ANDA SEDANG MEMBACA

17

Penafian: Abdul Sokernet Bukan Bot

Abdul Sokernet Jumaat, Disember 17, 2010




Abdul Sokernet ada berdiri dalam gambar ini. Jika tuan orang yang bijak, tekalah yang mana satu Abdul Sokernet. Siapa teka betul dapat aiskrim!

Abdul merasa kecewa dengan dakwaan tidak berasas dan tuduhan melulu oleh Obefiend yang mendakwa Abdul adalah sebuah Bot. Kenapa Abdul difitnah sedemikian rupa?! Sebuah Bot adalah sejenis kenderaan laut, mana mungkin sebuah Bot boleh menulis di Sokernet seperti Abdul dan lain-lain?

Ingin Abdul tegaskan di sini bahawa identiti Abdul adalah rahsia kerana bertujuan untuk melindungi diri Abdul sendiri. Sebagai seorang yang bekerja rapat dengan Sultan Bola...

Eh, cukuplah sekadar di sini. Nanti pecah rahsia pula. Kepada Kardio, terus mengomen dan meneka manalah tahu nanti dapat aiskrim.

17 Ulasan:

Awang Joe berkata...

1st...hahaha...

encik azuwan berkata...

2nd..agagaga..

Pet Shop Boys berkata...

say mau aiskrim Cornetto boleh?

Obefiend Weiland berkata...

aku tau siapa abdul.. tapi pekerja SOKERNET tak boleh enter contest

damn

aku nak pedelpop

Ohujan Tasneem berkata...

tasuke baca majalah sukan skema skg...

iKHwAn berkata...

xde pape hint ke?? adik bongsu paula abdul ke..

zX berkata...

tg ABDUL lah?

wow! tu dah Sultan Hoki now... wakaka

ijan berkata...

aiskrim hanye untk kardio klu btol die jwb...
bg la org lain hdiah lain klu btl...
muahahahaha

i'msosupernotcool berkata...

macam gampang.
hahaha

hellghast berkata...

watak dalam gambar tu tak cukup tua bagi Abdul...sebab aku imagine abdul lagi tua bangka...melihat kepada penulisan hahaha!!!

aku nak aiskrim batang yang boleh patah dua tu!

.Gory. berkata...

Abdul Sokernet adalah spirit legend legend bola sepak, macam Bobby Robson, Shankley dan George best. Betol tak? Haha

Streetwizer berkata...

dem..mana abdul nih?

yuu donaghue berkata...

kardio malu2 kucing nak teke

kardio berkata...

permainan budak-budak hingusan macam ni saya malas nak join

keli berkata...

Hingus gua tgh meleleh....selesema.
Ais Krim ok x jd ubat selesema eekk?
Gua mmg yakin abdul sokernet xder kt gamba ni kan...kan...kan..
Skrg kasi gua ais krim...kikiki

Hidup Sihat berkata...

abdul yang berdiri tiga dari kiri, ye tak?

OrangBiasa berkata...

hahaa..

abdul yang berdiri dua dari kanan.. orang yang paling laluk dalam membuat keputusan ..

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...