ANDA SEDANG MEMBACA

19

This is Emirates


Tahniah kepada liverpool kerna menewaskan chelsea 2-0.

ternyatalah anfield masih lagi stadium keramat bagi mereka. dennis wise dan vinnie jones boleh bukak balik kad bertulis "We're bothered" yang mereka tampal di atas papan tanda 'This Is Anfield' dulu.

o.k, sementara itu di Emirates Stadium...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

19 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

in arsene we trust! kahkahkah!
eh! first lagi la!

shah amirul berkata...

abe toreh duo gol :P gomo liverpool gomo! haha

thenocturnalzulkhairi berkata...

wenger mmg suke bg kelab baru naik taraf menang kat emirates..
x g2 abe pipi???

seiichirosano berkata...

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

cukuplah nyanyi intro dia je, kang tak pasal2 disunat obe, hehe

apa2pun, rekod tanpa kalah a.k.a unbeaten masih lagi MANCHESTER UNITED, hahahahaha :D

Manchester United vs Newcastle United: 3-0
Arsenal vs Newcastle United: 0-1

Manchester United vs Arsenal: 3-0

hahahahaha :D

*terlebih banyak minum todi malam tadi*

syazwan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
syazwan berkata...

main mcm sial..

theyohan1234 berkata...

walaupun aku frust sedikit bila arsenal kalah, tp aku gembira x terkata bila chelsea kalah..

chelsea kalah --> hari bahagia utk umat bola sepak

Ozzz300 berkata...

setuju dgn theyohalan haha

Lann Shaukani berkata...

Kelab anak ikan kalah?

yui berkata...

team banduan tu memang hebat ,
speechless tapi still mampu makan kentang mekdi dengan lahapnya ,
sob sob

drizzter berkata...

dah boleh dah tukar header tu utk perlawanan tumpuan seterusnya ... man citeh vs man utd ☺

Faiz Tapit berkata...

sian wenger...
macam baru putus tunang

Pet Shop Boys berkata...

dont give up Wenger...apa yg tak kena? wa tak tgk game tu...wa sibuk layan channel history.

Sito Kebaboom berkata...

seiichirosano menggelabah.

yetzack berkata...

piers morgan cakap minggu lepas.."united are imploding,arsenal are soaring"

arsene,soaring eh? lol..

LoStGuErReRos... berkata...

Team budok skoloh mmg macam tu... keh keh...

ijan berkata...

seiichirosano
serius ko ni tgh meroyan

diazhavanaz berkata...

Bukan meroyan, standard manure fans la macam tuh...bodo tak boleh diajar.

Anyway, Arsenal kena kurangkan cut in klu main wide. Straight cross ajer la, kesian chamakh kat tgh asyik2 menunggu buah kelapa yang takkan jatuh...huahua

Perokok Daun berkata...

takleh kata apa, memang main cam hampagas semalam.

Nasri xrok. Fabregas hancur. Tekanan gua tgok smalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...