaka ...

nakal la bini rosmah ni ☺

Lanzo berkata...

ada pic kat internet ahmadenijad lawan futsal dengan presiden bolivia, morales. cool!

Jiraya berkata...

entry full with excitement and glory.Majulah Sukan Utk FAM.Hahahahaha.

Pipiyapong Abdillah berkata...

Kah kah kah!

ijan berkata...

LOL

theyohan1234 berkata...

x silap aku coach iran semalam duduk kt bench sambil pegang tasbih..byk zikir untuk menang game..x ramai org buat nih..player pn byk yg sujud lepas full time..zuhud pada dunia..

Awang Joe berkata...

tiada keberkatan yg tahan tue...lps nie xnk main bola dh aku...hehe...

Jarr berkata...

rais yatim dah bookmark sokernet...
kahkahkah terbaik lah lucy.

dikwahab berkata...

klasik

Point of View berkata...

"Approach agak pelik, angle macam M Daud Kilau tengah bergelek, pakaian menutup aurat tapi lari konsep, lokasi atas gelanggang simen pecah-pecah hasil kerja Kontraktor Bumiputera Kelas F dan kasut Bally"

kahkahkah!

m daud kilau
kontraktor bumi kelas f
kasut bally

lucy lu mmg doggy tahap dewa!

fikiranlicin berkata...

next time gua taknak NIKE sponsor team negara. gua lagi mahu LEGEA yang sponsor. NIKE je lebih main macam cibs..Hidup LEGEA. 1LEGEA 1MALAYSIA.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Hari ni ditabalkan lucy sebagai Raja Doggy sokernet! sila amek mahkota ye..

MOFASAD berkata...

entri nie patut letak dekat blog tronoh.

kah kah kah!

Sembang Sempoi berkata...

Bijaksana.

kah kah kah..!!

avid gunner berkata...

DS1M buncit, ahmadenijad slim. gaya ahmedinejad memang gaya menyepak bola. boleh tau yang dia biasa main waktu muda2 dulu. haha.

Zinedine Zaiddin berkata...

Itu gaya shot placing maa...hahaha

Jerk berkata...

"...hasil kerja Kontraktor Bumiputera Kelas F..."

haha. watehel. kelas A la sebenarnya. tapi dah habis cut tu. tak caya tanya pak khir toyo.

hellghast berkata...

@jerk,bukan khir toyo tapi khalid gagap la hahaha!!!
ni kalau biz masuk abis kena tarbiyah kita semua hahaha!!!

ijan berkata...

rndu ustaz bizzzzzzzzz
die bizzzyyyyyyy g tkbir ni

sastraboy berkata...

habislah lu orang, lagi lagi lucy.

entah entah, sekarang ni biz tengah bikin doa, mintak bala kat lu orang.

ayoookkkk!!

haha.

Daud berkata...

Time dia lawan futsal dgn presiden Bolivia..dia rembat gaya ni dari tgh terus masuk gol.
Presiden Bolivia score gak tp ehsan dari team Iran.
PM tau ke yg dia tendang tu bola sepak?
Entry ni hebat gila.Smua da.

Rz Ibanez berkata...

selamat menyambut hari raya aidiladha esk kwn2 sokernet!!

Amjat berkata...

hellghast,khalid tu xsebodoh dr.khir toyol tuh...

kareem berkata...

haha...bodo betul menteri nih..

Zulfikri berkata...

aku suka post nih!! haha...

Bert berkata...

aku rasa Malaysia ok lagi dari Qatar. Tgk video ni.


http://www.youtube.com/watch?v=fyNdt9yVugk

hellghast berkata...

@sastraboy aku rasa kali ni kita selamat sebab biz tengah jaga lembu sebab esok nak korban.so kita terlepas sebab dia takde masa nak masuk sokernet.hahaha!!!

@amjat emo siot mamat nih hahaha!!!

keli berkata...

Aku rse FAM bley srh player malaysia cube try mazhab syiah kalo nk power maen bola cam Iran. Mane tau.....(komen x sesuai fanatik wahabi). Lucy ade mention name stevie g dan gua agak2 kasih syg kt liverpool da mula berputik. Kakaka......

anas saifuddin berkata...

KAH3 KAH3. gua rasa dengan adanya akademi bola sepak dekat pahang nanti sepakan PM 1Malaysia nanti akan bertambah mantap dan bertenaga mcm minum jusmate 5.

almighty bongzilla berkata...

pm borek, player rintik. kah kah kah.. skimak, skimak..

alan zed berkata...

kah kah kah ! nice one lucy maxim!

raudhah berkata...

Serius...best dan lawak la n3 awk ni...

i'm speechless...ngeeee...=)

leh saya nak share artikel ni kat blog saya? saya ltk link awk yer...tq

i'm follow u....

Elizabeth berkata...

hahahahahahah, terbahak-bahak aku gelak! terbaik lah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...