ANDA SEDANG MEMBACA

37

MALAYSIA!

j or ji Isnin, Disember 27, 2010 ,


Ultras, Sharul Idlan Talaha, laser pointer and flare!




Ultraflare


kredit gambar : Abe Dazulisham

37 Ulasan:

cyrusdavirus berkata...

pertamax kimax

mr dimaz berkata...

seken..
awas endon!!

kareem berkata...

cool dowh laser pointer!!kehkehkeh(kasi bakar...)

Amjat berkata...

Main laser2 ni dah ade mase lawan vietnam lagi. Tapi keeper vietnam rilek aje. Yg markus tu kecoh sgt naper..Tapi,seriusinya, laser pointer nih mmg leh kasi pedih mata sbnarnye...

'Ariff Ansaruddin berkata...

hahahaha
terbaik la
aku pun tulis tentang benda yang hampir sama di blog aku, terus ada yang mengamuk

'Ariff Ansaruddin berkata...

@amjat: actually yang start laser ni indonesian fans la, mereka tembak sharbinee masa gol keempat

Amjat berkata...

ariff, yup. Aku pun tahu. Skang kene kat dorg balik.hahaha

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Norshahrul Idlan Talaha sanggup menyarung jersi Malaysia dan mengorbankan waktu cuti bersanding yang sepatutnya dihabiskan bersama isterinya!

"In Norshahrul Idlan Talaha we trust!"

ijan berkata...

tanah tumpahnya darahku!!!!

yuu donaghue berkata...

ala2 itali gitu

-zAp- berkata...

defence terbaik ada improvement

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

gomo idley gomo!! tetiba aku rasa mcm nak jadi fans kelantan FC plak..

Nik Saiful Anuar berkata...

klau main mcm smlm tiap2 game, piala asia nnt ade chance utk mng, haha

AlpocodelaCruz berkata...

off topic

tumpang tanya, mungkin aku slow sikit.

sokernet blog spot dgn sokernet.com
satu team ka? logo pun sebijik.

www.sokernet.com

terima kasih.

Diego Amani berkata...

Pembaling mercun yang meletup tengah2 padang masa game disuspend 6 minit adalah sama bodo dengan pemancar laser.

Kalau la pengadil terus stop game dan kasik kemenangan ihsan 3-0 pada Indon sebab gangguan laser & mercun, puas hati ke si pemancar laser & pembaling mercun?

Dowh! Orang nak tengok bola lah!

j or ji berkata...

Apolodelacruz :

Tidak sama.
Kami lebih cool.

:P

Kuceng Puteh berkata...

Norshahrul Idlan Talaha habis match terus main laser dengan bini.

kucing berkata...

in shahrul idlan talaha we trust.

top_ace7 berkata...

"In Norshahrul Idlan Talaha we trust!"

Semoga Malaysia terus klasemen ! Kah kah kah.

ijan berkata...

stim tgk bontot idlan yg tonggek smlm..
klu die single 1 grab cpt2
saya gay saya ok
hahahaha

bujal38 berkata...

entry klakar banget hok nih.....
cermin mata ray ban sambil main bola... dah gaya gaya s jibeng ops edgar davids

Kuasa Autonomi berkata...

eleh, setakat laser hijau seciput apa la sgt, hatta Green Lantern sekalipun Fahmi Apek takkan gentar..kecoh sajer la Indon...

Daud berkata...

fahmi cko dia xkisah klu indo nak laser dia..dia ckp mata dia sepet n klu laser dtg pun susah org nak aim mata dia.
Lain kali kene cari keper sepet mcm dia.xbolos lg.
Idlan talaha power gila.

bLaCx3n berkata...

ak msih x percaya mlm td team m'sia yg men..
mcm MU gamaknya..hahak..

talkIZcheap! berkata...

pembetulan: bukan kelantan FC yer rakan2, tapi Kelantan FA...

Kelantan FC stand for Kelantan Fried Chicken dan Nor Shahrul tak main kat situ, huhuhu...

SFB berkata...

hanjing btol indon ni.. dah kalah mau salahkan laser plak. sbb kacau konsentrasi player... bapak la sore loser...

masuk kompas.com kalau nk baca.. mesti panas hati je...

Sutera_suci berkata...

Memang tak patut pun yang tukang laser-laser semalam tu. Rasa macam nak lipat-lipat je.

Pemain dah cun da sumbat gol, tapi dicemari sikap penonton yang tak cukup sekolah.

Sekolah je tingkat-tingkat. Apa ingat rakyat Malaysia dan Indon je ke tgk match semalam?

Memalukang

makanbola berkata...

ape kejadah ni sume citer pasal laser????kat dlm stadium org xhirau sgt pon lah pasal laser....citer lah pasal game,jgn lah layan provoke fan loser indon tuh,BONGOKKKKK!!!!

nu_Ox3r berkata...

selamat semalam sultan bola datang,klu x mau kena suspend game mlm td.mau jadi riot.hahah

markus muka cm hariduin omar tu bajet die nk sinetron kt tgh padang.hahaha

aranhellstorm berkata...

setuju ngan Diego Armani..

series, mercun memang mcm benda dah rasi ngan scene local football, ni tambah plak ngan laser gaban malam tadi, gua cuma risau, ref abandon game, forfeit bagi ke indonesia menang, tak ke haru?

harimau malaya dah main ok tengah padang, fan keliling padang kenalah ok jugak..

kalau kena saction ngan FIFA karang plak, tak ke tambah naya!?

cloud berkata...

masa game stop kejap, lps tu sultan bola turun padang, aku tunggu gak kot2 kutu2 yg main laser ni ada bran nk tembak kat kepala sultan tu plak hahaha..

jamsarisabian berkata...

aku seru member2 sesokernet sekalian turun http://www.facebook.com/affsuzukicup..provoke habes-habesan kat fans indon..masenye dah tibe untuk kite cakap besar, riak, ujub, takabbur..klasemen la ktkn..hahaha..

Hidup Sihat berkata...

pergh. flare! kalau banyak2 flare ni konfem cun! dah macam serie A.

keli berkata...

Smlm kt stadium gua ddk kat belakg kt ats fan indon, pastu gua nmpk ade 1 mamat baling botol kt dowg...giler siyalll. Mmg kejam. Tepat dan jitu kene kepale. Tp skali je la...mmg bodo. Mercun plak ade yg meletop kne player m'sia yg ni lg siyall...Gua tgk fan indon sopan je dowg lyn bola...kikiki
Mse tibe2 game stop 5min tu gua pon xtau nape....pastu ader announce "Sile beri kerjasama" yg gua dgr. Tgk berita bru tau sbb laser....rupenyer jd isu dah. Gua ade nmpk jgak mamat yg suloh laser tu selambe je muke dier...cibai tol....kakakaa....

fairy berkata...

sape dah tgk video masa 1st game malaysia kne ngan indon..dorg dah start bg laser kat sharbinee la..dasar indon sial..dorang yg mula dlu..kne kat malaysia nk kecoh..teloq xde punya indon..cri la..korang akan jumpa..harap sokernet dpat publish video tuh kat cni

y.a.n.a berkata...

hi keli, kareem, ijan, jorji and semua pengomen2 blog...

pandai lisa surihani predict game smlm...tepat 3-0

boleh ar suh lisa predict game ars vs chelsea...

keli berkata...

hi yana....salam harimau malaya..
Sbnrnye sume tgh bizi perang siber dgn fan indon nk ajar dowg ape tu bolasepak sebenar tanpa perlu sandarkan pada laser...kakakaa...lope plak psl game pgi esk....
Gua ingt xyah tgk lar game tuhh....bkn best pon team yg men....kikiki..btol x?

But in Lisa we trust.....alwayyysss..kakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...