ANDA SEDANG MEMBACA

14

Dari Rakan Seperjuangan Kami Di Sokernet Ghana!

Lucius Maximus Isnin, November 15, 2010 , , , ,


" Drogba especially has been my inspiration, and idol for me" - Asamoah Gyan


14 Ulasan:

y.a.n.a berkata...

morning lucius...
what a day huh?

:p

Jarr berkata...

hi yana...
i tau mmg u melompat guling guling semalam kan?

lucy, maafkan gua menconteng arang ke wall lu...sekadar bertanya lu dah breakfast belum.tu jer..

=)

y.a.n.a berkata...

hi jarr...
ish mana ada melompat..
bid'ah sungguh..
hahaha..

u xnk tny i da breakfast ke blm plak?

Jarr berkata...

okeh, i tunggu bawah.jom gi breakfast. =)

y.a.n.a berkata...

bawah mana tu jarr?

Jarr berkata...

dah jom kuar.kang org nyampah tgk kita bercinta kat sini...kah kah kah.

ijan berkata...

cewah bechating plak jarr...
mntg2 klh bilangan gol dgn chelsea :D

Jarr berkata...

tak baik diam bila orang bertanya...kah kah kah.

kalah ttp kalah, team gua makin lama makin hanjing.redha sudah..

ijan berkata...

ok la 2 back on track kat bottom..
risau gak liv x ikut prncangan unkel woi

adijaya berkata...

tengok gaya EPL ni makin lama, makin best pulak. kenapa best?

bolasepak sebenar
*bangkit dari ketingglan 0-2 utk menyamakan kedudukan, away pulak tu
*yg hebatnya adalah gol-gol penyamaan hadir pada 10 minit terakhir
sokernet rating: terbaik

bolasepak art
*menang adalah perkara biasa bagi team ini
*menang di merseyside adalah pencapaian membanggakan walaupun hanya tipis, seperti kata seorang penulis: win is win
sokernet rating: good

bolasepak reborn
*kalah 0-2 away boleh dimaafkan, kerana away
*lagipun kalah adalah perkara biasa bagi pasukan ini, jadi tak jadi masalah nak kalah atau menang
*lagipun kekalahan ini tak membawa makna apa-apa, org kata dah out of champions league spot
sokernet rating: moderate

bolasepak klasemen
*menang adalah lumrah, dan permainan yg konsisten adalah mazhab pasukan ini
*kalah sekali-sekala dlm big match adalah kasi can kerana dapat menang semua perlawanan celah gigi
*kalah home ada satu taktikal, kerana nak bagi player rasa kekalahan kat home
*kena 0-3 adalah latihan mental utk menghadai game-game besar seperti champions league
*klasemen is klasemen, bak kata mereka. tapi 2 points lagi. hehehe
sokernet rating: no rating.. system error..

anas saifuddin berkata...

yiahhhhhh.

y.a.n.a berkata...

good one adijaya...
esp rating tuk MU...

gua die hard fan pn da hilang smgt tgk game tu..

dikwahab berkata...

ada lak sokernet ghana? adik beradik ke?

ijan berkata...

niceeeee adijaya...
ko mmg kne jd penulis arsnal kat sini
ak puas pujok c pipi bt artkel pnjg2..x jalannnnnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...