ANDA SEDANG MEMBACA

62

Jersey Baru Liverpool?

Obefiend Weiland Isnin, November 08, 2010 ,


Selepas membedal Chelsea yang masih klaseman di Anfield tadi, bila agaknya Liverpool nak tukar penaja seperti dibawah?



62 Ulasan:

physawleepart berkata...

hoyeah!!haha~

Rz Ibanez berkata...

haha..sgt klasemen..terlmbt gua..mari memuji liverpool

zool the Hitler berkata...

haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof haaa haaa woof woooof

aranhellstorm berkata...

nasib baik la tak 3...heh...cmon redmen..esok pakat ramai2 pergi opis pakai jersi..wakakaka!

diazhavanaz berkata...

Graeme Le Soux? Saper tuh? Watak dalam Lord of The Ring ker?

Well done Torres...

Torres 2 - Bunch of Blueshite Morons 0

KAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA

kitt berkata...

hahha...cepat gile up.minggu ni kira minggu bebas menganjing la...

zool the Hitler berkata...

Wei Obi... mana tagging dicuri dari sokernet kat baju???

Mukmin Selamat berkata...

torres 2 - 0 celski.

lucas > remires.

Perokok Daun berkata...

ayat klise "masih klasemen" dah ke udara...

seiichirosano berkata...

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Just like the busby babes in days gone by,
We'll keep the red flags flying high,
Your gonna see us all from far and wide,
Your gonna hear the masses sing with pride.

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

In Seventy-Seven it was Docherty
Atkinson will make it Eighty-Three
And everyone will no just who we are,
They'll be singing que sera sera

United, Man united,
We're the boys in red and we're on our way to Wembley!

Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley,
Wembley, Wembley,
We're the famous Man united and we're going to Wembley

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

hahahahahahahahahahahahaha

woof! woof!

Obefiend Weiland berkata...

ni apa pantek keluar lagu man u. rasa cam nak delete je. dalam thread tadi dah la.

nampak sangat penyokong Man U bingai

HAHHAH

diazhavanaz berkata...

Stupid Manure fans...kakakaka

pjoe berkata...

lepas ni mesti ada entri bla bla we're still on top bla bla liverpool kecoh menang 1 game habis 1 dunia bla bla bla

well, we dont give a feck

we beat chelshit fair and square

YNWA

p/s - tak sabar nak tunggu entry miss lucy

Abdullah berkata...

B**I btol la !!!...ko pnye psl la ni lucius gi gne ayah pin watpe..kalo si jannah tu dh wt prediction abis la..mane leh celen prediction ayah pin yg gune gelang bentley ac misial ngan ipad die bahlol...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

bile liverpool menang, baru ramai fans die datang komen. kahkahkah.
fans liverpool time menang je ke woi!

btw, brader jarr tidak termasuk dalam statement diatas ye.. he's a true liverpudlians..

Obefiend Weiland berkata...

panas tu dany

tikaman menusuk jiwa bagai pedang democles!

muhamad imran berkata...

kan dah kalah. good game liverpool. you have to credit them

diazhavanaz berkata...

@Pjoe :Rileks bro...ni blog parodi bolasepak, standard la macam tuh...

Arsenal kalah, gua tak pergi kerja esok...sial...

Nik Saiful Anuar berkata...

obe: fan man u kebanyakannye scumster, hanya sedikit yg diehardfan


Well done el nino, with powerhouse leads the team

You'll Never Walk Alone

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

obe: haha.. thats a fact right?

Ikhwan Syafiq berkata...

kahkahkah..minggu ni takleh menganjing wey..x bestla!!!!!

nak menganjing chelsea takleh plak,obe mrh...kekeke..:D

thomas berkata...

@seiichirosano :buto apa ko nyanyi lagu M.U ,lagu paling annoying dlm dunia kot.

pekel berkata...

memaki jersey Man U yang mughallazah..memaki atau memakai??????

ijan berkata...

haha..mmg shit kat sni pn ade lgu mu
meroyan habis

y.a.n.a berkata...

Lagu plg annoying thomas? Eh hello, tu lagu plg popular kot..

Chelsea bkn bgs sgt pn.

Eh penatlah nk ckp psl game mlm ni.

Faiz Tapit berkata...

Tibe2 fans liver ramai plak malam nih...

sebelom ni g mane?

aranhellstorm berkata...

aiseh dany... biasalah.. menang mesti la meraikan. kalah, buat apa bising2 macam fan manure. keh keh keh...

apa pun, chelsea memang tetap aisehmen..... heheh

ska berkata...

walaupon aku bukan penyokong liverpool nor chelsi... aku respet permainan mereka malam ni... bapak kencang... iiniii baru fooottballl.....

ps: credit to Kuyt..tanpa Kuyt sukar Torres nk merobek 1st goal....

Bert berkata...

baru la gua percaya yg lucas tu asal dari brazil...

eh, Arsenal kalah x de org nak cter ke?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

menang ke, kalah ke, gua tetap ada.. hehe..

yui berkata...

pendek kata
chlesea ni memang pendengki
arsenal kalah
dorg pun nak kalah jugak
memang sehati sejiwa
okek next game,
liver akan kalah !!
insyaAllah

frwls berkata...

Tepuk amai-amai
Belalang kupu-kupu
Torres jangan nangis
Drogba beli susu

Susu lemak manis
Santan kelapa muda
Chelsea dapat telur
Chelsea masih klasemen

mankaran berkata...

Anjing2 yang selalu kutuk Liverpool kurang hari ni,,,

ijan berkata...

ak ade jmpe group kat fb yg nk buat relegation prty untk libepul hujung bln mei thn dpn..
xtau la jd ke x..ak attend je haha

Farid berkata...

^
maknanya lu tak tau lagi la siapa liverpool kalau lu 'attend'. kehkeh

ska berkata...

hehee aku nk "Like" komen Farid ni boleh? kekeke

delarocha berkata...

haha..memang ramai fan liverfool menyalak time ni... teruskan, bile lagi kan

Sylarius berkata...

Tahniah Liverpool.

Haha!

ijan berkata...

bkn nye xtau...
gue sje nk bakar roomate gua
geng2 libepol besorak abes la mlm ni
hahaha

Mr. Schomey™ berkata...

perghh. time2 ni ramai je fan liverpool yang mengomen. time kalah, sikit je yang berani masuk. YAWN habiss.

GGMU.

ku.mahu.KAY.tahu berkata...

aaahhh fan man utd
g jalan la korg
liverpool kalah korg nganjing
liverpool menang baru nk ngaku sedara SEMERAH!!
bapak tk malu nye korg..
shuh shuh~~
jgn smpi man utd plak yg kene woof woof

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

x penah ngaku pun sedare semerah dengan liverpool.. org yg paling tak malu ialah org yg masuk komen time menang je.. time nazak atau kalah menyorok dalam selimut sebab pembakaran besar-besaran sedang berlaku..

kahkahkah!

Prof Zul berkata...

bukan fans liverpool je mnyalak. manure pun skali menyalak.

Perokok Daun berkata...

thread arsenal kalah xde, jdi gua join sini kutuk sket-sket. Kasi meriah. Kekekke..

Sito Kebaboom berkata...

Seiichirosano, kau memang menggelabah.

..............................
baru la liverpool merasa top10..

kalau tak ceruk nun kat bawah..

wakakaka..

fikiranlicin berkata...

inilah bolasepak..yes..

seiichirosano berkata...

Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
Glory glory Man united,
As the reds go marching on on on!

cukuplah nyanyi intro dia je, kang tak pasal-pasal disunat obe, hehe

apa-apapun, rekod tanpa kalah a.k.a unbeaten masih lagi MANCHESTER UNITED, hahahahaha :D

*terlebih banyak minum todi malam tadi*

jamsarisabian berkata...

aku ishtiharkan hari menganjing chelsea bermula arinih hinggaaaaa.......hingga libepul kalah balik..aku kecewe gile nih..rase lagi hine dari blackpool yg menang kat anfield ari tuh..shit !
2nd half da ok dah, tapi kalau baru nak men gitu time da kene 2 bijik memang lambat la bro..and why the fuck drogba kat luar pulak mase 1st half..adeyh..

seiichirosano berkata...

dogbra letih, baru habis beraya Deepavali kat kampung, tu yang rest jap first half. kalou lak tak dapat beraya sebab tiket flight habis

lucyal berkata...

Sebelom ni fan liv kena nganjeng...skrg dah menang..mai datang nak menganjeng plk la..nak2 lg nak nganjeng si lucial tu....

*pembakaran sehat telah meletus..peace..>V<

Lann Shaukani berkata...

Kah kah kah!

yui berkata...

"Standard Kampung"
di mana lagi mau menang, kalau bukan di kampung sendiri,
kata mereke-mereka

thomas berkata...

ala brader2 sekalian,kasi chance la utk fans liverpool bersorak.asyik2 kene bahan je kat sokernet.tak best la mcm nie.hehe!

@yui: arsenal boleh la plak kalah kat kampung sendiri.

yetzack berkata...

dippers is rising...
KRAP...keep roy at pool..
lol..

Jack Freeman. berkata...

dorg bajet xyah nk main siyes sgt kot ngn liv sbb tu abg gelap drog x kua mule2. alaaa, main ngn budak2 je dorg ckp. hahaha~

Awang Joe berkata...

There were 11 heroes in red and not far short of the same number of headless chickens in blue.

-ciplak dari The Matahari...hehe...

yui berkata...

thomas : ha ha ha
takpela nak wat cane
dorang tak "standard kampung" kot

LoStGuErReRos... berkata...

leberpool menang ke kalah ke tetap cap ayam... keh keh...

Hidup Fulham!!!

Zinedine Zaiddin berkata...

Dari hari tu aku tertanya tanya..klasemen tu apa?

ayobkelubi berkata...

dan dan dany buat statement macam tu..lu mmg ngadap sokernet 24 jam ek?

seiichirosano berkata...

klasemen tu top la
tu bahasa ind

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...