ANDA SEDANG MEMBACA

28

DUBUK LIAR? APA ADA HAL..

saudagar gaRAM.. Isnin, Disember 13, 2010
semalam team chap ayam bertarung dengan dubuk liar..team dubuk liar?

apa ada hal..

alah..walau status ayam sebagai mangsa dan dubuk plak pemakan bangkai mangsa,ini semua tidaklah dihiraukan oleh chap ayam..makan daginf dubuk pun kadangkala sedap kot..walau gua tak pasti tentang hukumnya..

..tapi,apa ada hal..

team dubuk ni dah brape minggu tak dapat 3 mata..walau mendapat sokongan dari kerajaan langit yang menilik kemenangan unggul ditangan dubuk liar dengan 3 gol berbalas kosong,tapi ketua kerajaan langit bukan boleh pakai sangat..

so, apa ada hal..

dulu pon masa Malaysia jerebu,pengikut kerajaan langit dok kata ianya adalah kerana tok ayah depa yang masa tu lari masuk utan dok isa rokok..

itulah punca utama jerebu..pembakaran terbuka?lapisan ozon?tu semua tipu..konspirasi teori je tu..mesti helah Freemason lagi..so jerebu adalah kesan rokok si tok ayah mereka..

..tapi apa ada hal..

walau line up team chap ayam semalam kehilangan RVD, pasal injury..terpaksa harapkan playmaker yang sebelum ni punya..modric..lama gua tak nampak mamt ni main kasi sempoi pasal terpaksa berebut dengan RVD..

..tapi,apa ada hal..

letak kat depan plak,ada Super PAVVY..gua syak memula mesti serangan macam celaka punya gampang..mamat ni finishing dia memanjang pegi ntah ke kutub utara..bukan boleh pakai sangat kekadang..

..tapi,apa ada hal??

opsss...silap..minit ke 15 Super PAVVY menunjukkan dia ada hal..
dengan assist dari mamat baru baik sakit Jerry the Jermain Defoe..

so,apa ada hal..

masuk second half, kepala dubuk liar masuk padang..konon nak bagi serang ok sket pasal abang Anelka dok main kat tengah je walau striker..
dubuk liar punya kepala dah masuk?

apa ada hal..






ok..so kepala dubuk score satu..apa ada hal??

minit 91..ntah apa gampang dubuk liar dapat bangkai tergolek hujung minit..sebijik penalti..
gua dah rasa macam celaka..sial btol..hujung2 baru nak dapat camni..


tapi,kata Heurelho "THE HERO" gomes kata,apa ada hal..

bagi save sket..



settle..skali lagi dubuk kempunan nak 3 mata minggu ni..


apa ada hal kan ayah pin?

gua yakin sekarang menonton bola sambil makan nasi adalah perkara tak masuk akal..celaka btol game bukan main rancak..gua nak suap nasi pon payah..tak bleh leka pandang sket..ada je aksi rancak..mamat chap ayam tak tau ke gua tengah lapor nak makan nasi?kang tersedak kan naya..

28 Ulasan:

Aizuddin Hanis berkata...

hahaha~~ harap chelshit truskn pemainan mcm 2~~ smpai akhir season~~

LS berkata...

nice Aizuddin Hanis.

Kah kah kah

adek dah besar berkata...

chelsea? apa tu?
keh keh keh
apa ada hal ye dak?

Streetwizer berkata...

kah kah kah....chelsea?apa ada hal?
ayah pin?mmg tak leh pakai org tua tu...

adek dah besar berkata...

ayah pin, upin ipin...

apa ada hal lucius?
keh keh keh

moze berkata...

Game yg best.
Bape kali aku x jadik nak tido.
Tp Chelski mmg tgh parah skrg nih, Smpai kena harapkan Droria (Drogba + Malaria) gak utk jaringkan gol.
Si Anelka cam lupa nak mandi wajib jer b4 game asik pas meraban jer.

Di harap game ujung minggu ni Chelski meneruskan permainan sebegini.

Glory Glory!

Cob Nobbler berkata...

Cayalah Selena Gomes!
lu memang magic at the Waverly Place..
dubuk liar pun mampu ditundukkan!

To dare is to do!
GGTH!

kahkahkah!

zX berkata...

kah kah kah ... dubuk liar sepak penalti ala2 manja la plak semalam ..

off topic:- joke kat bawah ni mmg tahap cilake hahaha

http://img692.imageshack.us/img692/3553/teveth.jpg

Jarri berkata...

entry ni tak best langsung

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Nampaknya kebah demam Malaria masih tidak habis lagi dan status Dubuk Liar telah bertukar kepada Dubur Liar.

Apa ada hal....

ijan berkata...

ok ayam ni sedap klu msk merah...
goreng pon sodap

Pet Shop Boys berkata...

Merry XMas Harry

jon berkata...

apa ada hal..melaka boleh ak!

MuKaHaNTu berkata...

@Nami
GGTH? Go Go To Hell? Jgn jadi one hit wonder dah la..but thanks anyway. It's getting comfortable up here on top.

Cob Nobbler berkata...

Glory Glory Tottenham Hotspurs la.

MuKaHaNtu:Tottenham Hotspurs used that phrase first before MU..tolong sikit..

Bert berkata...

game yg superb mendebarkan. agak mendukacitakan spurs gagal utk menang, tapi apa ada hal,skit hari lagi terklasemen jugak spurs nnt..

heri redknap kene beli defender, tgh dgn striker dah mantap, defend kene upgrade skit, hutton tu x convincing sgt

akuadanama berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
akuadanama berkata...

@cob nobbler

sokong spuds plak dah.fcum ko apa cerita?belacanlona?

off topic jap,
kata fan tegar la liga,nama kelab madrid yg satu lagi pun eja tak betul.atletico ke athletico?kalu athletic tu aku tau le...athletic bilbao @ charlton athletic...hahaha

Cob Nobbler berkata...

akuadanama:so if i support spurs,lu ada prob?

btw gua support pun bukan sebab apa,it's because i was there when i was in london.

so - it's that a problem kalau gua salah eja?in that time gua tak habis spanish lesson gua lagi.so?wadehel?

at least gua ada reason kenapa gua sokong spurs.macam obe nak sokong fulham ke ape.

lu orang apa ada hal?sokong selangor,kelantan or kedah je la!

Cob Nobbler berkata...

oh ya - even kalau gua pelompat parti pun,none of the clubs will pay me.

so what - lepas ni gua nak sokong sunderland ke,nak sokong partizan belgrade ke,nak sokong timbuktu united ke - it's up to me.gua memang tak loyal sebab tu gua sokong je mana-mana team yang gua rasa gua suka.

lu jadi penyokong setia apa lu dapat?duit?kalau lu fan chelsea ada roman abramovich bayar?kalau jadi setia dengan MU ada malcolm glazer bagi share kat lu?

no - so - lantak gua la.

oh about my spelling fault - well itu pun nak dijadikan isu - at least i don't speak spanish in that time.i can speak and spit on your face right now,no problem bro.

gua evolving,bukan macam lu.

kareem berkata...

emo sial

keli berkata...

Ape gado2 niee....kalo x puas hati race kt track......

Nik Saiful Anuar berkata...

main mcm ni punye lawa, UCL mesti x de hal kn??

bring the first UCL trophy to White Heart Lane this season

Besi Karat berkata...

biasa la bila team tengah up ni ramai la fans.tunggu pulak nanti bolton naik.
wahahahahaha.

mentega gumuk bolat berkata...

Fan Team Monkey United aka MUnyet United memang suka berangan-angan...apa ada hal...
kah kah kah

akuadanama berkata...

cob nobbler

cuit sket pun dah melatah siot.emo betul.adakah sokernet dah bertukar jadi blog serius...hahaha

ijan berkata...

emoemoemoemoemo
kahkahkah

Jarr berkata...

Akuadanama ngan Co nobbler.
Sorang duk malaysia lagi sorang was duduk there before. amacam broken english gua?boleh migrate kerja kat downing street tak lu orang rase?

jgnla emo brader brader.Lucius 7 tahun duduk Cote D' Ivoire.Apa ada hal? takde pon gua dengar slang dayak suku kaum drogba dari dia?

rileks sudah..ingat, bakar membakar amalan mulia.

takleh gurau gi cari sabun imperial main buih sorang sorang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...