ANDA SEDANG MEMBACA

32

Sokkermik #4 - Kalau Second Leg Sah di Bung Karno

Semua hipster Malaysia sila sedekahkan Wayfarer korang kepada Harimaus Malaya. Never hide!





32 Ulasan:

Naqib Mohamad berkata...

hahahaha!

MuKaHaNTu berkata...

Hahaha..precaution matters!

Please be prepared for these possible payback:
1. Laser - SOLVED
2. Xenon spotlight
3. Sniper laser pointer.

Jojoe Ali berkata...

Well.. jangan pekecikkan kemampuan mengebom diorang.. huhuu...

Kuwe berkata...

HAHAH. Macam babi.

Jika laser punca Indon bolos. Hah, apa lagi indon, bawak la laser banyak banyak kat bung karno. Nanti Malaysia pulak yang bolos.

Kepercayaan laser menyebabkan gol sama tahyulnya dengan penggunaan warna jersi dalam game.

Benda ini khurafat dalam bola! Majlis mufti kena kaji ni. KEHKEH.

i'msosupernotcool berkata...

wtf..

terbaik la Obe!!

Ohujan Tasneem berkata...

berkat pengantin baru

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

hahaha...
khurafat eh??
ish3...Majlis fatwa kebangsaan akan mengmbil tindakan berhubung perkara tersebut...

P.O.N.G berkata...

cool jugak kalau main bola pakai spek hitam...

kucing berkata...

cool gile crowd kat stdium semalam.

kucing berkata...

sape sape ade link tok berita indon, share siket.

MaT_k!daL96 berkata...

waklu ! indon sedar diri r skit.. dok ngate msia men laser .. da set2 mu dop men laser ?! ckap x serupa bikin..

MuKaHaNTu berkata...

@Kucing /r/
Link Berita Indon

Lan Bingka berkata...

kahkahkah...main bola bawak laser pointer..;p

Aixat berkata...

http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=suzuki_cup_play_off&game=477704

B. M ? Bangsa Malaysia?...hahahaha

Nerzhul berkata...

thanks ray-ban

a'im berkata...

style gila...

http://kindofsoul.blogspot.com/2010/12/final-piala-suzuki-aff-2010cerita.html

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

Apa kes pemain Harimau Malaya perlu merosakkan penampilan mereka di atas padang Gelora Bung Karno dengan memakai Wayfarer?

Pakai spek hipster Edgar David lah! Lebih sesuai dan lebih 'cool' (bak kata Sivaji the Boss)!

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

fans indon sefanatik fanatik dorang pun bila dah kena 2 bijik, cepat2 keluar stadium..bila dah kena 3, fans berbaju merah tggl 10rg je kot..muahaha xdelah nasionalis sgt pun om om makjun ni pun..keh keh keh

Besi Karat berkata...

HAHAHAH cilake.

wayfarer dah outdated la bang.dengar cerita oakley yang sponsor Malaysia untuk next game.
kihkih.

kareem berkata...

Kalau dorg bawak buluh runcing macamane plak...hahaha

kareem berkata...

Ajiz Zulkifli Nasution,

Gua pun igt dorg fanatik sgt..Alih2 dah kene 3 terus blah. Maybe dorg yg dah stay sini kurang sikit semangat nasionalismenyer..kehkehkeh

saf berkata...

semalam malaya menang mmg hebat, tapi yg tak coolnye fans malaya tembak laser (kalu barca kene mcm tu pun boleh tumbang)...serius kalu kite ke gelora bung karno nnt, depa tak main laser laser ni...depa akan balas dendam gune jampi serapah sampai tak nampak tiang gol gamaknyer...

mentega gumuk bolat berkata...

style post nih

Nik Saiful Anuar berkata...

yg ni klakor, akakakakaka

Ajiz Zulkifli Nasution berkata...

kareem - aku rasa bila dah kena sampai 3 tu baru dorg ingt "esok lagi kerjaan dong..harus pulang segera..waduh gawat nich"..heh..hopefully those jakarta hooligans teruskan dgn menjahanamkan gelora bung karno...so AFF akan tukar venue ke tmpt yg neutral...yeah!

Encik Akmal berkata...

Finally, after all those jittery for malaysians, Obe went straight for the win!! N1.

mijae™ berkata...

laser takpe lagi..

kalo sniper..ya salam haha

jamsarisabian berkata...

aku seru member2 sesokernet sekalian turun http://www.facebook.com/affsuzukicup..provoke habes-habesan kat fans indon..masenye dah tibe untuk kite cakap besar, riak, ujub, takabbur..klasemen la ktkn..hahaha..

gula-gula berkata...

bengang aku dorg mengungkit laser ni lebih2..

time 5-1 dorg menang pakai laser kte x mengamuk pulak?

keli berkata...

Lawak giler obe lu edit gambo nie....kakakakakaa....lu mmg best bab2 cmnie....kakaka

Jasni™ berkata...

wakaka! ni la entry paling lawak dalam sejarah blog ni. haha.

Pa'ang berkata...

wayfarer da jd kegilaan beb!!...mmg cai sgt main pakai wayfarer..menghindarkn lg kesilauan pale botak markus a/l anjing..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...