ANDA SEDANG MEMBACA

40

Kita juga ada senjata mesum!




Alah, setakat Julia Perez tu apa lah sangat. Nah lho!

40 Ulasan:

puma berkata...

agagagaga..

Pet Shop Boys berkata...

:)

uncle fly berkata...

wakakakakakakakka !

avid gunner berkata...

hahaha

ijan berkata...

lol

iR berkata...

wauu

i'msosupernotcool berkata...

hahaha

Admin berkata...

kesian rajagopal....buang la weih...

physawleepart berkata...

mesum tu jadah ape weh?

I Am Legend berkata...

okeh, aku paham ini tujuan nak melawak. tapi sebenarnya dah lari konsep, in the end lebih kepada menghina rajagopal.

abdul sokernet ni akal letak kat kepala bana ke?

faiz berkata...

stim pulak aku tengok

BuLiBaKaLaUkAu berkata...

ni sm lah mcm lu kutuk malaysia.. pe kehe lah abdul ni..

Point of View berkata...

kutuk sultan bola leh terima lagi sebab ada salah silapnya

kutuk pemain malaysia pun leh lagi terima sebab kekadang perangai mengalahkan artis

tapi kutuk mamat india kering ini, waktu semangat patriotik tengah memuncak, memang bodoh sebenarnya

buat lawak rajagopal sebagai wenger lain. buat lawak rajagopal pakai bikini, tempek depan jalur gemilang adalah kerja orang yang otak bertaik

gua dengan keras menuntut sokernet padam entri ini!!!

paper-bag-head berkata...

agree dgn POV.ini insulting namanya.

Jorge Pereira berkata...

abdul cam biasa dengan lame entry

buang la

Ozzz300 berkata...

ni bukan abdul yg buat la. ni org indon buat

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=180404865322106&set=a.148660201829906.25782.100000577807325&pid=514643&id=100000577807325

indon kan provok je lebeh

hellghast berkata...

aku bukan nak emo..btw emo2 ni nukan stail aku walaupun Real tewas di tangan Barca suatu ketika dulu...tapi ini seperti lebih kepada menghina...better remove la,kalau penyokong indog baca for sure diaorg lagi suke,post kat wall fb diaorg...

Point of View berkata...

ozzz300 ni mmg indon yang buat. tapi kalau indon yang buat kenapa kita nak jadi bebal letak dekat blog sokernet?

dikwahab berkata...

abdul buat sokernet nampak bodoh

ayie4630 berkata...

sokernet bebal..ko hina pasukan sndiri ker...bangang la ko ni..nk mlawak pon agak2 arr...

abeih berkata...

sokong demo2 ni..sila buang la ye..

-KingSyahmi- berkata...

delete plss

anas saifuddin berkata...

weh.ini macam menghina doww.tahula sokernet suke menganjing.ni nganjing pelik doww.tlg delete.

sokernet still letup lah tanpa gamba ni.

WadeyShahidan berkata...

shit, baik ko letak gamba MARKUS pkai bikini weii, background kasi indon,baru stimm!

remove arr!

Cik Agogo berkata...

baek ko letak fasha sandha ke kat sini... selera la jugak...

sian wey... remove arr...

Obefiend Weiland berkata...

DELETE KOTE APA

suka hati la ABDUL SOKERNET nak post apa pun

ini website dia yang bukak

dia DEWATA RAYA blog ni.

aku sebagai penjilat kasut Abdul Sokernet sentiasa teguh dibelakang YANG DIPERTUA WEBSAIT

Hidup Abdul.. Hidup Abdul

Abdul Sokernet berkata...

Obe,

you are my HERO!

xoxo

SocketWorld berkata...

ni namanya the ART of Diversion.
Tahniah Abdul.
kuasa VETO/mutlak di tangan anda.

Setakat teknik copy/paste MSPaint pun nak kecoh.

pedulik aa background dgn kepala kat atas tuh. X penting pun.
Yg penting...... Hahahhahahaa.

FdausAmad berkata...

Mungkin ramai antara kita yang terlupa pesanan Naga Hitam Sokernet @ Nazri..

"Pengulas boleh berbuat sesuka hati"

tentang entry di atas,

Just take it as a joke,

Why so serious?

FdausAmad berkata...

Celaka!,

Naga Merah, Harimau yang hitam..

fak lah DEWATA RAYA!

anas saifuddin berkata...

fuyoo.ramainye backup.hik3.gurau tu gurau jugak.hahah tu hahaha jugak.

tp dia ni dah la berjasa kat negara.lg baek korang tempek gambo marcus or alfred riedl super impose cenggini. :)

ada berani letak gamba allahyarham supermokh super impose camni? :) no offence k sokernet.kate tinggalkan ulasan anda. :P

faiz berkata...

gua rase gambar tu ok jer.
lu org emo lebih

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

gambar tu om om tanah seberang punya keje la...abdul sokernet just post balik je kat sini..korang ni meroyan tak tentu hala dah macam om om indon pyer gaya la...semua benda nak sensitif...chill sudah~

kareem berkata...

suka-suka hati nak post apa pun, kena pikir gak sensitiviti orang der..Rajagombal lak tuh..Kalo sultan bola ok gak..kahkahkah

ASRAR berkata...

lek la doh, chill~
enjoy the moment.
btw aku pakai unify, LAJU DOOOH!!

kareem berkata...

Bukan unify. Unifi. Sekian..

talkIZcheap! berkata...

weyh! Layan Dewata Raya jugak rupanya korang ni... haw haw!!

wann afzan berkata...

cynical. bold.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Harimau hitam dengan naga merah berebut phoenix atau dewi biru. Persoalannya, siapakah phoenix di sokernet?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Harimau hitam dengan naga merah berebut phoenix atau dewi biru. Persoalannya, siapakah phoenix di sokernet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...