ANDA SEDANG MEMBACA

15

Arsenal 3-0 Everton

Pipiyapong Abdillah Hamzah Isnin, November 15, 2010
"Ko memang power! Ko memang power!" - Moyes

"Hehehe, kau pun apa kurangnya..." - Wenger





Ni ada video sikit Fabregas pesan suruh pasang sini.

15 Ulasan:

ijan berkata...

fes

pipi da drama pendek ttg arsenal..
i loveeeeeee fabregas

ijan berkata...

ceit 3 0..
mnganjing chelshit haha

Perokok Daun berkata...

sedap-sedap...hahaha...terbaik abang pipi!

Lann Shaukani berkata...

Kah kah kah. 3-0. 1st part menganjing. Kamonnn! We want more.

Cesc Luzeza berkata...

macam mna boleh 3-0 lak ni..hebak-hebak gak arsenal ni...

Cik Agogo berkata...

hehehehe... :p

SocketWorld berkata...

gua bengang la..
team gua kalah 2-0.

then, team 'klasemen' pun NAK ikut kalah juga..
x mo kalah ngan Liverpool, diorang mengKALAHkan diri berlebihan 1 Gol kat tempat sendiri.
Gua saspek 1team 'klasemen' ni kena MALARIA.

P/s: mana entry brader Lucy nih? x kan MC(kena MALARIA juga?).

makanbola berkata...

kahkahkah
kena bedal 3-0 kat tpt sendri
aritu kutuk liv team yg xkonsisten
skang ni chelsea plak pe cer?lucy pondan,dh klh xnk tunjuk muka,tgk je la pasni kua lg artikel mengarut die,wakakakaka

makanbola berkata...

kahkahkah
kena bedal 3-0 kat tpt sendri
aritu kutuk liv team yg xkonsisten
skang ni chelsea plak pe cer?lucy pondan,dh klh xnk tunjuk muka,tgk je la pasni kua lg artikel mengarut die,wakakakaka

avid gunner berkata...

pipi tipu. mulut wenger tak ada gaya menyebut hehehe pun.

xeroxing09 berkata...

onouha gelecek 3 ord defend everton.eh everton ke td?.silap.hehehe

nasr berkata...

game minggu ni big team arsenal ngan spurs je yang menang. chelsea sama liv kalah, manu sama mcity seri. hahahaa best best..

I Am Legend berkata...

Pipi menganjing cara halus, kehkehkeh

yui berkata...

huhhu :))

thenocturnalzulkhairi berkata...

cume team ART yang menang mnggu nih..hah! kembang bontot neh!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...