ANDA SEDANG MEMBACA

21

Game of The Night - Fulham vs Sunderland

Obefiend Weiland Sabtu, Disember 11, 2010 ,
Kasi chance please



Malam ni tak seperti malam sabtu biasa aau tak akan bersenggama dengan awek Kazakhstan yang aku angkut dekat Kelab Tuak Tang Tok Teng. Malam ni team terbaik dunia yakni Fulham bakal berhadapan dengan Sunderland. Sunderland diurus oleh Steve Bruce manakala Fucking Fulham diurus oleh Mark Hughes. Kedua-duanya bekas pemain team terbaik Liga Perdana Inggeris Manchester United.

Tiada team big four menyemak. Let's enjoy bolasepak working class.


21 Ulasan:

fairuz berkata...

fulham 3 sunderland 2...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

fulham 2 vs 2 sunderland

Merrul berkata...

inilah yang kita mau...
semangat bolasepak sebenar tanpa mengambil kira team klasemen sahaje yang bermain..
siapa tau 1 hari nanti tampuk BESAR BEREMPAT bakal beralih pada pasukan lain..

LS berkata...

sunderland 2-1 fulham.

Zinedine Zaiddin berkata...

Fulham kan raja seri. 9 game seri berturut-turut. Memang FFFFFUUUUU~~~~~~~

Zamora injured, tinggal la Dempsey terkapai2 kat depan. Luckily Andy Johnson baru pulih..kita saksikan pertembungan bolasepak sebenar working class!

Streetwizer berkata...

dibibir fulham di hati MU~~

now i get it...

makanbola berkata...

bukan ke liverpool pun working class skang?kehkehkeh
game 1.30pg xtermasuk arini ek????

kareem berkata...

0-0 . WTF...

keli berkata...

Drpd gua tgk game ni baek lyn drama....liverpool men gua tgk full. Xyah pura2 ler korg tgk game ni...gua jamin lu org tgk time gol jer.....

talkIZcheap! berkata...

@makanbola: tang mana ayat "tiada team BIG FOUR" yang you tak faham? keh keh :P

Obefiend Weiland berkata...

best game ni sampai mamak pun tak tunjuk!

y.a.n.a berkata...

boring...

baik layan ulangan german vs spain...

tengok kekacakan xavi alonso lg bgs..

lambatnya game MU...

keli berkata...

err.. yana rooney (shrek) pon kacak jgk pe....xpon obertan (squidward)....kakaka..

y.a.n.a berkata...

sorry...
i mmg kipas susah mati MU tp kalau nk ckp player2 yg ensem ni...

player everton lg ensem..tp ttp suka xavi alonso...

tetapi pemain MU (bekas la skrg) yg mmg kacak dulu, kini dan selamanya..the one and only...David Beckham.

mijae™ berkata...

ahh sudah..

dia pilih player2 ensem dowh..haha

keli berkata...

Yana spelling nme dier xaBi alonso.
Da 2 kali jd gua kasi btol. Peace...

ijan berkata...

hahaha....
yana ni lawak la

Cob Nobbler berkata...

gua suka banner baru kahkahkah!

Merrul berkata...

well i say..xabi alonso tak hensem...

why???
sebab die maen tok real madrid..
real madrid tak hensem sbb kalah ngan barca yang juga tidak kacak..

hehehehe

y.a.n.a berkata...

keli: tau tp gi M la kan..hahaha..
thanks btw...

eh, korg igt sng ke pompuan nk stay pg2 buta tgk world cup kalau tak kerana player yg ensem...(salah satu faktor la..)se

kareem berkata...

awek pavilion rupernye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...