ANDA SEDANG MEMBACA

18

SuperSub Garuda Malam Ini

Obefiend Weiland Rabu, Disember 29, 2010 ,
Jangan pandang remeh!

Memperkenalkan Bung Hendri Mulyadi , seorang peminat bola yang emosi bila team Indo kalah dengan Oman dalam perlawanan kelayakan Piala Asia januari lepas. Bila waktu permainan hampir tamat Bung Hendri menceroboh padang dan mula menggelecek umpama Ryan Giggs. Malang sekali beliau menggelecek tanpa memakai but bola. Bila hendak menjaringkan gol "rembatan" beliau berjaya ditangkap kemas oleh penjaga gol Oman (kini bermain di Wigan) Ali Al Habsi.

Diharap K Rajawenger bersedia dengan mindfucking game seperti dibawah.

indonphailure



Sementara itu Syarikat kacamata Ray Ban berbesar hati menaja Ray Ban Kassim Selamat Edition kepada Harimau Malaya. Semoga sukses! They are ready. Are you?


Dari Facebook Saiful Adli

18 Ulasan:

muhamad imran berkata...

ni dah lama dah la obe oiii

SocketWorld berkata...

w/pun lama.. tetap FAILED!
Hahahahhahaha.

Obefiend Weiland berkata...

woi BEBAL

tahu baca tak?

TU NAMPAK TAK

"Seorang peminat bola yang emosi bila team Indo kalah dengan Oman dalam perlawanan kelayakan Piala Asia januari lepas"

BEBAL

Thanks captain obvious! What's next?

Pyramid is in Egypt?
Hitler hates jews?
Jesus died at the cross

God damn it kids.. fucking read it u cunts

yang benar

Obefiend emosi tak cukup seks.

p/s: pengulas sokernet emosi tak stabil lately kerana membaca Twitter Indogs. So korang la kena maki pasal buat komen ALPHA KOTEY macam ni

iniialahaku berkata...

al majnun....al majnun...al majnun..bak kata cmmnttr 2la..

I Am Legend berkata...

Tahniah Muhammad Imran. Anda baru meletakkan nama anda di Hall of Shame seperti Kardio, Bungwahab dan Klasemen Forever

Jarr berkata...

rasa nak tikam skrotum ngan makian Obe terhadap Muhammad Imran..adesss.

i'msosupernotcool berkata...

lu kene bold takpon pkai font saiz 67 obe.
baru diorang tak miss.
haha.

snippet berkata...

From Muhammad Imran belog
"gua sokong malaysia. malaysia lawan bola semi gua datang. tiket 20 aja. takkan paramore datang sanggup berabes beriban tapi negara sendiri tak mau datang? abang tak macam tu. abang ada wawasan.

gua nampak tomok beb dekat stadium. gua tak main main. tapi gua tak mintak sign la"

wahahaha! ghey detected! ko adik fiona ehh? dumbshit!

talkIZcheap! berkata...

hahaha!! tak pasal2 Alpha Kotey yg kena, wakakak!

kareem berkata...

asal spek amirulhadi lain? ada style lahhh!!

z.a.i.n.u.r berkata...

Hahaha! Tapi pengadil waktu tu dari Malaysia kan
Hmmm kebetulan la pulak

kareem berkata...

Subkhidin la yg kasi indon kalah tuh..kehkehkeh

neorackle berkata...

muhamad imran got ALPHA KOTEY.

LOL...terbantut nafsu ak nk komen pasal artikel ni. terus komen pasal komen bebal.

wakakakakakak..

muhamad imran berkata...

siot, aku yang kena.

Momento berkata...

keeper habsi mmg ade humor sense siot.sportmanship.

Abershavin berkata...

hahahaha
rilek la muhamad imran
lain kali baca btul2
kan dah kena

Super AL berkata...

aku rasa macam dengar khutbah lak. Haha.

RPK berkata...

tak tau la korang dah tgk gambar ni ke blom. tapi ni time indon amek penalti kot http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150121626156111&set=a.10150106748601111.315716.645491110

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...