ANDA SEDANG MEMBACA

30

Tahniah Marion Dan Pengumuman Sport Reem 18 Inci Baru Sokernet

Lucius Maximus Jumaat, Disember 17, 2010 , , ,
Marion dikhabarkan mungkin berbulan madu ke Mekah

Pendedahan Obefiend dan Abdul Sokernet hanyalah ibarat 'permukaan air Lautan Pasifik' sedang banyak lagi rahsia mengenai Sokernet di dalamnya sama seperti khazanah yang ada dalam Lautan Pasifik. Bak kata Pipiyapong, Sokernet kini bernilai 18 bilion dalam matawang GBP, bukan USD dan jauh sekali RM.

Ada ramai lagi yang menulis untuk Sokernet selain dari yang didedahkan oleh Obefiend dan salah seorang darinya ialah Marion Caunter Binti Abdullah. Mereka yang merupakan pengikut setia Sokernet pasti tahu bahawa Marion pernah bertugas sebagai koresponden tetap kami di Amerika Selatan, memberikan laporan terperinci mengenai Copa Libertadores sambil berbikini di Ipanema, Brazil.

Pun begitu, setiap yang bermula pasti berakhir. Dan Marion melabuhkan tirai kariernya bersama Sokernet kerana ingin menjadi isteri dan surirumah sepenuh masa kepada seorang salesman kereta. Sokernet walaupun berat hati menerimanya dengan redha. Kami mengucapkan terima kasih atas sumbangan Marion selama ini dan semoga beliau berjaya dalam karier barunya sebagai isteri dan surirumah kepada seorang salesman kereta, serta tidak lupa semoga bahagia ke anak cucu! (dengan pesanan tatoo 'Lucy was here' jangan lupa kikis)

Reem Shahwa bakal mengambil alih tugas sebagai koresponden tetap kami di Amerika Selatan selepas ini. Cayalah Reem! Jangan lupa bawa bikini ke sana.

30 Ulasan:

Ohujan Tasneem berkata...

masa first layan sportcenter malaysia mmg tergolek-golek tgk dia speaking bm.. ntah hape-hape dia cakap

xpe, dia cun..

I'm fall in love

zX berkata...

senang2 je kikis eh haha...

Obefiend Weiland berkata...

aku suka reem shahwa

walaupun dia gagal

Nerzhul berkata...

grats marion.

Jarr berkata...

Lucius, tattoo "Lucy Was Here" tu kau gi tindih ngan tattoo "Jarr Was Here" kenapa? mcm cilake kan perangai?

j or ji berkata...

Reem Shahwa memang shahwat!

Tapi aku masih setia bersama Jamie Yeo, bekas pengantara sokernet dari singapore.

Lucius Maximus berkata...

Jamie Yeo nakal sangat, nanti banyak pula aduan gangguan seksual di HQ Sokernet

saudagar gaRAM.. berkata...

ehh...aritu bukan dah tatu sokernet was here ke?

makanbola berkata...

mula2 dulu aku ske tgk edleen ismail...tp bile tgk dari dkt,gigi die mcm gigi franck ribery..
FAGGGGG!!!

Pet Shop Boys berkata...

Scarlet Johannson dah bercerai!!

ijan berkata...

demmm marion...
so sad :(

hellghast berkata...

aku tau Lucy dgn Jorji sebenarnya minat kat Rashid Salleh masa kat kopitiam tapi masing2 saje je gunakan Reem dgn Jamie untuk cover2...hahaha...

aku lagi suke Lisa Wong,tapi dia sokong team abg Pipi...

i'msosupernotcool berkata...

henry golding mane?
henry golding?

hahaha

Jarr berkata...

Jamie yeo juge slurpee, Glenn mesti hari hari tunggu dia balik bertowel.




aksara gua gerek giler, "rembat"

Nazri berkata...

apa nama pembaca berita sports center edisi BM yang awal2 dulu? dah lupa namanya

j or ji berkata...

jarr : jamie dan glen dah separated.

jamie nak kawin mat salleh tak lama lagi.

Lucius Maximus berkata...

Mat Salleh tu nama dia Jorji ke?

ringo berkata...

tengok sportcenter macam tengok katun. tapi cun

j or ji berkata...

jamie&jorji nafi bercinta. :P

Jarr berkata...

ciss mat salleh juge yg dia carik.abis mat salleh mcm kita ni apa kesudahannya?

paula malai ali walau berumur, tapi boleh mendtgkan kemungkaran perangai pada aku.

Streetwizer berkata...

sian..jay menon gak yg dilupakan...

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

demm! reem shahwa ni selalu teman gua jadi 'modal'..

hellghast berkata...

reem yang selalu gagap pun boleh mendatangkan inzal pada lu ke bro Danny? hahaha!!! mesti lu inzal pun tak lancar,tergagap2 HAHAHAHAA!!!!

ijan berkata...

lol

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

die punya gagap tu boleh tolak tepi. yang penting sekali die senyum, pehh! menggigil gua nak tahan beb.

Merrul berkata...

reem shahwa...

kiyut wat??

i like her...

tp x cukoplg utk wat modal..

huahuahuahauhauahaa

keli berkata...

Gua ttp suke Norazlina A'alaa....hri2 gua tgk. kikikiki....

kareem berkata...

Tang mane reem 18 incinyer?

Hidup Sihat berkata...

reem shahwa!

OrangBiasa berkata...

hahahaaaa

suami marion = saleman kereta ..

sarcastic tahap gaban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...