ANDA SEDANG MEMBACA

27

Malaysia lawan Vietnam di Suzuki Cup

Jannah Rabu, Disember 15, 2010 ,
Still 0-0 at Stadium Bukit Jalil. Malaysia ada attacking tapi masih tak cium pintu gol.

Pemain Vietnam tangkas dan laju. Macam kucing. Meow.

Now second half kena maintain attack dan cuba dapatkan bekalan gol untuk dibawa ke Vietnam nanti.



- Posted using BlogPress from my iPhone

27 Ulasan:

Obefiend Weiland berkata...

apasai muka hang lagu tu

iKHwAn berkata...

ha ha ha.. anti klimax btol..

α.φ.a.k. berkata...

2-0, bangfes kata, safee sali lajjjuuu dowwwwhhhh! haha

crone1585 berkata...

malaysia menang..yeahhhhh

ijan berkata...

jannah malaysia da mng xkn xnk blnje ape2 ke??
ksi payung boobies skit hahaha

MATAHARI berkata...

yeah. akhirnya.

kitt berkata...

laa, awat tak zoom plak kat bendera tu..full pic kali ni.

Cob Nobbler berkata...

lepas ni boleh main 8 defend terus kat vietnam..parking bas je terus kahkahkah!

AlpocodelaCruz berkata...

Kuna woi kuna. terer!

-MsGoodNite- berkata...

Yehaa! dah menang pon!

LS berkata...

Awat mcmtu? AHA!

top_ace7 berkata...

dua tumbukan padu ke-udara !

nu_Ox3r berkata...

berbaloi rm20 gua malam ni

keli berkata...

Selangor vs Vietnam
Final result 2-0.
kikikiki... Viva Selangor.

Hidup Sihat berkata...

lahanat.
time aku semangat turun stadium, kalah.
time aku tak dapat nak turun, menang.

palytoh berkata...

header tu da bleh tukar gambar safee sedang menumbuk padu ke udara hahaha

glory-glory malaysia uoLss! hahaha XP

Zool Blogger berkata...

eh aku ingat admin lelaki..pompuan rupanya

Bert berkata...

semoga peniaga makanan di stadium BJ dapat mengurangkan lagi harga kuaci, gila ko, rm4 sepaket..cekik darah nak mampos

kareem berkata...

kena pakse pegi ke Jannah?

Jannah berkata...

Ekspresi muka selepas tamat first half. Kan tiada goal. Buat marah manja kat pemain Malaysia.

Second half ceria :)

ijan berkata...

kcewa xde zoom lg :(

hellghast berkata...

muke pelik siot!!! nasib baik aku tak tegor malam tadi hahaha!!!........
sebenarnya aku takut salah org hahaha!!!

Streetwizer berkata...

no boobies this time...i sad liao...

ayobkelubi berkata...

pesimis betul yg suruh taruk bas depan gol.

keh keh keh.

Awang Joe berkata...

lepas nie letak safee sorang jer kt atas...yg lain berkampung dlm kotak D...pstu main long ball...hehe...

kareem berkata...

bukan msia memang style main long ball ke? Lu baru tgk msia main ke awang?

Awang Joe berkata...

yup btol kareem...nie laa br btol2 aku tgk tktik msia main...yg dlu2 aku g tgk team lwn jer...dh lama aku x mghayati msia main...last btol2 tgk masa zaman2 mubin mokhtar...masa tue mmg msia main penuh dgn ART...hehe...

p/s - br perasan gaya jannah mcm ada iras2 gaya arshavin the meerkat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...