ANDA SEDANG MEMBACA

52

MALAYSIA!!

j or ji Khamis, Disember 30, 2010 , ,



1Rumpun dong!

Abe ni meme biso! Demo meme jogho, bako molek!

Osah handal eh! Kick arse!


Malaysia JUARA AFF SUZUKI 2010;

1. Malaysia kalah tapi jadi juara dalam 2 kali perlawanan final. Sorang indons kat site aku masih tak faham konsep timbal balik/away gol.

2. Rita Rudaini dan Ayu Raudhah bukan WAGS paling hot lagi, tapi GF Fahmi.

3. Firman Utina, penendang penalti Indons merupakan peminat fanatik Chelsea! patut tendang penalti macam Drogba!

4. Fahmi, demo meme biso! Mintak dijauhkan demo dari wartawan hiburan, Mangga, URTV dan sebagainya. Kalau dah start player Malaysia bergambar kat swimming pool bersama artis...

5. 2 gol Safee memang terbaik dalam lipatan sejarah bolasepak Malaysia. Satu ketika menanduk gol ke 3 Malaysia di Bukit Jalil, satu lagi 'on the run kick' malam tadi. Hanya Azman Adnan dan Supermokh yang mampu buat 'on the run kick' berbisa macam tu.

6. 1Malaysia bangun pagi ini bagaikan Harimau, mengaum dan rasa gagah. Kecuali Lucius Maximus, dia kene botakkan kepala macam Markus.

8. Pemain Malaysia tenang dah gagah walau mendapat ancaman buluh runcing di padang orang. Mereka bukan jaguh kampung.

9. ....sambung sendiri. Semua orang ada benda nak cakap pasal Harimau Malaya

52 Ulasan:

anas saifuddin berkata...

yahooooo

Kuwe berkata...

(semua seperti diatas)

dah habis modal dok curah kat twitter. Kunalan macam kekok bertukar side. Indon tanak kata Fahmi asal jakarta ke? kehkeh.

Chaoi berkata...

habis la Lucius maximus jadi macam Markus plak,hahah

kareem berkata...

Sape GF Fahmi? Ade facebook?gua nak add..

i'msosupernotcool berkata...

@kareem : gf fahmi blogger. femes gile dah skang nih.

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

keh2...x psal2 femes plak Elia si gf fahmi tu ek..

pape pn, hrp Apek kekalkan momentum utk Liga M x lama lg..

Gomo Apek Gomo...!

Cob Nobbler berkata...

Safee Sali the next Supermokh?

Melampau ke kalau gua kata it's SuperSafee is on the way?

Congrats Malaysia - dari wakil imperialis Jawa.kahkahkah!

p/s:gua tetap bangga dengan Amri Yahyah kahkahkah!

hellghast berkata...

Model Porno US yang menyokong Indog tapi bagi alasan tak jumpe Jersi Indogs jenama Nike pun tak dapat menentang iman players Malaysia...btw kat sini Al Ikhsan bersepah hahaha...

Jorge Pereira berkata...

safee dah mendapat gelaran supermokh sejak dari dia dekat sarawak lagi

smoga berjaya untuk beliau

afiq. berkata...

gf Fahmi tu 1 sekolah dgn aku dulu rupanya.. kekekeke..
dulu time sekolah tak famous pun, takde orang nak pandang.. HAHA!

nasib dia dapat si Fahmi..

FS berkata...

http://jejariruncing.blogspot.com

nahh..ini blog gf Fahmi..hohohohoho

.Gory. berkata...

Gambar first tu dekat mana? Aku rasa aku kenal 2 orang tu, budak kolej aku dulu. Apek dengan Dinho kot name die, tak ingat.

Tapi paper arini, media Indon kondem cakap kita import Kunalan dari India. Ah, kami tak perlukan Gonzales lah Indon woi.

Rashid a.k.a apex berkata...

Kita pun dapat hadiah.. Esok cuti.. yahooo...

Azfar Ridhwan berkata...

peh. tetiba cite pasal gf khairul fahmi. apahal ni wey. huhu

nak tambah point:

10. bangga sebab malaysia guna semua tenaga kerja tempatan dari jurulatih hingga pemain simpanan.

11. abdul rahman tiada sebagai pengulas kedua di rtm sedikit sebanyak mengurangkan hiburan ulasan

12. hampa Jupe tidak mengotakan janjinya untuk menampilkan 'laser' ciptaannya

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

Team muda remaja ni boleh jadi Asean's strongest team bila masing masing dah cukup masak...Keep it up rimau muda!!!

Nerzhul berkata...

grats malaysia!!

azlan shah berkata...

after been silently following this blog almost a year, dengan rasminya saya ingin memecah dara dengan sharing this video. taken last nite at Hakim sek 7, a fanatic group called ultras Malaya. layan siot diorg ni hihi :D

http://www.youtube.com/watch?v=Az6-LDQUQNo

enjoy! :D

SyDen berkata...

Sedang trolling kat FB Anti-Malaysia (sesungguhnya aku bosan tgh takde keje).

So after this back to the usual business la Sokernet. Utk Malaysia, celebrate jgk tapi teruskan usaha. Tinggikan lagi target.

Pet Shop Boys berkata...

Takde pun penyokong Indon suluh laser kat player kita?

Atau fan Malaysia je yg mmg over?

Mr. Schomey™ berkata...

markus maximus.

Wan Gerrard berkata...

Jupe xde pun smlm =P

Sutera_suci berkata...

Senyum kumit-kumit Harimau Malaya menang..nak mula menabung, kot-kot Malaysia boleh masuk World Cup plak lepas ni..nanti boleh gi tengok aksi Malaysia live


p/s~ Suwit je bila bace kisah chenta Fahmi n awek dia tu.

Jojoe Ali berkata...

Jap jap.

Again - THE SUN failed to establish any news on this non-chalantly glorious victory of ours.

Apa ini paper?
Bodo or stupid or bongok tahap babi hutan?

MIDDLE FINGER, you SUN OF BITCHESS!!!!

sori, tercarut.
uhum.
pihak sultan bola wajar memandang serius perkara ini.

lish berkata...

jojoe ali,

The Sun (free) yang aku baca ada je.frontpage lagi.

Jojoe Ali berkata...

Awh man.. yg kat opis aku gamba depan snow flood + SPRM punye news.

*facepalm~

y.a.n.a berkata...

hahaha..
psl paper pun boleh buat gaduh...

oh ya..
malaysia mng aff suziki cup dpt cuti 1 hari...

kalau liverpool mng EPL balik, anfield dpt cuti seminggu tak agak2?

keli, do you know anything about this?

LS berkata...

kahkahkah.

dah awek fahmi hangat diperkatakan. LOL

talkIZcheap! berkata...

@Yana: mana cukup seminggu, kurang2 20 tahun cuti... :p

The Star pon bongok jugak, score line tulis 2-1. shot on target 1-1, camner Indonesia bleh score tanpa shot on target ni?? argh!! Tekanan, tekanan!!

moral: bacalah akhbar bahasa Melayu, Utusan anybody?? keh keh...

SO, what happens next to our beloved Sultan Bola? He's a hero rite now, right?? :P

p.s: ceh... camner nak jadi popular cam awek apex?? agak2 ngorat player national pompuan bleh popular cenggitu jugak ker?? ha-HA!

fuhyoo! word veri: attack

AwesomeFriday berkata...

ada kot..... cuba bukak link kt bawah..

http://203.115.192.117/thursday/index.html

y.a.n.a berkata...

hahahaha...kita suh jarr, jannah gn keli jwb..

biarlah dia nk popular...
bukan ssh pun nk popular...

hanya perlu sedikit keberanian dan keyakinan dan berani ambik risiko.

Jojoe Ali berkata...

Owh Yana.. bukan gaduh.. cubit² skit je.. apedehal...

Er.. own goal pun kira shot on target ke? Hurm.. nak popular senang je - ngorat la Rajagobal.. lalala~

y.a.n.a berkata...

tu bapak gula i jojoe...
cannot2...
kunalan boleh ar..

y.a.n.a berkata...

tu bapak gula i jojoe...
cannot2...
kunalan boleh ar..

Jojoe berkata...

untung yana, pasni top trending pulak la.. huhuu...

talkIZcheap! berkata...

kira dowh... kalo fantasy football kira jer aku tgk, huhuhu...

kalopon bukan yg gol tu pun, kan ada penalti dgn berlambak2 on target Indonesia bagi, kalo takde on target, nak cemerlang amendenya si Apex?? ha-HA!

Malaysia pon ada lebih dari 1 SOT

Jojoe berkata...

ha'ah kan.. hmm.. apapun, aku tetap musykil nape the sun kat opis aku ni muka depan laen.. hurm...

MaT_k!daL96 berkata...

safee ngan fahmi legend mse kini ?

muhamad imran berkata...

gf fahmi tu dalam masa 1 malam je terus famous.

top_ace7 berkata...

Very proud with the Malaysian supporter.

Marilah kita kekalkan momentum ini untuk game seterusnya. Kagum bila tengok Bukit Jalil full house dengan flare yang menyala, boleh naik semangat bro.

ijan berkata...

giler babas la player mesia dtg nek trak..
mcm player mesia 2 pendatang plak kat sne..
haihhhhhh

.Gory. berkata...

Tula. Padahal sebenarnya Fahmi dari lawan Thai lagi dah perform. Tapi malam tadi baru femes. Tape Fahmi. Asalkan kau tetap powerrrr.

Bert berkata...

lepas ni aku nak bergirlfriendkan athlete malaysia gak lah, bole tumpang fames?? sape calon [a;ing seswai??

roslinda samsu? wong mew choo??

julu berkata...

ade jek kan smalam fahmi kene laser
masa free kick n corner paling jelas..

kareem berkata...

bert, lu lupe petra nabila ke?

julu berkata...

a ah la
ke mana petra nabila skrg ek..

thenocturnalzulkhairi berkata...

Hahahaha berani ar orang indon nak 'klaim' KFCM org jakarta,abes mengamok 1 kelate nnt!

Aizuddin Hanis berkata...

kite xtakut laser...relex jer..xmengelabah mcm sibotak tu

kareem berkata...

julu,gua dgr die tolong member die jual berger...

afterc berkata...

shit betul Jupe tak kotakan janji. Nasib baiklah Manohara ada datang stadium.. sejuk jg hati ini..

Jojoe berkata...

Petra bukan kat Aussie lagi ke?
Gua penah jumpa dia dulu.. dia form 2, gua form 4.. dalam ramai² budak TKC memang nampak dia sorang je.. kitorang panggil dia 'abang'. hehe.

moze berkata...

Gol Safee Sali kat Indon mmg best. Tp through ball dari Ashaari mmg superb beb!

Anyway.... skrg rakyat Msia menyokong Msia lebih dari MU, Arsenal, Chelsea....

Berbangga la dgn team Malaysia kite

Bert berkata...

tersedak petra nabila. gua lagi prefer nicol david

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...