ANDA SEDANG MEMBACA

15

Kisah 2 Ayam Jantan di BPL

O.k, ini keputusan meibatkan 2 team ayam di BPL.

Satu team ayam draw dengan dengan team dubuk liar 1-1, sekaligus memastikan Arsenal terus klasemen. Terima kasih pada dubuk liar sebab miss penalti.


Dan lagi satu lagi team ayam, kalah 1-3 pada team penjara. Terima kasih kepada Jerzy Dudek kerna menyelamatkan sepakan penalti Andriy Shevchenko.


YNWA!

15 Ulasan:

ijan berkata...

timekasih semua ayam
love this result

The Swinger berkata...

ayam brand kat bawah tu agak kasihan. kehkeh..

- nalza - berkata...

Keh keh keh dubuk liar dh kena patuk dgn ayam.. keh keh kehh..

Tp ayam-sandarkan-pd-kenangan ni.. err.. cuba lagi la ye. kesian plak aku tgk.

Streetwizer berkata...

ayam....bermacam ayam....

Jarr berkata...

kote kote yg takleh tido malam kalau liverpool menang org org ni lah..tu pasal la bila liverpool kalah sanggup jalan kaki gi cc nak bahan liverpool kat sokernet.

lame ass.

walk on. YNWA.

Pet Shop Boys berkata...

Booooo lawak lama ah sardin tu....

Dah basi dah tu.

Spurs team ayam pun Drogba tak boleh score ke? kah kah kah....

pjoe berkata...

again.. lame entry
kalau nak 'bahan', cari idea kreatif sikit
makan sardin banyak sangat ke?

Abdul Sokernet berkata...

PBS, kisah lama boleh pakai, takkan lawak lama takleh pakai kot?

A w a N berkata...

lol.. Sejarah sardin dgn sejarah liverpool hanya kerana tahun yg same??

lu a manyak bodo punye olang woo..

hahahaha...

YNWA

talkIZcheap! berkata...

ouch, butthurted...

keh keh keh :P

LoStGuErReRos... berkata...

leberfool...

Awang Joe berkata...

sardin? sedap tue...kna pulak wt mkn ngan roti time tgk bola...hehe...
YNWA.

orang_es berkata...

hahahaha kelakar la post ni.. mmg kreatif abdul sokernet ni. keep it up!

keli berkata...

Liverpool tetap dihati......

Nazrulhad Hashim berkata...

mcm haram.. sokernet berat seblh hanya mengutuk team yang dia tk suka dan menyokong team2 yang dia suka... hahaaaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...