ANDA SEDANG MEMBACA

23

Berita baik untuk The Kop!

j or ji Khamis, Disember 23, 2010 , ,

Rafa Benitez akan kembali menerajui Liverpool selepas beliau ditendang keluar oleh Inter Milan.

Benarlah Santa itu wujud! Tangis seorang The Kop yang terharu dengan hadiah Krismas terbaik untuk Liverpool.

23 Ulasan:

i'msosupernotcool berkata...

ya.
semakin kuatlah fahaman sejarah peminat the kop gini gaye.

Awang Joe berkata...

gosip paling liar skali utk peminat KOP bg tahun 2010...WTF...!!
YNWA.

makanbola berkata...

babi!!!
beruk ni patutnya dh diharamkan dari dikaitkan dgn nama liverpool!!!

dewajiwa berkata...

Rafa patut stay kat Spain je.

mamat cengeng tu paling sarkis la. modal lawak paling horor. senak perut gelak

Streetwizer berkata...

gua ingat rafa akn jd coach utk felda united pasnih...hurm...

Jarr berkata...

apa ni jorji.janji ngan i dah takmo kuar gmbr ni..mencik taww.

zX berkata...

tahniah!

rafalution mark II kakaka

Cob Nobbler berkata...

woi dah menang piala kelab dunia pun kena tendang?

well maklum la lawan dengan timbuktu fc of afrika mana entah jer..kahkahkah!

from treble to trouble
sian dowh inter

abang roy pegi blackburn ganti sam allardyce je la..kahkahkah!

Pet Shop Boys berkata...

Come on everybody, Rafa gave us Champs League 2005, Final Champs League 2007.
FA Cup 2006.

Semua itu kita dapat ketika Arsenal main cantik dan tak menang apa-apa.
Sementara Man U menang Champs League hanya mengharapkan John Terry terpeleot ketika nak tendang penalti.

Hes not that bad.

Bukankah the Kops sendiri pernah gantung banner benitez is god dulu.

ayobkelubi berkata...

kah kah kah!

touching pulak fan liverpool ni!.

kah kah kah!.

aku pun fan liverpool. peaceeee..

Remy Maximus berkata...

Pet Shop Boys:saya kurang paham sikit sejarah nih.

under benitez kenapa memang takde trofi EPL ek?

gempak sialllllllllllllllllllllllllllllllllll benitez

talkIZcheap! berkata...

habis, Lpool harapkan sheva yang mmg tak reti kick penalti miss penalti je pown....

Alke berkata...

@talkizcheap - ya betul, sama je la liverpool oii....sheva pun tak masuk penalty gakkk...apedaaa..udah2 le..jangan la mike bandingkan Lpool dengan Manchester United, tunggu mase je title ke 19..pas ni korang men la dengan Reading FC

hellghast berkata...

tapi ko kena tengok juga Rafa berapa tahun kat epl,berapa banyak piala dia dapat...
tak mcm fergie,berpuluh tahun,dulu united ade musim bangang kita pun tak tau...hahaha...
eh aku bukan penyokong the reds huhuhu...

Nik Saiful Anuar berkata...

ceh.............lu org, x leh nk gurau sikit

comeback from 3 goal behind, yes they really damn deserve it, kehkehkeh

blitz berkata...

"tapi ko kena tengok juga Rafa berapa tahun kat epl,berapa banyak piala dia dapat..."

berapa banyak piala rafa dapat masa dia kat EPL?

Hambali ® berkata...

itu pun nak emo

busuk punya olang

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pehh.. jenis dah ludah jilat balik ni memang perangai liverpool eh?

pehh.. jenis nak bandingkan rafa dengan fergie ni memang buta sejarah eh??

pehh.. jenis nak cakap pasal MU menang penalti tapi tak tengok depa pun menang penalti jugak memang dasar tek sedar diri..

pehh.. memang pehh la budak-budak liverpool nih..

keli berkata...

Gua ludah gua x jilat balik tp hingus meleleh gua sedot blk dan telan kerana rasanye yg lemak berkrim...kakakaa....
Da citer psl penalti plak.....
Pastu citer psl cup plak....
Janji budak liverpool kekal sihat dan ceria setiap hari...kikiki
Menang kt istanbul tuh kenangan manis fan2 liverpool...priceless....nicely done Rafa....I love u. Member gua yg budak2 MU pon ngaku yg game tu mmg dramatik. Mse tu sape2 x tgk gua ingt mmg rugi laaa... Kalo korg kate menang bese2 pon gua x kesah.....apedehal...
Janji rock.....pheeeewwwittt...

YNWA!!!!! I love liverpool fc.
1 malaysia 1 liverpool...kikiki..

orang_es berkata...

sangat berinformasi fakta sejarah yg diberikan oleh pet shop boys, masuk final pn kira sekali tu.mmg menepati tema sandarkan pada kenangan. keep it up kehkeh

pakkordi berkata...

Bakor aje si rafa tu, bakor aje!

Nik Saiful Anuar berkata...

@pakkordi

mcm harem, addict ngan citer kak limah la nih, akakakaka

Awang Joe berkata...

setuju ngan pakkordi...kita bakor...kita bakor...x pun kita panggil anak si mamat tembak dia...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...