ANDA SEDANG MEMBACA

41

Jika Malaysia boleh, Liverpool juga boleh!


Saya berharap dengan kejayaan Malaysia menggondol AFF Suzuki Cup tadi dapat memberi motivasi kepada semua peminat Liverpool agar terus positif yang pasukan mereka juga boleh menang BPL satu hari nanti.

Gagal sekali bukan bermakna gagal selama-lamanya.

You'll never walk alone!

41 Ulasan:

Askar MUFC berkata...

We Are The Championnnn!!!

Err..maksud saya Malaysia, bukan liverpool. tapi liverpool boleh naik top 4 balik kalau mengikut nasihat tweet Jannah, dapatkan Safee dan Fahmi :-P

LS berkata...

terbaiklah Malaysia!

SyDen berkata...

Ini entri 2 dalam 1.

Carcass berkata...

terbaik Malaysia!! YNWA~

Nik Saiful Anuar berkata...

ok, roger that

Pert Doherty berkata...

k raja ada ckp nk conduct liverpool

talkIZcheap! berkata...

back to usual business eh, sokernet? :p

.Gory. berkata...

Kami penyokong Blackpool mahukan gandingan Torres dan Safee Sali!

Gonzales pun boleh la.

Mohd Asnawi berkata...

aku prasan tweet rio ferdinand congrats Malaysia menang Suzuki cup...

http://twitter.com/rioferdy5

adek dah besar berkata...

orang kalau dah berjersi merah padam memang tiada masa hadapan.

y.a.n.a berkata...

fahmi ala2 casillas...
mantap serta bergaya...

safee?
abg luci, tolong adjustkan boleh?
:D

keli berkata...

New champion suzuki AFF Cup.
Malaysia Boleh!!! Indon Boleh blah..sandarkan pada laser jelar.
Gua akan teros sandarkan pada kenangan bersama liverpool. Apedehal... YNWA!!!
'back to usual business eh, sokernet?'
MU kan seri....kikiki....malaysia save the day. Entri menganjing da ditunda....ciss...cmne pon gua hepi...

y.a.n.a berkata...

hello keli...
hawau u?

2 ayat terakhir tu kita lupakan dulu ye?tak sabar nk tunggu game blackpool vs liverpool...let's see who is the real fool...

Kuasa Autonomi berkata...

Terima kasih encik Sokernet! Tp malam ni aku bukan Liverpool atau Real Madrid! Aku MALAYSIA! And really proud of it!

Penat siot malam nih! hahaha

Super AL berkata...

antara komen dari Indonesian yang aku rasa sgt lah bernas;

Disinilah bedanya mental Indonesia dan Malaysia. Saat kalah, tim Malaysia sibuk mencari kesalahan sendiri untuk diperbaiki. Bahkan orang Malaysia sibuk menyalahkan tim nasionalnya yg kata mereka cuma beruntung bisa juara (di kejuaraan sebelumnya).

Sedangkan orang Indonesia histeris mempermasalahkan soal laser ini, dan lupa memperbaiki kekurangan yang ada. Jadi memang mental bangsa kita ini payah…

Lagipula bukan cuma saat melawan Malaysia, tapi juga saat bertanding dengan Filipina kasus laser terjadi…

Dan seperti juga Malaysia, Filipina adem2 aja udah kalah. Padahal kalahnya tipis, jadi bisa diajukan ke FIFA untuk dipermasalahkan…

keli berkata...

Halo yana...
I like u girlzzz...good fight back spirit...gua x dtg idea nk komen doggy skrg nih psl tgh mood hepi...kakakaka....

y.a.n.a berkata...

thank you, i like you too...

Nazri berkata...

i like you too y.a.n.a

y.a.n.a berkata...

i love you nazri.

keli berkata...

I love you too nazri...kakaka

talkIZcheap! berkata...

"2 ayat terakhir tu kita lupakan dulu ye?tak sabar nk tunggu game blackpool vs liverpool...let's see who is the real fool..."

kena bantai kat gurlzz memang dua kali sakitnya, kan?

you go, girl!! :P

Nazri berkata...

awwwww *tak tidur lena*

keli berkata...

Mmg pedih & sadis....xper gua hepi dlm pedih dan sadis.....I love you too TiZ...kakakaka...

y.a.n.a berkata...

u'ols jgn la cmni...
kalau nak i masuk dlm mimpi, takde hal la..seru nama 3 kali...

ala, keli, i gurau manja je tu...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pehh.. time-time ni la line internet aku nak kene potong.. dah tak dapat nak berlagak kat dunia maya..

first nak berlagak dengan wak-wak dan bibik-bibik pasal kemenangan Malaysia..

second nak berlagak pasal MU still klasemen and unbeaten. apeadehal?

afterc berkata...

sy respek penyokong indonesia yg sporting dan masih bergelak ketawa walaupun tewas. bukan mcm penyokong salah sebuah pasukan negeri di malaysia yg suka merosakkan kerusi stadium apabila kalah..ekekekeek

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@afterc

Pernah tengok/tahu tentang Jakmania vs Kabomania tak?!

Ekekekekekekekek...

Cesc Luzeza berkata...

mood happy hingga hari jumaat..hahahahaa

talkIZcheap! berkata...

@afterc: setelah penat ber'perang' dgn Indonesia sehari dua ni, dan menang, maka kita boleh lah kembali fokus kpd 'perang' sesama sendiri dalam Malaysia ni plok dop??

Ko guano??

huhu...

ska berkata...

kepada pengulas utame sokernet... tolong gune tajuk "Blackpool vs Liverpool : Who is the real fool" untuk entry di kemudian hari.. sbb aku rasa mmg cara ayat nih... mcm boley buat lirik lagu rap plak... hhahahhaa.... sayang yana....

y.a.n.a berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
y.a.n.a berkata...

kalaulah boleh ku like komen mu itu ska...

ye saya sayang anda juga.

Awang Joe berkata...

kalah...defend main cam player indon...hampeh...YNWA.

afterc berkata...

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

@afterc

Pernah tengok/tahu tentang Jakmania vs Kabomania tak?!

Ekekekekekekekek...

@TTB
Persija Jakarta vs Persikabo? Sy mengulas tetang perlawanan malam tadi berdasarkan apa yg sy lihat.
Ekekekekeke

@TIZ
Bereh. Molek sunggoh palo hota demo..hehehe

Pet Shop Boys berkata...

:)

ijan berkata...

sad pool...

Pekerja Kontrak berkata...

yeah!!!!

easymustard berkata...

YNWA dh x relevan daaaah...wolves n blackpool pn xnk jalan same korang hahahaha

YOU'LL ALWAYS WALK ALONE!

YAWA....cun gk kn YAWA

Askar MUFC berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Aizuddin Hanis berkata...

liverpool klau nak mng..kene kalah dulu...season ni jd bottom3 then season dpn msk liga coca cola jd ah juara..msk epl balik then jd bottom3 balik dan smbg sndiri...smpai lebam

pakkordi berkata...

#GarudaMerahLiverpoolFightsBackSaturdayAgainstBolton16-0

Steady lah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...