ANDA SEDANG MEMBACA

26

LIVERPOOL!!



1. Liverpool kalah lagi.
2. Liverpool pakai baju merah, macam Indon.
3. Garuda kena baham dengan Harimau, Bangau kena makan dengan serigala.
4. Flop of the match tu memang legend.
5. Tambah sendiri.

26 Ulasan:

LS berkata...

hahahaah mcm haram!

talkIZcheap! berkata...

wolf wolf!!

word veri: jundo <-- ada apa2kah?? ha-HA!

Jojoe berkata...

"Flop of the Match tu memang Legend."
-haha.. nice one. Well,Hang Kasturi pun tak pernah dilupakan dalam legenda Hang Tuah.

Dush! Dush! Dush!

(aku punya word veri lak : 'wooty'.. hsudnt it be 'booty'? LMAO!)

Askar MUFC berkata...

Aku walaupun bukan LFC fan tapi aku nampak sangat yang masalah LFC terletak dekat managernya, Roy. LFC ada player yg bagus macam SG, Torres, Meireles, Agger dan Skrtel. Aku harap lepas kekalahan malam nih, Roy kena pecat dan LFC kembali naik. Bukan apa, EPL dan Sokernet tak kompetitif, meriah dan terasa bahangnya bila LFC tak bermaya..hehehe (setakat nih LFC di tangga ke-12, 3 mata dari bottom 3)

Pecat jer Roy!

Awang Joe berkata...

setuju ngan askar...Rajagopal lg pndai pilih player dr atuk roy...hehe...

makanbola berkata...

aku dr dulu lg ckp yg punca segala masalah kepala bapak ni adalah dari manager,BKN player...manager yg bagus mampu memotivatekan player utk bermain bagus....
last week roy ckp new years game ni liv ada harapan nk ke top 4...shessshhhh...xsedar diri betul....selagi die xdipecat dan digantikan dgn top manager,selagi itulah aku akan menjauhkan diri dari liverpool...x loyal?pegi mampos la dgn zaman loyal2 ni...kalo takat manager roy ni,sape pun xboleh nk loyal la mangkok...dh dkt 2 bln xtgk epl...mmg rasa aman
naseb baik sang harimau blh ubat ati aku....

kucing berkata...

bro, ni website ape?

adek dah besar berkata...

orang dah cakap, kalau tim baju merah padam ni memang toksah berangan la.

kene titik jer dengan tim kuning!

gula-gula berkata...

kucing, goal.com

sephia berkata...

kah kah kah..tiada kejutan disitu..

Cik Agogo berkata...

hatinya teredam dalam kolam lagi la jawapnye... kih kih kih...

ijan berkata...

x paham ak tgk libepol ni..
asik nk klh je..

blitz berkata...

teringat aku komen2 penyokong liverpool suatu masa dulu..

striker reborn - torres..

keh keh keh..

kareem berkata...

kahkahkah..kembali menganjing liverpool ek..ni yg gua suka nih

MATAHARI berkata...

sadis. terendam di kolam hati sekali lagi

mr dimaz berkata...

libepool kalah sbb sokernet x amk perhatian..asyk entry psl mesia je..

LoStGuErReRoZzZ... berkata...

fan liberpool tak nak tukar team ke??? kesian dah aku tgk korg asyik bersabor jek... bek sokong Blackpool... kurang2 ade gak pool kat blakang... Wat kenangan... aku series ni beb... keh keh keh...

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

aku rasa Liverpool dah boleh merge kot dgn Blackpool..prestasi semasa 2 kelab ni lebih kurang je...

Aizuddin Hanis berkata...

liverpool teruskan kalah..then keluar epl msk liga coca cola cukup..

SyDen berkata...

Sylvan Ebanks Blake. Bekas produk akademi Manchester United.

Aizuddin: Liga Coca-Cola skrg dikenali dgn Npower Championship.

keli berkata...

Lps rehat pnjg player liverpool perlu warming up game tu yg klah tu cume warm up je apedehal kalh ke menang...kikiki. X kesah ponnn..

Korg igt Liverpool bley trkuar drpd EPL ke??? Kote la weyy....keep dreaming bebeh....kakaka.

YNWA!!!! Warm up je pon kecoh2 jelar korg...kikiki.

But allow me to say this...
FIRE ROY HODGSON NOW!!!!!

Nik Saiful Anuar berkata...

progress epl br jer dlm 48%, middle position, lu org da predict relegate dah?? kahkahkah

y.a.n.a berkata...

saya paling suka komen mr.dimaz...
ahhahahahaah..

yawn!

kareem berkata...

ok gak kalo roy ni swap ngan ancelotti...

Askar MUFC berkata...

Aku yakin LFC takkan kna relegate laa, gilaa apa LFC kena relegate, tak tercapai akalmu der...

Ok, selalunya 40 points dah cukup utk mengelakkan daripada direlegate.

So far for LFC:
18 matches - 22 points
so baki patut dapat:
20 matches - 18 points

So kalo Uncle Roy stay pun aku rasa takkan kena relegate kan..hehehe

beryDS berkata...

Roy Hodson you'll always walk alone!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...