ANDA SEDANG MEMBACA

36

Warkah Duka Uncle Ho

Obefiend Weiland Khamis, Disember 16, 2010 , ,


Kepada Komrad-komradku sekalian.

30 tahun dahulu pakcik dan komrad-komrad sosialis berjaya mengalahkan Setan Merah Amerika dengan hanya berbekalkan senjata golongan proletariat iaitu AK47. Walaupun dibom siang dan malam dengan pesawat iblis B-52 kami tidak menyerah kalah. Walaupun ribuan rakan seperjuangan mati menjadi kepingan daging macam baru sahaja ditumbuk Pendekar Laut, kami tidak berhenti berjuang! Akhirnya pada April 30, 1975, Saigon jatuh juga ketangan askar Tentera Rakyat Vietnam Utara

Walaupun pakcik sekarang di alam barzakh, pakcik masih follow perkembangan Vietnam. Hari ni pakcik sangat kecewa dengan pasukan bolasepak negara. Macamana boleh kalah dengan negara kapitalis Malaysia? Mana semangat juang kamu? Bukankah didalam tubuh kamu semua mengalir darah Viet Cong Nguyen Quok Dang Dang Love You Long Time? Kenapa senang sangat kalah kepada Harimau Malaya. Pakcik malu.. komrad-komrad yang mati memperjuangkan kemerdekaan Vietnam yang layan bola tadi pun sama-sama malu.



Oleh itu kurangkanlah lagho dengan kemewahan dunia. Atur semula barisan dan naikkan semula imej Vietnam yang sudah tercemar. Oh pakcik nak tambah satu lagi. Kurangkan layan gambar awek dibawah ni. Kalau lutut lemah macam mana nak tackle kaki Safee Sali?





Sosialis untuk semua. Kearah hegamoni sosialis serantau. Hidup Vietnam

HO CHI MINH

36 Ulasan:

Bert berkata...

ni yg bersemangat aku nak ke Ho Chi Minh city ni

Obefiend Weiland berkata...

lu semangat tengok bolasepak ke BOLADADA bro?

talkIZcheap! berkata...

bola sepak, bola dada... apa bezanya? keh keh keh :p

karl berkata...

lutut aku pulak lemah tengok awek viet cong @_@

Bert berkata...

obe: dua2 pon boleh..kah kah, tp boladada lagi mantap rasanya

saiful aizat berkata...

ni la keje efi, orang tgk bola lawan vietnam dia pegi cari info pasal vietnam.

haih, komitmen seorang penulis sangat membebankan.

Rudy ZAin berkata...

celah mane la kuar pompuan tu, haha x terpikir lak eden weyh

MATAHARI berkata...

O.o oh tidak.

Ahmad Syazwan berkata...

tekaan : kat viet kita seri

Anak Nakal berkata...

Obe pun layan Elly Tran Ha jugak. kah kah kah..

ijan berkata...

puas ati mng...

mijae™ berkata...

ahh sudahh..

dah tak gentel bola la pemain malaysia sabtu ni haha...

mesti ade lines-up tak cukop cari awek kat atas haha

ijan berkata...

header lawa...
x de la muke sepet 2 lagi hahaha

azwan berkata...

nie punya gaya makwe vietnam,safee sali pun boleh lemah lutut...

zX berkata...

jangan dia buat pom2 gals macam kat sukan asia aritu dah la ... kang ramai plak player malaysia yg longlai .. belajarla daripada team volleyball pantai iran .. hahaha!

Aixat berkata...

fakta dari perlawananan semalam: kedua2 gol hasil ihsan player selangor..hahahahahha.....

SFB berkata...

wahlauwei.. pagi2 dah buat hidong aku berdarah. wakakakkaa

uncle fly berkata...

sabun di bilik mandiiiiiiiii

sabunnnnnnnnn

Ikanbilis berkata...

Header terbaek :-)

Dua tumbukan padu ke udara !

hellghast berkata...

mmmmmm.......boob.......

Ajeossi berkata...

wau..!!!

aranhellstorm berkata...

footboob ke football blog nih?? hahahaha...

p/s: series lemah lutut beb....tak tahannnnnnn

kitt berkata...

pergh...nyaman siot gadis vietcong ni...

Streetwizer berkata...

this is nice things!!

kucing berkata...

right click save as.
print 10 x10
paruttt

ska berkata...

besar dowww.... nasib baik 2-0..dapat 2 keping je.. kalo 15-0... biru mata pervertku ni....

tahniah.. love u long time..

ijan berkata...

nice lg jannah punye :)

Cob Nobbler berkata...

Elly Tran Ha somehow represents innocent eroticism - look sexily innocent.Dulu seboleh-boleh gua nak tengok awek yang libas-libas dan rakus di ranjang - but now gua tak tau la - lagi innocent boleh lagi stim pulak.

LOL!Wadehel - guess she's look innocent dimanipulasi oleh media Vietnam - just like Nora Danish masa Friendster mula-mula pop awal 2002 dulu.

Awang Joe berkata...

"walaupun pakcik sekarang di alam barzakh, pakcik masih follow perkembangan Vietnam".

p/s - perhhhh....D-cup...hehe...

saudagar gaRAM.. berkata...

adoiii...
terliur plak..

Azizan berkata...

logo viatnam kat header tu letak la dua cakar harimau lagi style kot...

btw zX bukan team vollyball iran tapi yaman rasanya.

Nik Saiful Anuar berkata...

jgn diorg bribe elly tran kt bdk malaysia time game kt vietnam nnt

parah plak, hahaha

zX berkata...

Azizan

thanks for the koreksyen!

keli berkata...

Cutenyer.......sape name nih....sume hormon2 dan organ2 seks gua boost up ni.....

kareem berkata...

keli, baik lu gi kawin la. Jgn lu gi tandas plak

xeroxing09 berkata...

stail dow uncle Ho,janggut tak cukup sebelah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...