ANDA SEDANG MEMBACA

20

Landasan Yang Betul

Lucius Maximus Isnin, Disember 13, 2010 , , ,


Chelsea tidak pernah menang dalam perlawanan EPL di White Hart Lane semenjak Ogos 2005. Untuk dua musim EPL yang lepas Chelsea tunduk kepada Spurs setiap kali bertandang ke White Hart Lane.


Ianya badi White Hart Lane. Ada dua stadium dalam England dimana Chelsea datang dan tidak akan mendapat satu mata sekali pun. White Hart Lane dan Eastland. The Emirates? Itu memang konfem 3 mata penuh.


Jadi untuk bertandang ke White Hart Lane dan membawa pulang satu mata serta satu penalti yang gagal disempurnakan adalah satu pencapaian yang menonjolkan ciri-ciri sebuah pasukan yang bakal klasemen.


Chelsea berada di landasan yang betul untuk kembali klasemen. Apa ada hal?



Bekas penghidap wabak demam Malaria Tapioca enggan mengikut jejak langkah Rudeboy menamatkan kemarau gol dengan jaringan penalti. Dasar si dubuk liar!

20 Ulasan:

uncle fly berkata...

berseri seri .. ekekekekekekekek

Streetwizer berkata...

dubuk liar kaki lembik...sbb tu penalti tak masuk...kesan malaria tak hilang lg...

Pet Shop Boys berkata...

First in Monday Morning. Woahooo!!

Encik Akmal berkata...

Apa-apa pun, gua tetap kecewa dengan the Drog. He had a chance to be The Blue's hero with a brace thus a win for Ancelloti, but he spoilt it.

tapi takpe lah. Its White Hart Lane anyway. Ni gua ada buat entri khas pasal player Tottenham, Alan Hutton.
http://encikakmal.blogspot.com/2010/12/cer-punya-cer.html

i'msosupernotcool berkata...

kah kah kah.

apa ada hal?

saudagar gaRAM.. berkata...

yaaa..apa ada hal..game rancak macam celaka..

nak makan nasi pon tak tenang..

y.a.n.a berkata...

team lain menuju puncak, chelsea menuju gaung pulak...

bagus-bagus...

ijan berkata...

kahkahkahkahkah

nyzm berkata...

berseri-seri muka drogba kahkahkah!

A w a N berkata...

wakhal la...

hahahahaha...


"wakhal" aku punye captcha tadi.. LOL!!

talkIZcheap! berkata...

2011 tahun menghanjing Chelsea?

Ajeossi berkata...

apa ad hal...
hahahaha

mijae™ berkata...

dok rok bar

Pet Shop Boys berkata...

Please Please janganlah kutuk Chelsea...Kesianlah kat diaorang.

Ancelloti akan work out kelemahan Chelsea dan percayalah mereka akan menang juga suatu hari nanti.

Percayalah Chelsea akan menang juga suatu hari nanti!

Remy Maximus berkata...

hye yana.die hard fan MU.nice to meet you.

y.a.n.a berkata...

hai remy..yeah..
nice to meet you too.

syakir berkata...

D.Drogba memang juah..
cara jalan yang penuh keegoan..
game ni utk pastikan 3 mata dalam genggaman pasni.

cendoi berkata...

kepala taik landasan yang betul..kahkahkah..

keli berkata...

Landasan keretapi ke.....kompen kne langgor pastu mati berkecai.

Tp btol gak entry yg lucy bagi nih...emmmmm btol lar.....apedehal.

lucyal berkata...

pala hok lu klasemen!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...