ANDA SEDANG MEMBACA

28

In Rafa We Trust!



I selaku fan Liverpool mengecam sekeras-kerasnya kenyataan Abang Lucius Maximus, lupakah Abang Lucius yang manager kesayangan kami itu pernah membawa team paling hebat di muka bumi ni menang UCL ?

Kalahkan AC Milan lagi tau. Manchester United pernah kew kalahkan AC Milan? Tak pernah kan? (Rujuk fakta yang Pet Shop Boy bagi)

Dan yang paling penting, kami kelab bolasepak paling power di muka bumi ni dah menang UCL sebanyak 5 kali. Team Abang Lucius pernah kew?


Biar jasa jadi kenangan

28 Ulasan:

saiful aizat berkata...

memang sandarkan-pada-kenangan.com betul.

Cob Nobbler berkata...

wok ong,wok ong
wit hop in yo hat
en yu nebe wok alon
yu nebe wok alon.

nyzm berkata...

man utd pernah menang lah lawan AC Milan!

ringo berkata...

tak silap aku man utd penah bantai ac milan 4-0

Cob Nobbler berkata...

kahkahkah - tu la pasal.
4-0 rooney score - hari tu gua ingat.

sebab masa tu rooney form gila sampai letak nama anak pun runi.

hari masa beckham pakai scarf hijau kuning - anti glazer.

tapi united fans
jangan salahkan fan liverpool
dorang tak tau
sebab dorang dah lama tak tengok champions league

kahkahkah!

Cob Nobbler berkata...

*member gua letak nama anak dia runi.

mankaran berkata...

JOM KE STADIUM NASIONAL BUKIT JALIL 15 DISEMBER , MALAYSIA VS VIETNAM
Semi Final 1 Piala AFF Suzuki 2010: Malaysia vs Vietnam di Stadium Nasional, Bukit Jalil | Rabu 15 Disember 2010 | KICK OFF 8.00 malam .Tiket RM20 dan RM40 dijual pada Isnin (13 Dis) di Wisma FAM, Kelana Jaya (9.30am-5.00pm), Selasa (14 Dis) di Stadium Nasional ...(10.00am-7.00pm) & hari Rabu di Stadium Nasional (10.00am)

-KingSyahmi- berkata...

adehh...lawak gle Scousers nii...united pernah bantai AC Milan 4 - tel0r kot....gua siap download lagi match...sbb nk tgk abg becks, gary n scholes reunion...hehhe

.Gory. berkata...

Kelab paling hebat dalam dunia menang 5 kali? jadi real madrid yang menang dah berapa kali tu kira lagi tak hebat la dari kelab paling hebat ni? jeng jeng jeng!

ijan berkata...

sad pool ;)

nenasoren berkata...

@Gory,
ni lagi satu yang sandarkan-pada-kenangan.com . Real da bape lama tak menang da. tp itsokei. Kurang2 perform dalam league sendiri berbanding liverfool.

frwls berkata...

betul tu abdul! chelsea pernah ke menang ch. league???

cantikkklahhh abdul pass sikittt!

MU pun tiga kali jerk!! KAHKAHKAH

Farah berkata...

dah sampai jadi mcm sekarang pun masih lagi sandarkan pada kenangan...

Streetwizer berkata...

sandarkan pada kenangan merupakan tagline yg mulia utk tahun ini....

mohd hafiz berkata...

gua syak abdul sokernet ni = LUCA DK


p/s: Luca DK.. kalau bukan lu jgn marah ah!!! hehehehehe...

daem- berkata...

baru bulan mac yang lepas milan kene bantai dengan man utd. tu pun dah lupa ke?

mohd hafiz berkata...

@daem- dia saja2 buat lupa tu pasal dia mau bakar lagi... itu jew!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

MU kalahkan milan 4-0.

Liverpool seri(kalahkan?) milan 3-3
(menang penalti)

LS berkata...

sandarkan pada kenangan jelahh

mr dimaz berkata...

mana fan kops??x kn mmbisu kowt..
oo ye lupa masih x caye lg mu pnh ng ngn milan..kahkahkah

makanbola berkata...

ini posting bola tanggung
ini posting bodoh
ini bkn fan liverpool
bingai!!!

kareem berkata...

abdul, lu jage jela spurs lu. kan budak lvpool dah marah...

ayobkelubi berkata...

pet shop boys : abang selaku org kedua kuat liverpool selepas jarr memberitahu anda.sila google kalau nak bantai pundit dlm ni. derang ni semua buat kerja kecuali pipitusta.

kan dah kena bola tanggung.

*facepalm*

adeehhhh..

keli berkata...

Abdul nih fan liverpool yg munafik....dier nih sbnrnye fan MU yg mughallazah tu....jd jgn terpedaya sekutu2 setan ni...opps setan merah...kakakaka...

Fan YNWA yg ori jgn layan pirate pye.

Abul berkata...

kalau dah nak 2 dekad tak menang liga tak payah bising la. mng UCL pun nasib gila babi.

Pet Shop Boys berkata...

lol. Menang beat AC Milan time power tau...tgk ah line up AC Milan time tu sape..Jaap Stamp, sevchenko, Maldini, dan pergh kira semua power ah

MAn U Beat AC Milan zaman kejatuhannya...time Seedorf dah tua boleh lah!

Jarr berkata...

yg fans luar duk bercerita kung kang kung kang,menang nasib giler babi la, man u menang 4-0, liverpool seri 3-3 menang penalti.

come on guys.sandarkan pada kenangan my JOHN.

Pet Shop Boys berkata...

Man u memang against bayern 1999 ...itu yg dikira menang nasib ok.

Dgn AC Milan kat Istanbul is a total fighting spirit ok.

:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...