ANDA SEDANG MEMBACA

14

Sunderland

Jannah Isnin, November 15, 2010
Goals from Nedum Onuoha, Asamoah Gyan and Danny Welbeck gave Sunderland a deserved 3-0 victory over Barclays Premier League leaders Chelsea at Stamford Bridge.

Source: Website BPL

Lucy, aku tidak mahu bergaduh sama kau. Kita baik-baik saja am?

- Posted using BlogPress from my iPhone

14 Ulasan:

deus X machina berkata...

fes

Sandokhan berkata...

2nd..yeah! giler betul Sunderland...attacking kaw-kaw pnya..

azlan berkata...

baik baik seja... buleh bah kalau kau.

GGMU.

DIYSAR berkata...

x sia sia aku tengok malam tadi hahahha

Nik Saiful Anuar berkata...

smue nih hanyalah konspirasi epl, utk bg tesion sama itu bookie, kahkahkah

Lucius Maximus berkata...

:)

FdausAmad berkata...

Jane camna lu buat ni?,

-Posted using BlogPress from my iPhone-

ajar gua!

kehkehkeh.

Jannah berkata...

Fdaus, mung cari kat App Store: BlogPress. Boleh update blog straight dari IPhone :)

Lucy :)

Jarr berkata...

ayark blogpress kat apps store kena charge la jannah...

eh ye ke?pidomat tolong gua.

dikwahab berkata...

jannah doggy lucy

nasr berkata...

sunderland bukan calang² team.
rekod game sunderland setakat ni:

BI (H) 2-2
WB (A) 0-1
MC (H) 1-0
WA (A) 1-1
AR (H) 1-1
LI (A) 2-2
MU (H) 0-0
BR (A) 0-0
AV (H) 1-0
NU (A) 1-5
SC (H) 2-0
TH (A) 1-1
CH (A) 3-0

sunderland hanya kalah ngan west brom & newcastle je setakat ni.
MC ngn CH pun kena. hahaa..

Abershavin berkata...

aik..jannah doggy lucy?
apekah..? :)

Jannah berkata...

Dikwahab ni nak kena rotan dengan Teacher Jannah kali.

I Am Legend berkata...

Haha, gender wise, it suppose to be the other way around

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...