ANDA SEDANG MEMBACA

17

Selamat Berjaya!




"Saya.. Sir Alex Ferguson mewakili kelab Manchester United sebagai kelab terkuat di England sepanjang zaman, ingin mengucapkan Selamat Berjaya buat pasukan Malaysia dalam pertemuan akhir piala..err..piala AFF Suzuki menentang Indoenesia malam ini.
Petua nak menang bukannya susah..main macam Manchester United main, gerenti menang!.
Buat pembaca Sokernet semua, bersatulah demi negara anda!"

Ikhlas dari,

Sir Alexender Chapman "Alex" Ferguson, CBE

- Premiere League 11 kali menang
- FA Cup 5 kali menang
- League Cup 4 kali menang
- Community Shield 9 kali menang
- UEFA Champions league 2 kali menang
- UEFA Cup Winners's Cup 1 kali menang
- UEFA Super Cup 1 kali menang
- Intercontinental Cup 1 kali menang
- FIFA Club World Cup 1 kali menang

17 Ulasan:

Mumia.Megat.Menjelma berkata...

Gomo Malaysia Gomo!!!

InsyaAllah kite mng mlm ni...

p/s: wak indon x masuk dh?? keh3..

Pet Shop Boys berkata...

Game of the century!...Yakin boleh Malaysia Boleh!

Faiz Tapit berkata...

yeah... idop Sir AlexGopal!

ashraf berkata...

hahah cam sial je.xpe yg pntg smangat malaysia :)

Encik Akmal berkata...

Amri Yahyah kalau dapat score bola lambung macam lawan ManU dulu tu kan seronok. lebih2 lagi kalau markus si botak jadi kiper.. puas ati!!

mesti dia salahkan laser jugak ye dak, Pak Alex??

Jojoe Ali berkata...

Glory Glory Malaysia United!
(walaupun lame, apa de hal..)...

kavkiskey berkata...

Alignment gambar alex memang saja buat lari ke atau firefox aku yang tak betul?

.Gory. berkata...

Terima kasih Pak Alex

LS berkata...

terima kasih!

ijan berkata...

seri sudahhhhhhh

y.a.n.a berkata...

biar seri dari kalah...

ijan berkata...

@yana

ak ckp psl Malaysia ok :)

y.a.n.a berkata...

eh...ijan komen saya pun tak merujuk kepada mana2 team pun..

nampak tak kat situ?

talkIZcheap! berkata...

ceh... berlagak pulak Pak Alex ni dgn pencapaian dia... huhu

kareem berkata...

Ape?Gerenti menang? Baik bior Malaysia main mcm Arsenal. Kalau main macam MU, seri la jawapnye.....kehkehkeh.Kita dtg utk menang bai...

talkIZcheap! berkata...

Arsenal main away, terus kalah.. kah kah kah! :DD

y.a.n.a berkata...

eleh, br menang gn chelsea, angkuh.

k'org yg unbeaten ni pun tak kecoh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...