ANDA SEDANG MEMBACA

15

Penjaga Gawang Rushden & Diamond Bunuh Diri Kerana Terry

Obefiend Weiland Khamis, Disember 16, 2010

Adik beradik kaki barai


Tahun lepas heboh satu dunia bila kapten England John Terry terlibat dengan skandal seks. John "Tiger" Terry meniduri bekas teman wanita Wayne Bridge, Venessa Perroncel. Akibat dari skandal ini, Terry dilucutkan dari jawatan kapten England. Kemuncal skandal ini ialah Wayne Bridge tak mahu salam tangan Terry ketika perlawanan menentang Chelsea yang berkesudahan Chelsea kalah tetapi masih Klasemen.

Hari ini berlaku satu lagi berita mengejutkan dari kelab Conference Rushden and Diamonds. Penjaga gawang mereka Dale Roberts, 24 menggantung dirinya akibat depresi setelah ditinggalkan tunang beliau Mei lalu. Tunang Roberts menginggalkan beliau untuk Paul Terry yang merupakan abang kepada John Terry. Walaupun Paul ditamatkan kontrak serta merta, tunang Roberts masih setia bersama Paul Terry dan meninggalkannya.



Mengikut laporan Daily Mail, Paul meniduri tunang Roberts ketika tumpang tidur dirumahnya selama satu malam. Roberts yang menyedari kecurangan tunangnya terus mogok tak mahu main selagi Paul Terry masih berada di kelab. Tindakkan beliau mendapat sokongan rakan sepasukan dan Paul Terry kontrak permainnya ditamatkan serta merta.

Memang hebat keluarga Terry ini. Adik dengan abang dua-dua kaki curik makwe orang. Bezanya Terry barai dengan awek French yang hot. Abang dia curik tunang orang yang mukanya agak huduh. Then again look at the cunt's face. He is uglier than Franc Ribery! Memang sesuai macam tahi dibelah dua.





Persoalan hari ini. Kalau John diberi gelaran Tiger. Apa pula gelaran yang sesuai untuk Paul? Sila beri pendapat anda dibawah.Oh dan sekiranya korang kecewa tak ada makwa jangan gantung diri dulu. Aku sarankan korang kumpul dalam 10-14K dan beli bini Morocco. Kalau ada jodoh bolehlah jadi besan kepada Marouane Chamakh dan Hassan Kashloul.



Sos Kardio Daily Mail

15 Ulasan:

afterc berkata...

first..kehkeh..

karl berkata...

rugi betul. minah lain ramai lagi. ape kejadahnya masuk neraka pasal pompuan huduh macam tu. wuk aloh.

dosa lagu ni, tok pade. baik demo bat dosa lagu lain (Budak Kelantan's film)

zX berkata...

dah jadi polisi anak beranak terry ... abang borek adik rintik ... apa lagi nak dikata ... hahah!

Hidup Sihat berkata...

sorang main liga premier.
sorang main liga konferens.
so skill rembat awek pun ade beza.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

mungkin si abang tercabar dengan kehebatan adik dalam memikat awek orang dengan erti kata lain si abang jeles dan mahu membuktikan yang beliau juga mampu 'sekuat TIGER'!

mijae™ berkata...

gelaran patut di beri bagi mengingati kemampusan paul si octopus...


paul oc'terrible the' pus haha

makanbola berkata...

awek morocco?
mcm info dari CG je...cheh

LS berkata...

Cam celaka.

Streetwizer berkata...

terry,the sex brothers...

mangifera berkata...

duuuhh..hensem lagi Dale tu. dah la tunang dia muka fail. paul terry pun muka fail.

kalau aku jadi Dale, aku carik lain je la. yang muka lagi cantek lagi.

ska berkata...

bukan masalah sape lagi hensem..masalahnye pick-up line Paul lg power...

"hi... this might sounds stupid but..u know my little brother playing Chelsea, yeah? fancy a drink, on me?"

Cob Nobbler berkata...

RIP Dale Roberts.

ijan berkata...

huduh buduh

ashraf berkata...

sotong paul la

keli berkata...

Best man win la weeeyyy....apedehal ye x? Selera masing2 mehhh....kikikiki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...