ANDA SEDANG MEMBACA

52

Mereka Menang di Alam Saiber - Ayuh Menang di Atas Padang

Obefiend Weiland Ahad, Disember 26, 2010 ,

Kamon Harimau Malaya


Seharusnya Harimau tak boleh kalah kepada Garuda kerana Garuda hanya binatang mitos. Tak ada bukti saintifik ataupun fossil yang menunjukkan hayawan rasmi negara Gudang Garam ini wujud. Kalau kalah juga kepada haiwan mitos tak dapat den nak menolongnya. Biarkan mereka menang di Alam Saiber. Macam kasi chance penyokong Man U menang sembang kencang di ruangan komen. Yang penting menang atas padang. Itu yang kita mahu. Mulakan kenangan baru untuk sukan bolasepak Malaysia. Sandarkan kepada heroics Mokhtar dan rakan-rakan tak akan bawa kita kemana-mana.




52 Ulasan:

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

diorang ni kan jenis tak bertamadun. jangan la ikut same maki-maki. tunjuk sikit kematangan rakyat Malaysia.

Faiz Tapit berkata...

pendatang x ingt asal usul...
hahah

Mr. Schomey™ berkata...

tapi dorang tak singgah pulak sokernet ek. haha

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Mr Schoomey: haha. silap besar kalo die masuk sokernet. memang padu-padu je kene maki. kita ada kardio, klasemen forever dan bung wahab. apedehal? haha.

teRi berkata...

cilaka. kat group fb hotfm pon dorg ade. tetibe dorang mencelah maki malaysia. bajet kite takot dengan dorang gamaknya. pikiran nak bengap. haih. tp nak wat cmne. kalo kite ade sorg bodoh, dorg ade 10 org bodoh. ikot nisbah penduduk. kahkah

Aizuddin Hanis berkata...

nak wtcmne..dh dorang ni xbrtamadun

kareem berkata...

In Rajawenger we trust!!

Remy Maximus berkata...

panas hati aku bace.faking hell!!

ijan berkata...

rajagopal da stnby nk kutuk indon..
kte tggu je nnt

Encik Akmal berkata...

har har har.. do not feed the troll!!

keli berkata...

Biar je lar......mmg x abes2 nnt lyn perangai dowg. Jnji tggu kt stadium esk. Tiket da ader kt tgn gua, jersi pon bru beli tp x ori pye kikiki....kasi gegar bkt jalil....
Bakar membakar amalan mulia tp jgn smpi terbakar plak dgn mat indon nih...

jumari jipan berkata...

Jom ke stadium! kasi gegar Bukit Jalil. Support Malaysia!

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

aiseh.. gua dapat jersi pun yang tak ori punye.. ade sesape tau x mane nak cari jersi ori kaler biru saiz s.. badan gua ni comel2 je..

Hambali ® berkata...

Indonisial
Indonisial
Indonisial

Streetwizer berkata...

kasi bakor aje Indon tu...kata usop...

kareem berkata...

dany:cari kat outlet nike ar.Bersepah kat situ..Xpun lu beli ngan member gua online.Kualiti pun lebih kurang jer.Orang tak tanye der jersi ori ke x..

julu berkata...

aku blajar kat indon..
seyesly diorg sebenarnya DENGKI dgn kite..
diorg dengki kite lg maju..
diorg dengki kite lg bertamadun..
dlm kpala diorg hanya Malaysia ni kaya dan maju..
asal jumpe student kite jek diorg ckp ni orang kaya ni..
korg xyah peduli pn maki hamun org x bertamadun cmtu..
tiap2 ari ade demo..bukti x matured lgsg pemikiran..
isk.. xnak kutuk lebih2.. Tuhan marah buka aib org..
pepepun,diorg jeles orang malaysia pandai ckap omputih.. huahua.. ni seyes klakar.. dlm rancangan tv pon berterabur English..

LS berkata...

Setuju dgn Julu.

kah kah kah, bullshit lah ni semua. stkt power bolasepak negara terumbang-ambing apa jadah? pfft.

Hidup Sihat berkata...

sedih.

nonespecial berkata...

ayuh!!...

hingga ke titisan darah terakhir..

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

kareem: gua dah pegi outlet nike. tapi takde saiz lor. yang tak ori punye dah ade. gua pakai hari-hari. kalo dapat yang ori gua nak gantung je. nak pakai sayang. saje nak tambah koleksi.

3rdfrom9 berkata...

aku bru nk pi pdg besaq usha jersey wkwkwk

grindcore webchat community berkata...

Mereka Menang di Alam Saiber - Ayuh Menang di Atas Padang.
-----------------------------------------------
Dorang dekat dunia saiber pom kena tapau dengan hacker Malaysia...
sampai saat skang depa tatau cemane hacker Malaysia pegi hack forum hacker depa yang konon² pawa..pawa rangers ada laa..
kah kah kah!!!

y.a.n.a berkata...

1st half yg mantap.
bgs harimau malaya.

pg M gn indon tu...
nnt dorang merayu-rayu gn mak aku nk buat IC, nk dpt kad pengenalan merah ak suh mak aku buat bodoh jer..

y.a.n.a berkata...

wa speechless tgk malaysia main.

kalau dpt tepuk muka sorg2 yg komen tu sedapnya.

cloud berkata...

3-0 baiiiiii.. yahooo.. pergh lawa siot gol mlm ni.. perghh.. superb la!!

Jojoe Ali berkata...

dapat jentik telor tukang laser tu sorang skali pun besh gak nih.. jap gi pegi sana tatau la apa lak player kita kena.. bongoks!~

Ohujan Tasneem berkata...

terima kasih terima kasih terima kasih

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

dijangka selepas ini dengan kemenangan 3-0 Malaysia keatas Indonesia tadi, akan menjejaskan ekonomi Malaysia. Ini kerana para amah dan kontrakan-kontrakan yang bekerja di Malaysia mogok tidak mahu menjalankan tugas kerana kekecewaan yang melampau.

talkIZcheap! berkata...

adakah hanya aku je yg perasan lawak obefiend? Komen terakhir kat fb tu, aku teringin nak 'like', keh keh :p

P/s: Amboi, amboi, amboi, dalam menyemai semangat patriotik tu, sempat lg bg se'das' kat puak2 setan merah ya? Aw, tak rock lar gini, abe obe...

-kawe stret, kawe ok :p-

y.a.n.a berkata...

sy setuju gn anda iz..
obe ni bagi bidikin halus pule.

kita mng disiber, mng dipadang..

Puaka_Alam_Siber berkata...

Idop Malaysia...!!!
Indon xmo main dh 2nd leg nnti tuh..
tkut kalah lg truk..

Tipu Tapi Benar (TTB) berkata...

"JAKARTA, KOMPAS.com - Seabreg kegiatan di luar urusan latihan yang dijalani Timnas Indonesia mulai disorot sebagai salah satu yang mengganggu konsentrasi pemain, hingga menangguk kekalahan telak 0-3 dari Malaysia pada final pertama Piala AFF di Stadion Bukit Jalil, Malaysia, Minggu (26/12/2010) malam. "

Laporan awal pagi 27 Disember 2010 di http://bola.kompas.com/read/2010/12/26/22113124/Undangan.Makan..Foto.foto..Nanti.Saja.

nonespecial berkata...

puas!!........ tergiang2 laungan 'indon pengecut' kt stadium td..pdan muka.. sambung game balik.. kene 3 bijik..mkan pisang la lu..si keeper gondol..

kareem berkata...

HAHAHA...Yg main laser tu member tempat keje gua beb. Bangga siak... Tu yg keeper gondol tuh pening tuh..

Obefiend Weiland berkata...

bangga apa

PUKIMAK namanya tu

MuKaHaNTu berkata...

Fucking agree!
Bodoh tak fikir nanti pergi kat sana dorg nak suluh ape plak. Seriously game tadi spoil sebab laser bangang & pemilik dia. Kareem pun bangang sebab bangga buat benda bangang.

Nak menang pun takyah nak menipu la bai...bacul namanya.

BTW, lu nak tebus balik kebangangan member lu tu, apa kata lu bagi link FB mamat tu. Surely raaamai orang yang minat nk berkenalan dengan dia.

mijae™ berkata...

hai kawan-kawan


dgr kaba main kat bukit jalil second leg btol ke?

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

pehh.. ape bangang-bangang ni.. nak tiru budaya indon gak ke?
relax my man..
chill..
gua pun tak setuju dengan tindakan laser tu..
ini hanya akan menambah tekanan kepada para pemain Malaysia yang akan bermain di Bung Karno nanti..
Indon ni dah la jenis pendek akal..
kang tak pasal-pasal rakyat kita yang kat sana menjadi mangsa disebabkan kerakusan dan kedunguan para penyokong indonesia..
gua seriau beb..
buatnye disantet nye nanti tak ke naya tu.. haha..
xmo gaduh-gaduh ek..
yang penting kita sudah ada 3!


ops lupa plak.. GGMU!
abang berba buat gua climax+mutiple orgasm..
dah orgasm tengok safee sali pastu abang berba tambah lagi..
pehh!
gua je yang tau rasanya macam mane..

psst.. safee sali tu player mane eh?

VIVA SELANGOR!
TANAH TUMPAHNYA DARAHKU!
GGMU!

Climax tak henti-henti!

kareem berkata...

Mukahantu, yg lu nak emo-emo sampai membangangkan orang pehal. Takyah la sampai nak membangangkan org. Msia menang pun lu nak emo. Kalo kalah, agaknya lu terjun bangunan tak. Anyway, gua tak kenal sgt pun. Gua pun dah berenti keje ari jumaat lepas. Chill bai. takyah nak membangangkan org. Gua tahu lu bengang sbb amah lu mogok. Rilek...

shalmadrep berkata...

Cakap bodoh marah, Cakap bangang banggo.

MuKaHaNTu berkata...

Good. 1 part of redeeming yourself is resigning. But being proud of someone doing a menace is like "Hey, lawak tak aku lukis orang lidi kat dinding toilet ni?" or "Power tak aku dapat cabut gagang public fon ni".
Apologize if the word bangang is too hard. But again aku just tak setuju kalau orang bangga dengan tindakan camni. If U play DoTa on Garena u'll meet this kind of idiots.
Again, sorry kalau terasa. Aku just nak sampaikan apa yang Dany cakap tu. We may cheat, but we never know what the Indons have up in their sleeves later on. When that happens, nak bengang pun tak boleh..kita yang start.

Shewo berkata...

If I ever get my hand on that twat yang main laser tu I'll tie him to the goalpost and suluh laser dalam mata biar sampai cair bijik mata tuh.

I'd rather we lose by playing an honest game than winning because of some dirty cheap trick.

Jojoe Ali berkata...

FUUUUUU!!!
Menyirap siot.. kalau semalam, gua 50-50 gi, kot² fan diorang yg saja sabo.

MUKAHANTU + OBE : U have my back.
Bangang + Pukimak pun lum tentu setimpal.

Gua sokong, reveal je link FB mamat tu. Then, tangkap dia, campak je kat setinggan Indon memane. Kita tengok je dari jauh.

Menang 3-0 tapi ada daki² camni, buat gua rasa tak berbaloi. Buatnye semalam tu reff terus call off, lu still nak bangga ke bai?

Orang camni patut kena ban for life je dari masuk stadium memane dlm dunia nih. Bodo tak terajar namanya.

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

lpas ni Khairul Fahmi tpakse mengikut jejak langkah Edgar David...
Pkai spek main bola bg bdepan laser2 di Bung Karno plak...

Lucius Maximus berkata...

Yang main laser tu bodoh tak boleh nak diajar...

Yang Kareem berbangga konon kenal orang yang main laser tu, bodoh tak bertempat namanya...

Yusoff berkata...

serius bangang. dah tau dah supporter dari indon semua jenis pantang provoke.

apa lancau dok main laser2 ni?

tak pikir ke apa akan jadik kat player kita bila pi lawan kat stadium dia orang?

Jojoe Ali berkata...

Hail LUCIUS!
Tabek laser satooo!!~

kareem berkata...

Lucius, 'bangga' tu sarkasm dan sinikal namanye. Parodi bola jangan emo sudah bro.

Amjat berkata...

hehe..reveal FB? naper smua org expect all people in msia have fb account?

Lucius Maximus berkata...

Kareem jangan cakap banyak, dah kantoi terima je...

keli berkata...

Benci btol lar gua komen amjat ni tp mmg btol dan tepat...kakakaa..like...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...