ANDA SEDANG MEMBACA

38

Entri Apa Ada Hal Chelsea (Atas Permintaan Ramai)

Lucius Maximus Jumaat, Disember 10, 2010 , , ,


'I don't think any team can say they are playing well. The good thing is we're not like Liverpool. We're not out of it. We're still in with a very good chance and we certainly have the ability and the players to go to places like Tottenham or Arsenal and get great wins like we've done in previous years.' - Captain Marvel


Okay, yang selama ini asyik seri dan kalah sebenarnya sebab King Carlo saja simpan tenaga pemain untuk ujian getir bulan Krismas. Sebagai persediaan untuk berdepan kombo tiga serangkai Spurs, Red Devils dan Gooners.

Jadi tilikan Ayah Pin untuk tiga perlawanan EPL berikutnya ialah:

Menang 3-0 lawan Spurs

Menang 3-0 lawan Red Devils

Menang 6-0 lawan Gooners

Apa ada hal?

Sumber Apa Ada Hal: Surat Harian

38 Ulasan:

mrlrie berkata...

huhh?????

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

semoga tilikan ayah pin benar kali ini..bagi memudahkan laluan liverpool menuju puncak

mrlrie berkata...

kalau 1st dapat hadiah ka ha'a? huhuhu..

kalau benarlah king carlo menyimpan kekuatan nak bertemu 3 combo... mmg benarlah 3 combo tersebut ternyata lebih inzal kekuatannya kerana taktik menyimpan tenaga utk bertemu team heavyweight tidak dipraktikkan oleh 3 combo termasuk blackpool! kalau team pool 1 lagi mmg dok simpan kekuatan sejak berzaman lagi.. bila nak tunjukkan kekuatan sebenar taktau laa ngeh ngeh ngeh..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

yeah! cayalah lucy.

"The good thing is we're not like Liverpool." btol ke terry cakap camni??

aranhellstorm berkata...

entry sombong, ujub riak lagi bongkak yang bakal memakan diri, kau tengoklah nanti.

Ini nostradamus melayu yang cakap.

Haha!

Merrul berkata...

"Okay, yang selama ini asyik seri dan kalah sebenarnya sebab King Carlo saja simpan tenaga pemain untuk ujian getir bulan Krismas. Sebagai persediaan untuk berdepan kombo tiga serangkai Spurs, Red Devils dan Gooners."

ulasan:
okes..rakan2 spurs,mainchamsial united dan juga the goners..anda sume bole berbangge kerna dr ayat di atas jelas menunjukkan kerisauan dan kebimbangan king carlo dan sekutu2 nye pd anda seme..


"Jadi tilikan Ayah Pin untuk tiga perlawanan EPL berikutnya ialah:

Menang 3-0 lawan Spurs

Menang 3-0 lawan Red Devils

Menang 6-0 lawan Gooners "

nasihat ikhlas:
kepada king carlo dan sekutu kuatnye spt encik lucy the fur dan kuncu2 nye..jgn sekali2 prcaye pd ayah pin..prcaye pd pemain2 anda an juga keputusan selepas tamat perlawanan..terima hakhiykhat...

hehehehehe..

Aizuddin Hanis berkata...

haha..tak dpt nye jep~~ ngan MU msti chelsea kalah punye~~

uncle fly berkata...

nampaknye ayah pin masih lagi 'jet lag' mase turun dari langit

wakakakakak

i'msosupernotcool berkata...

kah kah kah.

tak klasemen.

kah kah kah.

kitt berkata...

pergh..tiada sebutir pun ungkapan klasemen untuk entri chelsea kali ini...mungkin takkan ada lagi selepas2 ni.
(tag tak kire eh..).. keh keh..

Saiful Nizam berkata...

ayah pin tu jangan caye sangat.. dia baru turun dari langit.. sbb kena lempar dari langit pasa ajaran dia yg tak betul.. habis ultraman pun terjebak sama.. tak caya? ko tgk video nih..

http://www.youtube.com/watch?v=JQPTbY8I_WI

naya betul.. so moral of the story.. jangan caye ayah pin sbb Arsenal akan leburkan rekod Manure dan tumbangkan Chelsiot..

iKHwAn berkata...

abislah chelsiput ni kalau dah ayah pin yg tolong ramalkan..

iniialahaku berkata...

wow...biaq btoi simpan tnga bkan men lama nk jumpa team2 2 ye..kalau dah tua 2 xpyahla dok men lagi dah..tgk, kan dah nk kna rsrve power...hai...hehehe

-zAp- berkata...

sebagai fan chelsea,gua mengaku chelsea xkan mng lwn dgn team2 di atas sbb midfield berterabur gila unless we have super frank back.

ijan berkata...

kite tggu dan lihat...
sedap jgk tgk header sokernet btukar2 nnt...
asik gmba CPD je x best jgk...
riak takbur dan bongkak msih ade dlm dri luci da sekutu chelsemput...

Awang Joe berkata...

tilikan ayah pin kata carlo akan di Removal from employment lps nie...hehe...

Bert berkata...

yg 3-0 lawan MU dgn 6-0 lwn arsenal the aku stuju, tp nak menang lawan spurs tu x dapat la kan...

Jarr berkata...

statement terry butthurt ngan liverpool.
tu pasal la kuar statement gitu.kuikuikui

apadahal?lwn liverpool tu hari menang kan?

F├╝hrer und Reichskanzler berkata...

kata2 yg meninggi seakan2 mata sudah 20 perbezaan dan gam tinggal 5 jek....adus..ni pun nk msk kategori sandarkan pada kenangan gak...versi biru

Ajeossi berkata...

apa adahal?

Pet Shop Boys berkata...

Holden u there sweetheart?

pjoe berkata...

jangan percaya si penyundal ni
ish
nanti habis dijoloknya

ayobkelubi berkata...

keh keh keh..

y.a.n.a berkata...

apakah daya....drogba bagaikan hilang kekuatan batin..hahaha...

I always love and wait to see the fall of CHELSHIT...

frwls berkata...

kalah dgn liverpool sebab simpan tenaga?

kakakakkakakaka

gudjob brader

Streetwizer berkata...

yang gua tau,selagi ada beruk yg bernama Ramires selagi tu la chelshit akn berinzal...

jamsarisabian berkata...

Entry Yang Pendek..Padat..Penuh Ketakburan, Egois, Yakin Diri, Semangat Kental..Confirm Ciri-Ciri Pasukan Juara..Hahahaha..Apadahal..

keli berkata...

Eleeh abe torres da mskkn dua butir peluru kat bontot dier, tu yg sakit bontot kt liverpool tuh...Terry kalo emo sila pergi mampos......

crone1585 berkata...

memang benar kata lucy tu....go chelsea...

hellghast berkata...

tilikan tak pernahnye tepat hahaha!!!

TENGKU berkata...

poyo...sore loser

Merrul berkata...

ikhlas kate la dr gua kan..
kalo betol la chelsea smpn tenaga..
apa pasai sampai bturut2 kalah ngn seri nye..champions league match las kump. kalah gak..
di mana silapnye chelsea??
adakah daripada king carlo?
mungkin kerna ktiadaan frank "weak" lampard??
atau mugkin kerna sikap ujub dan takbur dari helsea dan fans2 taksub nye sendiri??

talkIZcheap! berkata...

tak habis lagi tilikan ayah pin yang sesat lagi menyesatkan ni??

Dulu dah salah dah... hahaha :P

Mr Garu berkata...

kata2 penyedap hati,agak2 la letak 6-0 lwn team nasri!!ingat team nasri main bola pakai kepala lutut kaa!!

Emoon Zulhilmi berkata...

chelsea cheese lebih sedap dimakan ketika remaja berbanding menyokong team yang agak remaja nih..hahahha

r.k berkata...

seperti biasa . riak takbur berlagak sombong . memang itu resmi juara .

come on .

crone1585 berkata...

aaah...MU lg takbur....

lucyal berkata...

peh tegar btl ego ko lucy...

tak serik entry dubur liar yg konon nak mengganas..kuar plk entry mcm ni...hancengggggg punye bau....

gud luck lucy...moga ko tak jd mangsa bahan pada masa akan datang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...