ANDA SEDANG MEMBACA

19

Once A Kop, Always A Flop





Ibarat kera mendapat bunga


Posisi ke-5 dalam Serie A pada masa ini, 10 mata di belakang pendahulu liga AC Milan dan hanya posisi ke-2 dalam Kumpulan A Champions League dengan rata-rata barisan pemain yang sama ketika dulu memastikan takhta Serie A milik Internazionale selama 5 musim berturut-turut dan kejayaan treble (Champions League, Serie A dan Coppa Italia) musim lepas.


"But how? Has he lost again?" tanya Jose Mourinho ketika dimaklumkan kekalahan Inter baru-baru ini.


Sumber Kop: Sukan Yahoo!

19 Ulasan:

odd soldier berkata...

aku rasa tahap iq budak gemuk fara ni cuma 15 je la.

Pet Shop Boys berkata...

Jose cakap camtu sebab nak cover dari kena belasah 5-0 je lol.....

Oh Me berkata...

Tukarlah nama blog ni jadi SOKERNET: BLOG BOLA ANTI-LIVERPOOL....

semua nak kondem Liverpool je. Taulah Obe pakai baju Man U.
Pipi dulu pun Man U.

Point of View berkata...

oh me tak yah la tensen. lucy tulis ni pun sebab dia sendiri fan inter, mcm tak tau!

LS berkata...

DEM!

Jarr berkata...

ni pesen nak alihkan perhatian dari chelsea jadi bahan flop giler babas.

kan kan kan?

apadahal....

SocketWorld berkata...

Rafa bole update Resume ganti Ancelloti (kompom kena sack kalau tak menang UCL).

ayobkelubi berkata...

oh me : pengkondeman liverpool adalah kebanggaan utk kem liverpool.

bak kata kapten marvel : apa ada hal?.

keh keh keh..

makanbola berkata...

lucy starts loosing his credibility

kahkahkah

post dh tahap abdul soker dah

kohkohkoh

Hambali ® berkata...

emo plak dah

aranhellstorm berkata...

hehehe...biasalah tu team power, walaupun di tangga ke lapan dan pernah duduk lama di zon penyingkiran, tapi masih selalu juga disebut-sebut orang.

barulah true klasemen...heh

YNWA!

sapikmon berkata...

benitez kene beli sume pemain lverpool...hehehe baru la mantop!!!!

Streetwizer berkata...

liverpool?rafa?inter?





kekekeke.....

ijan berkata...

"once a kop always a flop"
nice one luci..

keli berkata...

Kalo org berak dlm seluar pon ttp bau laaa....sme gak nk tutop kebusukan chelsea tp gunekn entry nk cover kebusokan game chelsea sjk2 ni......hehe....cover line kunuun....

hellghast berkata...

ape kena dengan Real madrid kena titik 5-0 plak pet shop boy...at least menang balik game2 selepas itu...5-0 tu cerita lama,hahaha!!!
Rafa kena cukur misai dengan jenglot baru power balik hahaha!!!

Nik Saiful Anuar berkata...

benitez dah mencapai tahap nyanyuk, same goes to alex ferguson

lain la mcm pep, muda dan bergaya, kahkahkah

Emoon Zulhilmi berkata...

haha..
gua sajes beliau belajar ngan jalil rambli lagi bagus..

TENGKU berkata...

tajuk post ko keras sore loser...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...